Snak

Mere indhold efter annoncen
DBR

Sjovt som du skal tage mit indlæg ud af en kontekst og kalde det tuderi. Jeg anerkender i samme indlæg som du klipper noget af sammenhængen ud netop wigan´s indsats og kalder deres sejr fuldt fortjent - dommerhjælp eller ej. Havde vi været dygtige nok havde vi vundet uden de dommerkendelser som gik os imod. I øvrigt tuder jeg nærmest aldrig over dommeren, selvom jeg stadig vil lave en konstatering om at vi blev snydt ved målet og ved de to straffespark som ikke blev dømt ! Og ja, evans kunne da muligvis godt have fået advarsel nummer to, men igen er det hele dommerskøn. Wigan var bedst på dagen og vi er stadig nr. 1 med komfortabel afstand ned til nr 2 !
LUHG
United blev da ikke snydt for 2 straffe..?

Der var aldrig straffe!

Men med 10 mand på banen ville i nok aldrig have været i nærheden af et point, så snak om det røde til evans istedet for.
Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
Futsal er næsten 11..?

Gone dark, and stay there, deep below.


Total rød stue futsal, mon ikke du skulle komme lidt ud.
Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
Flot spil af Wigan. Der er godt nok langt fra Man U´s spil igår til de bedste i Europa. Sikke et forsvar, og midtbane og angreb.
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
@ Toggle

Ikke desto mindre er det sådanne kommentarer, der gang på gang i andre sammenhænge bliver stemplet som tuderi.

Det var blot det jeg ønskede at pointere, og ikke noget personligt mod dig.

Bare det at udtale sig om kendelser der er gået ens hold imod, berettiget eller ej, bliver gerne stemplet som tuderi. Det må du da have set før.
Y. N. W. A. #JFT97
@Liverpool74
Jeg er mecet ondt af dig. tænk, at du får tilfredsstillelse ved at provokere folk herinde. Stakkel.
Det var nu Liverpool74 jeg omtalte

Sorry Futsal - den havde jeg misset :o).

Men så er vi helt enige
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
Hvad der egentlig er ret bemærkelsesværdigt er, at der i de foreløbigt 95 indlæg i debatten ikke er ét eneste fra de herrer Sigøjneren, Razz, Røde Manchester eller Kongen.
Netop disse fire brugere af sitet her, plejer at være blandt de første, når Liverpool skal hånes og de kan sole sig Uniteds´ succes.
Medløbere og gloryhunters...?

Selve kampen har jeg ikke rigtig nogle bæmærkninger til, da jeg kun så de sidste ti minutter, så om Wigans sejr er fortjent eller ej, skal jeg ikke gøre mig klog på.


Din interesse er meget rørende. Ynkelig, men rørende.

Det er forår, træerne springer ud, pigerne smider vintertøjet. Må jeg foreslå dig at komme lidt ud.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Hvor er det bare til grin at folk ligepludselig siger at hvis United bliver mestre, er det den ringeste mester ever...

Før Wigan kampen snakkede alle om hvor flot et comeback det var, når de også havde så mange skader. Alle hold har en dårlig dag på kontoret og det havde United igår.

Btw.. Rigtig flot kamp af Wigan som i mine øjne fortjener at blive i Premier league efter det spil de har vist på det seneste.
"Hvad der egentlig er ret bemærkelsesværdigt er, at der i de foreløbigt 95 indlæg i debatten ikke er ét eneste fra de herrer Sigøjneren, Razz, Røde Manchester eller Kongen.
Netop disse fire brugere af sitet her, plejer at være blandt de første, når Liverpool skal hånes og de kan sole sig Uniteds´ succes.
Medløbere og gloryhunters...?"

Det er jo rigtigt hvad han skriver.
annonce