Snak

Mere indhold efter annoncen
Norge ryger ikke videre. De har Haaland og det er det. Sverige går derimod en spændende fremtid i møde. De har et rigtig interessant hold.
Hvorfor har Sverige et interessant hold? Baseret på slutrunden har jeg svært ved at se det. Defensivt orienteret, gamle og afdankede og i høj grad afhængig af Forsberg.

Så skal det være fordi er meget talentfulde yngre spillere, som er lige på vippen til en udtagelse.
Gamle og afdankede ligefrem? Forsberg var en af de ældste i startopstillingen i går. Det er vel kun Olsen og Ekdal, som er ældre. Dog enig i, at de godt nok er meget defensivt orienterede, når man tænker på, at de har nogle ganske habile offensive kræfter. Kulusevski, Isak, Forsberg, Claesson, Quaison.

Edit: De mangler måske noget kreativt kvalitet på den centrale midt.
Følger: Randers FC - siden det hed Randers Freja /// Newcastle - siden 2010
Spiller Sverige ikke også bedre fodbold end Danmark?de kan da finde ud af at slå nogen tophold og jeg tror også Sverige ville slå Danmark hvis vi møder dem.
@Roberto Pellegris

Gamla och avdankade? Både Danmark och Sverige hade en snittålder på 27 år i deras senaste matcher. I så fall menar du att Danmark också är gamla och avdankade?
@Mineturtle - det tror jeg ikke du har ret i - de ville blive kørt over
Gul er en smuk farve, også når det ikke er påske
Danmark ville køre Sverige over for tiden
Sverige har altså lige slået Spanien vi ville overhoved ikke køre Sverige over.
Jeg refererede nu også til EM-holdet med b.la. Marcus Berg og Mikael Lustig. Ikke fordi alderen skal være en hindring, men dem var der da ikke meget kvalitet
tilbage i. Men jeg kan så forstå de er stoppet på landsholdet.

Jeg tror bestemt ikke Sverige ville slå Danmark.

annonce