Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg husker Sverige så trætte ud, da de fik ordentlig modstand mod Spanien, hvor de var utrolig med en 0-0. Mod Slovakiet og Polen, har de fået fuld gvenist mod hold, hvis niveau ikke har været særlig prangende. Jeg håber de snart ryger ud, da de ikke er særlig imponerende at se på. Så farvel og tak til dem.
Mr Enrich - Sådan, tak for at åbne en motorvej for Danmark til semifinalen

Med alt respekt for din optimisme! Så kan jeg se at hvis vi skulle slå Wales kunne det meget vel være Holland i en kvartfinale. Jeg tror da også på drengene, men en motorvej direkte til semifinalen er måske at undervurdere Holland bare en smule. Lad os lige slå Wales først hvilket jeg helt klart tror på vi kan, men vi er kommet til et punkt i turneringen hvor ingen kampe vil være nemme eller de er hvertfald bestemt ikke blevet nemmere.
Lakris

Lidt som Danmark ik? Får point selvom de bliver domineret. Peru til vm og 2x Schweiz
Alltså visst att vi spelar rövfotboll. Det är jeg den förste at skriva under på. Det är kramp at se holdet og no fun football. Men hey. Vi har 2 spelare i startelvan fra Europas 23 beste liga og centrale midtbanespelare som ikke är särdeles kreativa. Jeg kan tyvärr ikke förvänta mig att se ett spel som ser nice ud.

Ni og Italia är de 2 hold som spelat mest dejlig fotboll og eran vinst mot Ryssland var helt suverän! Är så imponerad av er. Ni har også ett så mycket bättre hold än oss. Lycka till i åttondelen.
Holland napper vel Tjekkiet, skal vinderen af Wales/Danmark møde Holland i Amsterdam? I så fald havde jeg gerne taget Tyskland/Portugal i stedet på neutral grund
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
@DaveEricGrohl

Nej, i Baku.
Sådan, tak for at åbne en motorvej for Danmark til semifinalen!


Ja fordi DK som vi jo alle ved, vil jo være den klare favorit mod Holland.

Men ja af de 4 semifinale ruter klart den svageste.
Starkt av Sverige att vinna gruppen när vi har spelat skit.


Sverige spillede skidt mod Spanien, men i de to sidste kampe og især her mod Polen, synes jeg at Sverige spiller meget godt. Holdet er ved at finde sin form og ser ud til at blive bedre og bedre. Uanset om det bliver Tjekkiet eller Ukraine, så er Sverige favorit.
Brøndby, Landsholdet
Larsen, baku, aha, jamen så er jeg sgu klar på lidt træsko
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
@Norde

Samtidigt har Danmark alltid haft bättre spelare på pappret och spelar finare fotboll, men vi kommer så länge jag har följt fotboll alltid längre än dem i mästerskapen när vi är med.
annonce