Snak

Mere indhold efter annoncen

Sviatchenko syet efter tand igennem læben mod Brøndby

tir 30. aug 2022

Sviatchenko fortæller til bold.dk, at hans fortænder gik hele vejen igennem læben, og han derfor skulle syes, da han i en duel kom til skade i kampen mod Brøndby. Læs hele nyheden her
Slimane lavede en kæmpe svinestreg og ramte ham med vilje fra den blinde vinkel…
Jaja men skal hele verden høre om det
Det var vel en tak for sidst, Svia er en modbydelig spiller.
FC Unterhaching
Stakkels mand
Kan umuligt være på det ikke-eksisterende straffespark i hvert fald. Forsvarsspillere lægger en arm omkring modstanderes ansigt konstant på midtbanen, der sjældent giver frispark. Så vælger man at dømme et ikke dømt VAR-straffe. Clear and obvious...det lugter fælt med de kendelser til FC-klubberne lidt for ofte i ligaen. Man hørte jo også det var absurde VAR-kendelser der gik FCK´s vej mod FCN, som jeg dog ikke så.
Sølvpapirshatten, glem den nu ikke!
Én af superligaens mest usympatiske mennesker.
Jøsses kors - folk hører det de vil høre, og ser det de vil se.
Svia bliver konstant svinet til for at filme - og når han så kan fremvise en flækket læbe, så skal han stoppe med at pylre.
Brumado bliver beskyldt for film af Mikkelsen og tilskuerne i en situaiton, hvor han med stor sandsynlighed får en slem knæskade.
Jeg forstår godt folk er oppe og køre over kampens intensitet, stemningen på stadion osv. - men her et døgn efter burde pulsen være kommet så meget ned igen, at normale mennesker godt kan erkende, at der måske bliver overreageret en anelse i situationerne
Det må dog konstateres at mange brugere på bold ikke hører til i kategorien normale mennesker - hold da op, hvor er der mange stupide og snæversynede indlæg!!
Lol. Straffe hver gang, uanset hvilket navn klubben har.
Vingsted🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
annonce