Snak

Mere indhold efter annoncen

Sverige-stjerner kritiserer UEFA: Til fare for os

fre 3. jun 2022

To svenske stjerner er ikke tilfreds med UEFA's planlægning, og de mener, at det er til fare for spillernes helbred. Læs hele nyheden her
"Sveriges profil Alexander Milosevic" Arh bold, profil ligefrem? Ikke rigtig vel…
Piveri. Der skal sgu arbejdes for de milliarder de tjener. Jeg har sjældent medlidenhed med nudagens fodboldspillere.
BerlinerDK

Det er simpelthen et fladpandet synspunkt. Ja, deres lønninger er på et svimlende niveau, men det ikke i nogens interesse, udover pengedrevne UEFA, at der er så mange kampe og så tætte kampprogrammer. Kvaliteten daler jo helt tydeligt i den enkelte kamp. Bare se Champions League-finalen, hvor det er så åbenlyst, at mange spillere er energiforladte efter en drænende sæson med alt for mange kampe.

For mig som tilskuer er der simpelthen ingen tvivl: selvom jeg elsker fodbold, så vil jeg klart foretrække meget færre kampe, hvor kvaliteten vil være højere, og hvor chancen for, at der er flere spillere til rådighed (flere kampe = flere skader). Jeg kan godt forstå UEFA, men der burde altså ikke være to meninger om det her som fan.
Helt enig med dig Berliner. Der er ikke nogen i sport som piver så meget som fodboldspillere, og det er jo nok de højest lønnede sportsfolk. Hvis det er så stort et problem, så må man jo bare gøre trupperne bredere og docere spilletid efter hvad de forkælede fodboldspillere kan klare for alle deres millioner.
annonce