Snak

Mere indhold efter annoncen

Svensk landstræner: Vi må overveje Zlatan

ons 25. nov 2020

Sveriges landstræner Janne Andersson er lydhør overfor Zlatan Ibrahimovic, der fortalte, at han savnede det svenske landshold. Læs hele nyheden her
Burde være en no brainer at udtage ham, hvis han selv vil.
Han er jo en af europas skarpeste angribere pt.

Ingen er sverige er i nærheden af hans niveau, på trods af han er 39
Tror slet ikke han selv vil. Det eneste han ville have var det han fik her.

Han vil meget gerne bare være i fokus, og nu har han sørget for at al snak om landsholdet - der har klaret sig så godt siden 2016 - kommer til at handle om ham frem mod EM.

Jeg spår at vi kommer til at se en masse tvetydige hints fra ham på Instragram, Twitter osv frem mod truppen skal udtages engang i maj, hvorefter han ikke kommer med, men at det i stedet er platform for noget kommercielt, et nummer han har lavet et utal af gange efterhånden
COYS!
Hvis han var Dansker ville jeg håbe at vi sagde nej tak!!

Det hele handler om Zlatan, og de har sgu aldrig spillet bedre når han var med(Enkelte kampe ja, men ikke over lange perioder). Evnerne er ikke til diskution, han virker bare ikke god for en trup, hvor medspillerne ikke helt er på nivaue!!
AGF og kun AGF!! KSDH!!
Svært at forstå den måde Zlatan omtaler landsholdet, det er meget svagt og vel uZlatan at sige han savner. Når han ville have kontrakt med MIlan var han ude at sige at Milan behøver ham, og det ved de godt.

At landsholdet så bider på er han nok ret tilfreds med, for så kan han komme hjem som en anden massias og måske redde nationen :)
Real Madrid siden 2003
Hvis Zlatan har lyst til at komme tilbage, er han selvskrevet til det svenske landshold. Han ville være selvskrevet til 95% af alle landshold i verden.
Rasmus Marvits
Tror slet ikke han selv vil.


Jeg tror at han mener det, denne gang:

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/EplAy2/zlatan-arligt-jag-saknar-landslaget
Brøndby, Landsholdet
Jeg tror Zlatans pludselige interesse for landsholdet drejer sig om at vi nærmer os en slutrunde, og den vil Zlatan gerne med til. Men jeg tror ikke han har nogen interesse i at spille Nations League eller VM kval kampe for Sverige.
Hvorfor bliver folk sur over Zlatan har sådan en stor ego!!?
Det jo den ego der gjort ham til den bedste svenske spiller nogensinde at han tror på sig selv så meget. Folk skal nok ikke tage alt så seriøst når Zlatan siger noget det også ment med et glimt i øjet. Enten elsker manden ellers hader man ham.
Det sgu da fedt når manden tør sige det de andre ikke tør. Han har ikke kun alt i munden for bare se ham nu 39år og topscorer i serie A.

Selvfølgelig skal han på landsholdet da der ingen svensk angriber der nærmere sig Zlatan
@ Juniorx

Du siger det helt korrekt, som det er.
Med mit kendskab til Sverige, og holdningerne til deres landshold, er der en hel del der siger mig, at det svenske folk generelt, IKKE ønsker Zlatan tilbage på holdet.
De tror sådan set heller ikke på at det sker, af et par væsentlige grunde.

Nemlig dem, at han jo har svinet SvFF, træneren og holdet til i nærmest uhørt grad.
At det alligevel vil give mening for ham at komme tilbage på holdet, skyldes netop hans evige behov for at booste sit ego, som jo i forvejen, er alt for stort til selv den største svenske skov.

Skulle han komme på, vil landsholdet bestå af en samling boldflyttere, og så Zlatan.

Jeg er enig i, at hans evner slet ikke er til diskussion. Han passer bare ikke ind i det svenske kollektiv. Jeg har indtil flere gange hørt svenskere sige, at de direkte er glade for at være sluppet af med ham, og at holdet generelt set, er bedre uden, end med ham. Netop fordi der ikke er sådan en super krukke på holdet, som alle andre skal indordne sig under.

Derfor må alle andre håbe at han kommer på igen, mens svenskerne må frygte, at man i forbundet og fra landstrænerens side, er dumme nok, til at hive ham ind igen. Netop, hvis han selv vil.
Men som sagt, har han udvist en adfærd, hvor det ville være helt sort for den nuværende organisation, at hive ham ind igen. Ingen bør finde sig i hans adfærd, for så at tage ham til nåde, ved at udtage ham igen.
annonce