Snak

Mere indhold efter annoncen

Sur Niels F: Meget ensidet dommerindsats

fre 1. maj 2015
Esbjerg-træner Niels Frederiksen var utilfreds med dommer Kenn Hansens præstation i gårsdagens nederlag til FC København.

Læs hele nyheden her
Kenn havde nok fået at vide af Viasat at en pokalkamp mellem Esbjerg og FC Vestsjælland ville være sværd at sælge, så han skulle sørge for at hjælpe FCK så meget som det var nødvendigt.
Lær det nu, det er FCK
Pokalmeister 2021
Det er nok en af grundende til det svigtende tilskuer- og seertal i superligaen, at alt for mange kampe virker påvirket af de kommercielle interessenter, og at det ikke nødvendigvis er det bedste hold der vinder længere.
Det er jo til grin..
Den gamle historie fornyer sig - FCK spillere har bare en længere snor, end andre, læg mærke til det pres de altid lægger på dommerne i situationer hvor de prøver at påvirke kendelserne.
Randers kampen er et skoleeksempel . Delaney der gang på gang i forbindelse med dødbolde fik lov til springe på Randers målmand uden dommeren fandt, at det var et brud på reglerne.
Zankas overfald blev til selvforsvar, Nicolai Jørgensens sparken ud efter en modspiller var pludselig noget helt andet end store B. spytklat der ikke ramte.
Igår et ikke eksisterende frispark der blev dømt og afgjorde kampen.
Lyngby - Tottenham - Gladbach - St.Pauli
Det var dog en bizar udtalelse og ligeså kommentarer i denne tråd. Og at der ikke skulle være frispark ved målet er jo helt sort. Spark over benet, ikke i nærheden af bolden.
Haha nogle af jer har lavere iq end dem der kommentere på nationen. Barnlige påstande
FCK Man United
Tuderiet vil åbenbart ingen ende tage. Det er grænsende til det tragikomiske.
Det kan NF og Stenderup nok have ret i. Men men men, for helvede det er jo fodbold. Så må i sku kigge ind ad og blive mere professionelle og øve jer i at få frispark, dommertække osv. Det er sku da en del af gamet. Er flov over at EfBs træner og spiller står sådan og tuder bagefter. Det må sku oppe sig lidt i denne her tid og se ind ad.
T.V.L er redningsmanden!
Tåbelig udtalelse.

Det kan godt være det var et tyndt frispark til Nicolai Jørgensen, men at kalde det decideret ensidigt er jo til grin.

Prøv og tag en snak med jeres målmand i stedet for!

Hvorfor er det at han gang på gang laver disse besynderlige målgivende fejl?
annonce