Snak

Mere indhold efter annoncen
@Sander Hansen: Hvis du står fast på en fornuftig debat og kampanalyse, så er der brugere, der deltager i det. Du skal bare springe over resten.. ;)
FC Midtjylland - er stærk tilhænger af klubbens udviklingsarbejde. Historisk: FC FYN (Ja, jeg mener stadig, at det var et godt projekt for årstalsklubberne.)
Vist er de heldige i FCM - så skal de bare ikke have chancen for at blive det! For mange dødsboldschancer når de endda er i undertal.
Undrer mig nu alligevel over at FCM fans forsvarer spillestilen - brug nu nogle penge på en ordentlig træner, medens I stadig kan lokke spillere til klubben.
Mangel på format at give mayron to gule.. mange kendelser gik BIFs vej.
Men fuck hvor er FCM dårlige og uinteressante.
Ærgeligt vinduet er lukket ellers kunne Troels B passende byde 7mill på Wikheim
Jeg synes folk læser FCMs spil i dag forkert. De kunne have gravet sig ned men valgte i stedet at tage kampen op med BIF. Det kostede et hav af chancer til BIF der var vildt uskarpe.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Man skal godt nok lede længe for at finde mage til FCMuh´s destruktive pindsvine fodbold. Forstår godt der kun er 24 der gider tage til deres udekampe. De behøvet ikke et helt udebaneafsnit, kun en enkelt række.
Pmpete

FCM spiller altså 3-4-3.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
@Marmat: Der bliver arbejdet hårdt med det åbne spil på holdet. I de seneste SL-kampe har der været tegn på, at det er på vej. Og så er jeg personligt ret fascineret af, hvordan intens træning af dødbolde kan give så gode resultater. Jeg synes det er flot, når spillerne kan udføre aftaler så præcist og snorlige, som de gør gang på gang. Det skal både de og trænerstab have stor ros for IMHO.
FC Midtjylland - er stærk tilhænger af klubbens udviklingsarbejde. Historisk: FC FYN (Ja, jeg mener stadig, at det var et godt projekt for årstalsklubberne.)
Mål på dødbolde er jo rigtig godt når det ens eget hold der scorer på dem, men primitivt når det er modstanderen der scorer på dødbolde, sådan er det åbenbart.
Ikast fs. Siden 78 WBA i hjertet (Cyril Regis & Laurie Cunningham var konger)
Når den kommer i langsomt, er det tydeligt at Kehlet først viser gult derefter rødt.
FCM Liverpool
Det var 2 gange gult da han røg ud.
Fcm har 5 dødbolde omkring feltet inden udligningen til 2-2...5!
Det er simpelthen for sløset når muligheden er der for at smadre den ud over stadion.
Når det så er sagt så var det en god kamp hvor mange ting lykkedes. Specielt var det fint at se Tibbe/Kaiser skiftevis gå ned og bygge spillet op.
Op på hesten igen. Der er om ikke andet så fremgang spillemæssigt i forhold til de sidste par superliga kampe.
annonce