Snak

Mere indhold efter annoncen
For helvede, egentlig godt tilfreds med en usynlig mkk i Farum. Men åbenbart var dommeren i sønderjyske lort og det samme var kampens dommer i Brøndby. Intet under at danske dommere ikke får mange kampe i Europa.
Hvis man har krampe, så har man vel krampe. Dommeren får også kompenseret godt med en masse tillægstid, så mon ikke spilletiden alligevel gik op med det.
Pegefingeren:

Kedeligt eller ej så skaber FCM jo mere end Brøndby gør, så efter din tankegang, så har Brøndby da slet ikke noget at gøre i Europa. Forskellen i dag er bare kynisme.

OT:

Synes efterhånden at undskyldningen med dommeren er lige lovlig søgt hvis ens hold ikke vinder, vi kan vel hurtigt blive enige om at de fleste dommere i ligaen sjældent har et specielt højt niveau, da slet ikke Kehlet som vel er den højest rangerende dommer i DK.
Hatten af for FCM, de gør set sgu godt! :)
Øv, sådan en kamp her havde jeg håber FCM ville smide point, bare et X måske. Bliver svært at hente de 7 point og hvis FCM er lige så stærke i foråret, er den her sæson afgjort.
Drizzy

Er du ikke sød at kigge på dit eget holdspillere inden du skriver sådan tåbelige indlæg.

Brøndby klart bedst før pausen, men bliver bare ikke rigtig farlige og fcm er meget bedre med efter pausen og er bare hamrende effektive og kyniske.
Hvorfor bliver der ikke fløjtet frispark kort før FCM’s andet mål. Svia med farligt spil som var ret tydeligt. Men derfor skal Brøndby selvfølgelig stadig dække op på det efterfølgende indkast.
Tillykke med sejren til fcm i en kamp som kunne være gået begge veje.
@bruger 170560

Fcm havde flere afslutninger en Brøndby.

Så 1 chance 1 mål er vel også var den ikke meget længere
Puha, 3 point på en svær udebane - Ja tak! BIF havde fortjent det ene point som minimum. Banen så ikke ud til at være i bedste forfatning og de 5 forsvarsspillere gjorde det svært for FCMs offensiv, som ikke formået at holde fast i bolden.

Jeg undrer mig over, hvordan BIF kan nøjes med at få ét gult kort. Og så skulle der på intet tidspunkt være dømt straffe til nogle af holdene.
Av, hvor er Scholz god. Ham må de gerne snart sende til udlandet. Eneste ekstraordinære FCM-spiller i min optik :-)
Fed sejr - IGEN og ellers give jeg op vi må over på kunstgræs i danmark - nå efter danske forhold så store klubben som fcc og bif ikke kan finder ud af og så, lidt græs så må vi jo give op og få kunstgræs desværre...
Ikast FS / FCM siden 77
annonce