Snak

Mere indhold efter annoncen
@ DaveEricGrohl

Vinderne af Wales/Danmark og Holland/Tjekkiet skal spille i Baku, Aserbajdsjan, så nej det bliver ikke ikke i Amsterdam.

Amsterdam har som København ikke flere kampen efter kvartfinalerne.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Ja ja! :) Andersson och gänget vet hur man bygger ett lag med spel som gör resultat sett till vad man har.
Lakris

Lidt som Danmark ik? Får point selvom de bliver domineret. Peru til vm og 2x Schweiz

Ha ha, kan konstatere at du ikke ved hvem du skriver til. Jeg var og er måske Hareides største kritiker, så ja, du har helt ret - og det sjove er, at jeg var lige ved tilføje at Sveriges kampe mindede mig om DK under Hareide; eneste grund til at jeg ikke gjorde det, er at jeg ikke lige her til aften orkede den diskussion for 120. gang (for der ville helt sikkert være en Hareide-fan der ville føle sig kaldet)

DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
karl91, næh, under Morten Olsen havde vi ikke nogle særligt gode hold, det er først nu vi begynder at have potentiale til at gå langt.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Är så imponerad av er. Ni har også ett så mycket bättre hold än oss. Lycka till i åttondelen.

Tak. Men så meget dårligere spillere har i altså heller ikke. Tror mere at det handler om at i stadig har mange trænere, der sværger til old school 4-4-2, bl.a. beroende på inspiration fra Roy Hodgson.

I de fire år under Hareide spillede Danmark 90% af tiden - og med stort set samme spillermateriale som i dag - utrolig primitivt og meget lidt underholdende fodbold, hvilket var totalt unødvendigt og vanvittigt frustrerende at bevidne.

Under Hjulmand får de heldigvis lov til at spille flot fodbold og udnytte deres fulde potentiale. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at med en mere moderne og modig træner end Janne Andersson, så kan i gøre noget af det samme.

Lycka till!
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Grattis i jävla svenskare!!
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
karl91, næh, under Morten Olsen havde vi ikke nogle særligt gode hold

2002 og 2004-holdene var nu ok høj klasse, om end vi ikke havde decideret stjerner - problemet var bredden.

De sidste 5 år har vi derimod aldrig haft så stor en bredde. Faktisk helt vildt så mange gode spillere der er til hver position. Især hvad stoppere angår.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
tillykke til Sverige. man kan komme langt med et stærkt kollektivt
Jeg kan ikke sige andet end: "Hold kæft hvor er Svenskerne gode" igen.
@Lakris
Tak själv!

Är lide frusterad då Andersson vann guld med Norrköping med et 4-4-2 som blev rent 3-5-2 eller 3-4-3 når de hade bolden og gick till attack. De vill jeg se mer af i landslaget med.
Sen gällande Hodgson. Visst. Det var så väldigt länge men i Allsvenskan spelar toppholden numera 4-3-3, 4-5-1 eller 3-5-2. Det är ikke så många hold som håller kvar vid 4-4-2 i ligaen.

Hade ni haft en riktig striker hade jag sagt stor guldvarning för er. För resten av ert lag ser som sagt utroligt flott ud. Flera av mina vänner har er som andra-hold efter Sverige med tanke på hur dejligt det är at se er spille nå og med tanke på allt som hände i förste kampen.
annonce