Snak

Mere indhold efter annoncen
Okay hazard skal i fængsel eller ha karentæne i overdrevet lang tid!?!?! Er i fuldstændige sindsyge. Langt de fleste herinde er så farvet af jeres had / foragt til chelsea.
Jeg er hverken Chelsea-tilhænger eller specielt stor fan af vold, men hold nu op hvor er der efterhånden dømt ammestue herinde. Det er i mine øjne bolddrengen der begår en forkert handling i at ligge sig på bolden og efterfølgende på mest usmagelige og teatralske vis ligge og vride sig i græsset på en måde som end ikke en Barcelona-spiller kunne have gjort kunsten efter. Drengen fik et lille nøk i siden og har nu en fed historie han kan dele i skolegården i morgen. Overdramatiser nu ikke dette mere end nødvendigt.
CV RAUS
Chelsea kom dog hurtigt til fornuft


Later the club tweeted: "Apologies for earlier ballboy tweet. Hazard has now met with the ballboy and has said sorry. #CFC".
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Dumt lavet af Hazard - det er for voldsomt. MEN, klap nu lige hesten til alle jer der mener at han begår vold. Det er IKKE vold at slå/sparke til en bold som en anden person ligger ovenpå.

Fra sporten.dk:

Den tidligere fodboldspiller og nuværende ekspert Robbie Savage skriver:
- If the ball boy gives the ball straight back and does his job properly that doesn´t happen !

Stoke-spilleren Michael Owen skriver:
- My oh my. What am I reading? People mentioning assault? He shouldn´t kick the ball out of his hands but has this world gone mad?

Tottenham-spilleren Gareth Bale skriver:
- Unbelievable decision by the referee to send Hazard off but congrats to Swansea. Who´d have predicted this final?!

Og på Chelseas officielle Twitter-profil skriver klubben:
- Has football gone mad? Hazard sent off for kicking the ball under a ball boy attempting to smother the ball.

På Twitter er der også allerede oprettet en falsk profil, der kaldes ´@SwanseaBallBooy´, men drengens rigtige navn er Charlie Morgan. Han er såmen også på Twitter, og hans profil vokser konstant med tusindvis af ´followers´.

Før kampen skrev Charlie Morgan i øvrigt også på sin Twitter-profil:
- I am ballboy player manager tonight and will be playing myself behind the home goals each half

- The king of all ball boys is back making his final appearance #needed#for #timewasting.
Chelsea FC siden 1995
dalle

3 sekunder?

http://www.youtube.com/w…zI3Jr2aBDdM

Som du kan se, havde bolddrengen fat i bolden 3 sekunder inde i videoen, og bliver sparket af Hazard når der er gået 9 sekunder = 6 sekunder dækkede han bolden, + han så ikke ud til at ville give slip.
Det er som sagt ikke hans job at skulle trække tiden.
Sir_C spiser alt for meget slikkepind og har en ølmave , han græder hver gang nogen ikke deler samme mening som ham, imens han græder taber han alle sine nachos ud over hans ølmave...
Cantona fik 4 måneders karantæne, da han lavede hans "berømte" spark. Vi er vel ude i noget lignede her.


Umiddelbart vil jeg mene der er to forskelle.

Det ene er at bolddrengen er om ikke en aktiv deltager, så dog en som har en faktisk forbindelse til kampensudførelse, når nu han har fat i bolden, og det er hans opgave at sørge for den bliver bragt hen til målmanden så kampen kan viderføres.

Det andet er at forskellen i voldsomheden og intentionen i sparket er gevaldig stor.

Cantona fik i øvrigt ikke kun karantæne, han blev dømt. (fængsel i byretten (der på engelsk heder det for en dansker noget forvirende High Court), siden nedsat til samfundstjeneste i appelretten).
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
@donfrankie

Cantona fik 4 måneders karantæne, da han lavede hans "berømte" spark. Vi er vel ude i noget lignede her.


Gu er vi da ej ude i det samme! En uskyldig fan som Cantona placerer knopperne i brystet på kontra en bolddreng der nægter at få sat spillet igang hvor Hazard forsøger at rammer bolden. Der er da en verden til forskel..
02/02/2017 - En legende takker af! Frank Lampard <3 Fan af: Chelsea FC siden 1999 AC Horsens siden 1994
Der var målspark til Swansea! Hazard skulle bare have gestikuleret til Foy at der skulle lægges tid til.. I stedet sparker han til bolden OG bolddrengen. Man kan tydeligt se at han rammer bolddrengen i slow, men hold kæft hvor han filmer :-)
Godt gået af Swansea og Laudrup! Nu skal den hjem på Wembley.

Who cares med den bolddreng..
Stort resultat for Swansea. Fortjent rødt kort til Eden Hazard.
Todi Jónsson, bedste FCK-angriber nogensinde. Ham & Zuma udgjorde det perfekte makkerpar. Fan af: FC København - siden 1998 Manchester United FC - siden 1998 Sympatiserer med: Real Madrid CF - siden 2003 Juventus FC - siden 2010
annonce