Snak

Mere indhold efter annoncen

Svag dansk indsats i 0-0’er

Skrevet af bold
lør 6. sep 2008
Det danske landshold leverede en sløj indsats, da man fik 0-0 i Ungarn, efter at have været på hælene i store dele af anden halvleg.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Tot10IlCapitano
Fortabt landshold..
...Roma Roma bella t'ho dipinta io gialla come er sole rossa come er core mio Roma Roma mia...
Skrevet af fyr morten
Ja, det er ikke for at genere Morten Olsens mange fans, men hold da kæft, hvor var det (endnu engang) ringe! Jeg minder lige om at Danmark lå nummer 17 på FIFAs rangliste i 2002 og nu ligger de et sted omkring nummer 30. Ungarn nummer 50. Så flot gået! Hvor mange angreb havde vi? 2?
Nåh, men det skyldes jo på ingen måde Morten Olsens totalt fastlåste og gennemskuelige taktik, næh, det skyldes spillermaterialet. Spillermaterialet? Er det ikke bare en anden måde at sige: ringe spillere på? Og hvis spillermaterialet ikke er i top, skulle man så ikke overveje eksempelvis at spille 4-5-1? Når man nu ikke råder over hurtige folk på kanterne, men kun en kanin og en hurtigløber uden afleveringsevner. Jeg forstår efterhånden ikke rigtig hvad Morten Olsens fans har at holde sig til. Tilfredshed med et point mod Ungarn? Ja, og hvad stiller dette hold så op mod Portugal og Sverige på udebane? Det er samme historie som sidst; vi kan kun vinde over 4 divisionshold. Og vi er selv solidt placeret i tredje. Face it! Og Fyr Morten, om ikke andet så bare for at få en træner ind, der kan finde ud af at ændre taktik.
Skrevet af LL86
Et hold gennemsyret af tabermentalitet... Det er forfærdeligt at se på. Ingen der kæmper for tingene, når spillet ikke lige fungerer.

Ind med Leon Andreasen, der er garant for fanden-i-voldskhed. Så kan Daniel Jensen, der spillede fornærmende ringe, også passende komme på bænken.
Skrevet af Basso
Bendtner var sgu da ike en af de bedste, han var elndig udover det skud på stolpen i første halvleg, ellers usynlig i hele 2. halvleg.. Ingen kunne være stolte af deres kamp, måske Stephan Andersen, indtil han lavede sine fejl i 2. halvleg
DK: Randers FC Italien: AC Milan
Skrevet af Dennis8546
SNORK!!!!! kæft hvor var det en kedelig kamp, fatter vores "kære" landstræner ikke snart at den 4-3-3 han vil spille med bare ikke passer til de spillere han udtager, men det var da godt for Ungarn havde 11 kegler de ku træne med...
Skrevet af 46-kongen-32
Det er som om de "store" ikke gider give sig 100% mere.
Jeg tror helt ærligt det ville hjælpe med mange ændringer. Bla Retov i stedet for Daniel Jensen fra start. Og Vingaard vist også optimisme i sit spil. Daniel Jensen, Martin Laursen og Christian Poulsen er dem jeg er mest skuffede over.
Skrevet af LL86
Og nu står manden gudhjælpemig og siger at han var tilfreds med spillet og resultatet!?!?!?!?!?
Skrevet af MBK
En chance i 90 min mod et middelmådigt europæisk hold. Måske er det bedst for alle, at vi ikke kommer med til den slutrunde.
Husk at drikke vand!
Skrevet af Crouchinho , moderator
Stephan MOTM
Skrevet af Latista
Ja ja, alle kæmpede jo, så er det jo godt nok.
Skrevet af AaB_Eagle
Morten Olsen - hvor helvede er din vinder mentalitet?

Jeg vil fandme have ham håndbold fyren til at være fodboldtræner.. jeg vil skide på om han kan taktikken... DET HER er fandme svagt!
------------ Aalborg BK Schweiz: FC Lausanne & Stade Nyonnais
Skrevet af mumien
HÆHÆ - par ville man sige i golf.

For satan hvor var det ringe, Bendtner kan jo ikke klare det på egen hånd.
Skrevet af thomas260485
Så er vi på den igen... Fremragende.
Skrevet af beesknees
Ja ja, alle kæmpede jo, så er det jo godt nok.


