Snak

Mere indhold efter annoncen
Sverige er bare rigtigt dygtige, for ellers bliver man ikke ved med at komme relativt langt i turneringer. Men jeg kan nogle gange godt undre mig over, hvorfor det bliver ved med at gå godt for Sverige, fordi de i mange kampe bliver presset meget i bund. Alt andet lige inviterer man til mange indlæg og skud, som kan risikere at koste mål.
Men som danskere må vi være glade for, at det kan lade sig gøre for små lande kontinuerligt at klare sig så godt på et godt kollektivt.

Overordnet set er der måske en tendens til, at DK har lidt flere kreative spillere på holdet end Sverige, men Sverige har bedre og flere målscorere.
Shit Lakris, du er med afstand den mest deludede vrøvler i bold.dk historie:) Stort til lykke!
LFC naturligvis
Super Sverige, vores gode gamle arvefjendebroderland
Nossede i det og skrev i forkerte tråd.
Knæskaller knaser kakofonisk
@Norde

Fast Sverige spelar ju 3-5-2 i anfall i landslaget också, Forsberg droppar in i plan och man skjuter upp Augustinsson som ytter. Kvar i bak är Lindelöf, Danielsson och Lustig.
Alltså visst att vi spelar rövfotboll. Det är jeg den förste at skriva under på. Det är kramp at se holdet og no fun football. Men hey. Vi har 2 spelare i startelvan fra Europas 23 beste liga og centrale midtbanespelare som ikke är särdeles kreativa. Jeg kan tyvärr ikke förvänta mig att se ett spel som ser nice ud.

Ni og Italia är de 2 hold som spelat mest dejlig fotboll og eran vinst mot Ryssland var helt suverän! Är så imponerad av er. Ni har også ett så mycket bättre hold än oss. Lycka till i åttondelen.


Ingen grund til at være undskyldende ift. hvordan i spiller. I gør det godt ud fra de præmisser i nu har og har lige vundet jeres gruppe foran Spanien! Det er altså stærkt arbejde ligemeget hvad man synes om spillestilen.
Shit Lakris, du er med afstand den mest deludede vrøvler i bold.dk historie

Og hvad er det så jeg ikke ret i, du store domfældende orakel?
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Jeg synes, du er fjong, Lakris.
Knæskaller knaser kakofonisk
annonce