Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kakken
hold da kæft hvor der bliver tudet. Randrup blev korrekt smidt ud... At manden er for dum til at hive i trøjen igen, når han lige har fået gult for en lignende forseelse. Siden hvornår er det tilladt at rive i trøjen??

Og det kan godt være at der blev overset straffe til Bif, men det blev der også i den anden ende da Stenderup hapser HHA.

Bif bør kigge indad i stedet for alle undskyldningerne.
\\\"We have to change our tactic and play with long balls\\\" Richard Møller Nielsen
Skrevet af badazz
Man må da kunne forstå MKD, at han er lidt træt af Mikael Svendsen, han smed ham ud sidst og han ville ikke engang indrømme at det var en fejl, også har vi en kamp til mod OB hvor han heller ikke vil indrømme at det er en fejl at han ikke dømmer straffe.

Jeg mener netop han indrømmede, at MKD ikke skulle have haft rødt.
Men så svinede MKD ham vist sådan til, at han fik 2 dages karantæne alligevel.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af badazz
Dømmer han ikke altid OB - Brøndby? Han er så pivringe, ikke kun mod Brøndby..

Ham og Anders Hermansen har dømt en del kampe ml de to klubber :)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Heino62
Nej nej nej, der er godt nok nået nye højder inden for det at tude. Samtidig lader det til at BIF´s hukommelse nulstilles en gang årligt, og det forklarer jo så også hvorfor de ikke selv kan se det, og tror de er forfulgt.

Skrevet af Heino62
" Ham og Anders Hermansen har dømt en del kampe ml de to klubber :)"

Ja, og fordelingen af tåbeligheder er nok ca. lige meget til begge hold.
Skrevet af TheMadsk
Der er jo KLART straffe på Goodson uden tvivl, kan ikke udtale mig om Randrups 1 gule kort - men det er jo torske dumt af ham at han river i trøjen 2-3 min efter han lige har fået et kort for at gøre det - dette kan koste randrup pladsen da Femi er klar til weekendens kamp, så rykker nilsson nok ned på backen og Femi ind på midtbanen! og det bliver lækkert :)
Danmark: BIF England: Arsenal
Skrevet af MikkelM
Jeg skriver med helt farvet Brøndby-briller!

Men altså, Randrup sejlede på den højreback, han laver to klokkeklare frispark, som begge er til gule kort - derfor får han da også et fortjent rødt.

Dog syntes jeg helt klart at Clarance bliver snydt for et straffespark, det var ganske tydeligt.

En anden ting, er de kampe der foregår på midtbanen, med Krohnen og Djemba-Djemba - det er så tydeligt at se, at Djemba-Djemba har armene alt for langt oppe, og bruger dem til at slå/skubbe Krohnen væk, det var et grimt syn, hvilket efter min helt klare subjektive holdning, skulle have udløst et gult kort til ham, kan godt forstå, at Krohnen var tosset!

Som skrevet, jeg har mine Brøndby-briller på.
Skrevet af pryds
Jeg mener netop han indrømmede, at MKD ikke skulle have haft rødt.
Men så svinede MKD ham vist sådan til, at han fik 2 dages karantæne alligevel.

Nej han sagde at fra denvinkel så det ud til at være forkert, men at han ikke var helt sikker stadigvæk.
Han er arrogant, og det er overfor alle hold, han er overhovedet ikke god nok til superligaen, og det er en skandale at han stadig er der.
Skrevet af Leifi
Hver spillerunde med sit tilbehør af brok og vrede over dommertrioen, er hverdag...
Vanløse IF siden jeg blev født
Skrevet af jano49
Heino62

Nej, nej, nej der er godt nok nået nye højder inden for at skrive intetsigende indlæg.
Skrevet af Gl. Vardevej
Dommeren var ok, men sådan er det Brøndby.... når man ikke er en stor/topklub har man ikke dommeren direkte med sig.
efb-siden begyndelsen af tresserne
Skrevet af Gandalf1
@ uden benskinner
luk nu røven i brøndby, det virker bare ekstra ekstra taber-agtigt, når skylden placeres hos dommeren.

svendsen er måske ikke den største brøndbyfan, men undlod af té jeg som små tudeprinsesser, hver gang der ikke går klubbens vej. please
.

det er vel tilladt at kritisere dommeren uden at det skal være taberagtigt. kan slet ikke se hvorfor det er det når nu han var å ringe - og det var til begge sider. OB var da klart det bedste hold, men dommeren var stadig den dårligste på banen.

