Snak

Mere indhold efter annoncen

Svensk fodboldforbund kan heller ikke støtte Infantino

ons 23. nov 18:55

Det svenske fodboldforbund udtaler nu også, at man ikke kan støtte Gianni Infantino som FIFA-præsident, hvis der var valg i dag. Læs hele nyheden her
Det var så 2 af de 4 der tilsyneladende ikke støtter op. Det må betyde at Kun to af disse heller ikke støtter:
Holland
Tyskland
England
Norge

Det ville sgu alligevel undre mig hvis de støttede Infantino.
Silkeborg IF
De 4 fra tidligere er efter sigende Norge, Danmark, Tyskland og England. Sveriges beslutning er først taget i dag.

I øvrigt er Wales, Schweiz, Frankrig og Belgien også med i OneLove kampagnen
Ja det er fandme fedt!

Måske endda man kunne få lokket Finland og Island med så kan man lave et udvidet Skandinavisk mesterskab hvert 4 år, mens resten af verden spiller VM - altså LOL.
Altså hvis 7-8 af de nuværende VM deltagere er stærke modstander af FIFA, så er det altså 25% af alle deltagere. Det er ret stærkt.

Så kan du ævle nok så meget om skandinaviske turnering med FIFA kan ikke tåle at miste England, Tyskland, Holland, Belgien, Danmark, Schweiz mfl.

Det er altså ikke sådan en skod koalition med Iran, Qatar, Costa Rica i spidsen…
Silkeborg IF
Problemet med Infantino er jo så længe han har støtte fra de afrikanske og asiatiske forbund, måske også nogle sydamerikanske - så kan Euoropa være nok så meget imod ham - men de kanbikke vælte ham, da de ikke har stemmer nok..
Du er helt blank hvis du forestiller dig at England, Schweiz, Belgien og resten af de europæiske landshold vil melde sig ud af FIFA og droppe muligheden for at spille den største sportsbegivenhed i verden hvert 4. år sømand.

Et er at man er imod Infantino, noget helt andet er at melde sig ud af FIFA.

Men jeg synes da bare at vi skal melde os ud af FIFA, så kan vi se de andre lande spille VM hvert 4. år, lidt ligesom at de fleste danskere hellere ser Pr.L. end suppen.

Der har lige været tal fremme om at der var FLERE danskere der så Tunesiens kampen end åbningskampen i 2018 - det fortæller alt om hvad de fleste mener om "TV boykotten"...
Var det 207 lande der var for Infantino og kun 4 deriblandt DK og Sverige der var imod? Altså LOL - der er bare nogle der altid tror at Danmark er verdens navle...
Jeg tror sådan set ikke nogen melder sig ud - sømand - men det er da et problem for FIFA hvis de lande jeg nævner melder sig stærkt utilfredse. Og lige pt. rasler Tyskland altså noget mere med sablerne end Danmark.
Silkeborg IF
Var det 207 lande der var for Infantino og kun 4 deriblandt DK og Sverige der var imod? Altså LOL - der er bare nogle der altid tror at Danmark er verdens navle...


Er nu ret sikker på, at der ikke kun er 4 lande, som ikke stemmer på den korrupte Infantino.... Men det lyder jo godt med overdrivelse... lidt ligesom tilskuertallene på stadions her under VM....
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Det var bare DBUs formands ord jeg nu gengav sømand, men det har du sikkert mere styr på end Jesper Møller eller hvad han nu hedder ;-)
annonce