Og det gjorde de ingen gang
Skrevet af Nikoniko
Helt ufattelig kedelig landsholdskamp. Utroligt at DBU ikke kan se at MO er den forkerte mand. Vi har spillere der spiller i; Arsenal, Liverpool, Aston Villa, Juventus osv. hvorfor kan morten olsen ikke finde ud af at spille dem ind på et hold? som i det mindste kan slå Ungarn?

Idag mangler vi en type som Leon Andreasen, jeg ved folk vil tænke "typisk AGF Fan" MEN, Der er virkelig ikke andre på det danske landshold der har samme energi, og vindermentalitet. Det er fuldstændig håbløst.. Og Marc Nygaard ind istedet for Bendtner? Det så desværre ud til at Morten olsen var tilfreds med det ene point.


EDIT: Lad os få Erik Rasmussen ind som landstræner.

Schwarz Weiss Blau
Skrevet af homer_
´denne kamp vil næppe gå over i historien´ - citat frimann

det skulle lige være som den ringeste kamp danmark har spillet i mange år!

hvorfor er olsen så handlingslammet? fair nok at han starter med vingaard inde selvom simon poulsen og peter løvenkrands er bedre på den position, men at han venter en hel time med at skifte ham ud er direkte en dårlig beslutning.

jeg talte én chance til danmark. at olsen ikke kan se der skal gøres noget er mig fuldstændig uforståligt. hvorfor tage jon dahl ud for retov??? hvorfor ikke sætte nordstrand ind? det var jo tydeligt at det ungarske forsvar var langsomt og til at tale med - det skal simpelthen udnyttes!

før kampen var jeg og mine venner blevet enige om at heppe og hype danmark. nu var vi startet fra punkt 0. vi ville lade dem tvivlen komme dem til gode. det fes relativt hurtigt ud i sandet da det danske spil anno 2008 ikke er andet end alibi fodbold!

øv hvor jeg er skuffet!!!
Ingen over, ingen ved siden af. Brøndby IF 4life
Skrevet af Champ9000
Som AaB fan kan man kun glæde sig over at, det ikke kun er os som ikke kan få forsvaret til at fungere optimalt. Hold kæft en folk hovedløse høns man. Men nu var resten af holdet, jo os røv ringe. Så. VM kan vi sku godt glemme alt om!,,
FRA NORDJYLLAND !
Skrevet af BobbyZuko
Man kan ikke sige noget om Bendtners indsats, han havde jo intet at arbejde med.. Men hold kæft, hvor er vi usikre med bolden, desuden har jeg aldrig set så mange tilbagelægningertil vores målmand i én kamp.. Simpelthen forfærdeligt..
Skrevet af Don Bob
Jeg er bare så skuffet over at folk ikke slås mere når de trækker den røde(hvide)trøje over hovedet. Det danske landshold har mistet alt hvad der hedder dræber instinkt sinden Graver stoppede, som tidligere nævnt ind med Leon han kan i det mindste slås med hjertet.

Morten må forsvinde nu, han kan ikke motiverer et landshold. Og så står ham sku og siger han er tilfreds. Som Anden ville have sagt talentløse lorte gøjler.
Skrevet af John de Wolf
"SNORK!!!!! kæft hvor var det en kedelig kamp, fatter vores "kære" landstræner ikke snart at den 4-3-3 han vil spille med bare ikke passer til de spillere han udtager, men det var da godt for Ungarn havde 11 kegler de ku træne med.."

Vi spillede så ikke 4-3-3 og har ikke gjort det længe. Hvordan det kan være landstrænerens skyld at afleveringerne haltede og at Bendtner og Jon Dahl snorksov oppe foran fatter jeg ikke.
Vi var pivringe idag, men hvad Ståle, Erik Rasmussen eller Alex Ferguson for den sags skyld kunne havde gjort ved det aner jeg ikke.
Nogle siger at vi skal ændrer taktik. Det gør Morten Olsen faktisk også. Vi spiller langtfra på samme måde hver gang. Vi kunne godt begynde at losse bolden frem, bare for at varierer lidt, men det vil ikke ændrer ret meget efter min mening.

Og lad så også lige sætte tingene i perspektiv. Vi har så vidt jeg husker endnu ikke slået Ungarn ude. 80´er landsholdet tabte i Budapest, og både Sverige og Portugal får problemer dernede. Desuden er det den første kamp, og hvis man ser på aftenens resultater er vi ikke de eneste der er lidt langsomme startere:

Rumænien-Litauen 0-3
Albanien-Sverige 0-0
Norge-Island 2-2

og stillinger:
Østrig-Frankrig 2-0
Cypern-Italien 1-1
annonce
0