Snak

Mere indhold efter annoncen

Sur Pellegrini: Chelsea spillede som Stoke

søn 21. sep 2014
Manuel Pellegrini var bestemt ikke imponeret af Chelsea, som han mener spillede som Stoke på Etihad Stadium.

Læs hele nyheden her
Gå en lang tur på en kort mole, Pellegrini.

Og derefter kan du gå hjem og græde dig selv i søvn og øve dig lidt mere på at slå Mourinho.
Stoke er et godt hold Mr. Pelligrino ...
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Det eneste overraskende er, at det kan komme bag på Pellegrini
Chelsea´s problem i sidste sæson var at sætte sig op mod de små hold, mens de var suverænt de bedste mod topholdene.

Det første ser de ud til at have forbedret i denne sæson

Det andet: hvorfor ændre noget, der virker?
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Så chelsea´s taktik gjorde at de fik remis. Hvis det var udgangspunktet er det vel godt set at mourinho..og det er jo ikke en hemmelighed mourinho godt vil spille defensivt og leve af hurtige omstillinger og kontraer.
De las glorias deportivas, que campeón por España --- Hala Madrid ---
Ja, det er helt vildt, hvis det kommer bag på ham. Hvis man vil underholdes(med mål), skal man aldrig nogensinde give sig til at se en Chelsea udekamp mod et godt hold. Det lærer man. Altid noget, at Everton og Crystal Palace kunne underholde istedet.
@Formand2

Er bange for deres "lorte hold" bliver mester
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Tag dog og æd en kiks Pellegrini, hold kæft hvor er det noget tuderi og høre på. Han ved sgu da hvordan Chelsea vil spille, han har da bare ikke gjort sit hjemmearbejde ordentligt hvis det kommer bag på ham hvordan Chelsea spiller. Ville ønske mit eget hold kunne lukke af som Chelsea, men vi lukker sgu lige 5 ind ude mod Leicester
"Ja, det er helt vildt, hvis det kommer bag på ham. Hvis man vil underholdes(med mål), skal man aldrig nogensinde give sig til at se en Chelsea udekamp mod et godt hold. Det lærer man. Altid noget, at Everton og Crystal Palace kunne underholde istedet. "

Okay mikkelcp, så 3-6 kampen mod Everton var ikke underholdende?

Synes i langt højere grad, at kampen i dag vidste et Chelsea hold der ikke ramte dagen end et Chelsea hold der bevidst spillede super defensivt. Spillere som Hazard, Willian, Fabregas og Ramires var ringe på bolden i store perioder - mange boldtab og tekniske fejl.
Hvad har Stoke gjort siden de skal svines til?

Stoke spiller optimitisk fodbold nu. Mourinho har altid gået efter resultatet uanset hvor kedeligt hans hold skulle spille (eller hvilke regler der skulle brydes). Han er nok den største "vindertype" i PL. Dumt at underurdere ham.
Most expensive bus driver in the world.
annonce