Snak

Mere indhold efter annoncen

Svennis byder på Schmeichel

man 20. jun 2011
Kasper Schmeichel er på vej til Leicester City og en genforening med Sven-Göran Eriksson, bekræfter Leeds, der har accepteret et bud fra ligakonkurrenterne.

Læs hele nyheden her
Skal han ikke snart videre end Championship ? Han har vel ikke større chance for oprykning i Leicester ?
Jeg glemmer at logge af min prfil når jeg bruger offentlige computere!!!
Jeg ser ikke den store forskel på Leeds og Leicester niveau mæssigt pt. Og i og med der vel kun er Chris Weale i Leicester truppen som keeper, er da ihvertfald ikke den store konkurrence. Man kan så håbe på Leicester med Sven-Göran ved roret formår at få tiltrukket spillere af klasse, så man kan sikre en evt. oprykning.

Leicester vs. Leeds potato potato ;)
Vi kom fra guld & grønne skove, vi var med til alt det sjove, når vi går i seng drømmer vi tilbage til de gode gamle dage! lålålå.. Men så vågner vi igen, og tar til kamp for Vestegnen, og på trods af alt står vi her endnu, BRØNDBY DET ER VORES KLUB!...
mfj85

Det synes jeg at han har. Leicester har en del penge (aner ikke hvor meget Leeds har) og har kæmpestore ambitioner om at rykke op i år. De har en solid træner, pengene er der, faciliteterne er der. De mangler bare nogle gode spillere, som alt andet lige, skulle være vej i løbet af sommeren. Flere engelske bookmakers har desuden Leicester som favoritter til at rykke op. Der forventes rigtig meget af dem i den kommende sæson, og jeg kan sige jer at det er en spændende tid at være Leicester fan :-)

Håber Schmeichel aftalen går igennem. Det ville være fantastisk!
.
Leeds har bestemt også faciliteterne som er Leicesters overlegne.
Økonomisk kan det godt være Leicester står stærkest, men på alle andre fronter er Leeds den klart største klub af de to.

Jeg synes det er ærgerligt hvis Schmeichel ryger, og skulle han skydes afsted, havde jeg håbet det blev til Premier League.Klassekøb. Up the City!!
Jeg har ikke sagt at Leeds er en mindre klub. De er klart en større klub end Leicester på de fleste punkter :-)

Penge spiller bare en kæmpe rolle nu til dags.
.
Nu er Leeds jo bare ikke det de har været og Leicester har en del penge og Svennis.
Manchester United 1985 / Brøndby IF 1991 / Beitar Jerusalem 2001 \"At Liverpool we never accept second best. So we take sixth place \" - Kenny Dalglish.
Som neutral vil jeg nu helst se Leeds i Premier League end Leicester.
Mikkel Andersen til Leeds?

Just saying.
@Bobans

Ikke en dårlig idé.
annonce