Snak

Mere indhold efter annoncen
Synes da at Stokes fodbold er blevet en del bedre at se på de sidste par år, så hvorfor har de gjort sig fortjent til en sviner? ;)
Den kloge narre den mindre kloge.

Længere er den ikke.
Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
Det er ret utroligt. De har 1-1 mod 10 mand og alligevel står de bare og kigger i feltet.
Hvornår er det så man tør spille sin chance? Som sådan siger Pelle vel ikke noget forkert, det er vel mere en konstatering end det er klynkeri, det var meget lig Stoke kampen bare med mere had.
.
Den kloge narre den mindre kloge.

Længere er den ikke.


@PNE

Det syntes Mou sjovt nok ikke da West Ham fik 0-0 på Stamford Bridge i sidste sæson.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Eller da han tabte med porto til lissabon i 2003!!! Eller hvad? Det var da ***bliiiip*** at finde synspunkter på resultater fra gamle sæsoner for at diskutere taktikken i nuværende sæson.
Men skal vi være historiske så har Mourinho været træner for 5 klubber siden 2002, og har vundet mange trofæer også uden at være favorit. Bl.a. chL med porto.
Han har en rekord der sagde 9 år uden nederlag på hjemmebane.
Så jo..så jo. Med mourinho er det vel rigtigt " den kloge narrer den mindre kloge" og mourinho er dælme fodboldklog selvom jeg ikke bryder mig om hans person.
De las glorias deportivas, que campeón por España --- Hala Madrid ---
Hehe, i enjoy this :-) Og stoke skal klandres fordi de spillede klogere end City? kom dog videre din lille fedtede italiener.
Det var da satans som de her spansk inspirerede trænere og spillere de tror de skal diktere hvordan hele fodboldverdenen skal forholde sig! Pelle du er fyret i City inden slutningen af sæsonen!
Chelsea siden 97/98 - Min farmors TV, DR1(da man fik noget for pengene), og PL var min religion, og Zola gud!
Italiener??? Øhh.. hverken Mourinho eller Pellegrini er da fra Italien???
annonce