Snak

Mere indhold efter annoncen

Svenske Durmaz forstår ikke hadske beskeder

man 25. jun 2018
Svenske Jimmy Durmaz ryster på hovedet over de hadske beskeder, han har modtaget efter nederlaget til Tyskland.

Læs hele nyheden her
Hvad med Marcus Berg? Hvad siger han til tingene?
Sikke noget vrøvl! Det største man kan opnå som fodboldspiller er ikke at spille for Sverige!
Klassisk Sverige.
Det er selvfølgelig uacceptabelt, og noget man skal tage afstand fra, men at enkelte af de svenske landsholdsspillere nærmest begynder at politisere over det er decideret ulækkert.
Mon ikke vi kan forvente at det bliver nævnt én gang eller to i den svenske valgkamp også.
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Selvfølgelig skal der tages afstand til sådanne hadske beskeder! Det hører ingen steder hjemme!
Havde han nu ikke lavet frispark og Tyskland havde scoret i åbent spil så ville mange nok spørger hvorfor han ikke laver frisparket.. At kroos sparker den der ind er jo sort uheld for Sverige, den går ind 1/10.. man kan også klandre Robin Olsen for at tage skridtet frem
@skumbanen Helt enig, alle ved jo det største, er at spille for Real ;) - Men tror du ikke han mener, det at komme på sit eget landshold...
Begynde at politisere ? Skulle de bare have ignoreret disse hatemails ?

Durmaz tager skarpt afstand og hele holdet bakker ham op, efterfølgende tager landstræner skarpt afstand og siger at de ikke vil tale mere om sagen men koncentrere sig om VM fra nu.

Landsholdet og spilleren bør naturligvis tage afstand og bakke 100% op om Durmaz og holdet i det hele taget. Har svært ved at se de kunne have sluppet afsted med meget mindre "politiseren" end hvad de har gjort.
Jeg taler om Marcus Berg´s udtalelser i denne artikel: https://www.fotbollskanalen.se/sverige/spelarnas-reaktioner-pa-durmaz-skams-att-detta-ar-sverige-2018/

Jeg tror ikke det her er specielt meget anderledes, end hvis Sterling brændte et afgørende straffe for England i en semifinale. Han ville da modtage mængder af de samme beskeder, og man ville ikke gøre så meget ved det.
Det gør det da ikke mindre acceptabelt, klart, men det er klassisk Sverige at kamme fuldstændig over - aviserne har ikke handlet om andet siden i går, og Aftonbladet, Expressen m.fl. har ikke været sene til at lave indirekte koblinger. Midt i en valgkamp.
Det er dén politiseren jeg synes er fuldstændig unødig, for svenskerne er langt, langt mere tolerante end i andre lande.
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Sjovt og typisk man kalder alle med sort skæg taliban mv. når manden ikke engang er muslim men kristen ligesom svenskerne :)
Tyrkisk Liga styrer Sivasspor
Martin Henriksen ville være rasende hvis det danske hold nogensinde støttede op om sådan noget. Og en masse andre politikere i dansk politik
annonce