Skrevet af MiniMig
selvfølgelig tager han det med et gran salt.
han har jo offentligt indrømmet at han ikke mener at det er nødvendigt at se til BIF-spillere der ligger med mulige hovedskader (MvS i Århus mod SIF sidste år) uden at DBU mener at han måske har lidt problemer på området.
det røde i går er helt i orden, det er urutineret og decideret dumt af Randrup, men en god kamp kan man ikke sige han dømte IGEN i går. hvordan han dømmer højere end DS er mig en gåde
Skrevet af Gandalf1
@scouseforever

Arrhhh, det er vist dig der er helt ved siden af. Der var MÅSKE et LILLEBITTE frispark på Randrup, lige inden han selv lavede et af århundredets største.

var der så frispark til Randrup først eller ej ? et lille frispark er vel et frispark ? nogle der har et link til episoden...mener nemlig det frispark var ret tydeligt...

Skrevet af Gandalf1
@Michael Svendsen

Jeg kunne jo også stå tilbage med en opfattelse af, at det er de samme spillere, som har svært ved at tage imod en udstrakt hånd fra min side.

nogen der ved hvad MS mener med den kommentar. Mig bekendt var den eneste der fik tilbudt en udstrakt hånd Djemba Djemba efter han havde hidkaldt MS der straks kom springende for at hjælpe DD på benene.
Skrevet af Busk79
Han var fandme også ringe, ham og Kehlet fatter jeg slet ikke, stadig kan være dommer i Superligaen..

Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Skrevet af Narok
var der så frispark til Randrup først eller ej ? et lille frispark er vel et frispark ? nogle der har et link til episoden...mener nemlig det frispark var ret tydeligt...


http://tv2sport.dk/partn…layer/82873

Hvis man stopper klippet ved 1:31 (http://oi53.tinypic.com/2dtrink.jpg) kan det tydeligt ses hvorfor Randrup er tosset over ikke at få frispark. At hive to gange i trøjen fra hans side er dog en klar hjerneblødning. Man kunne så blive ved med at hive ting ud fra kampen til begge sider, men det viser bare at MS endnu engang ikke er i nærheden af at være Superliga dommer.

Skrevet af madin
MikkelM:

hmm ja man må sige du skriver med BIF brillerne. MKD er bestemt ikke nogen engel på en fodboldbane, hvilket han og viser ved at få et gult kort efter en ret voldsom glidende tackling. I den ene situation hvor Djemba Djemba har armene højt oppe, kan jeg godt se han har lige lovligt voldsomme armbevægelser, men efter hvad jeg kan huske så står han også og bliver ved med at hive ham i trøjen og sparker ham og benet.. Så ville de fleste nok blive lidt irriteret :)
Skrevet af kauw
Måske er der frispark til Randrup først, der er stadig hovedløst lavet og fortjent nok med de gule kort. Men ja straffe til Brøndby, og så burde DBU også kigge lidt på Djemba-Djemba.
Skrevet af ScouseForever
Gandalf

var der så frispark til Randrup først eller ej ? et lille frispark er vel et frispark ? nogle der har et link til episoden...mener nemlig det frispark var ret tydeligt...


Ja, det sete afhænger jo af øjnene der ser. For mig lignede det lidt gensidig skubben og hiven mellem Bashkim og Randrup, den slags der sker 100-vis af gange i enhver fodboldkamp.

Der KAN sikkert dømmes frispark, men man kan også vælge at vurdere, at det var de lige gode om, og lade spillet fortsætte. Svendsen valgte det sidste.
Så kom nu med Så syng nu med For striberne skal mærke at vi bliver ved Li´ meget hvad Så vil vi stå På vores tribun´ og synge for de hvid´ og blå Olé olé olé olé olé olé olé OB Liverpool FC New Orleans Saints, San Francisco 49ers
annonce
0