Snak

Mere indhold efter annoncen
Øv.
Og man troede ikke det var muligt, men Iniesta formåede at filme på en lige så grinagtig måde som Neymar i går; han fik så bare frispark for det.
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
WeyOh... Stop dig selv.
"Medløberfan" af AGF siden 2000 "Medløberfan" af FC Barcelona side 2008
Hold op hvor var Spanien elendige. Det virkelig som at se Barcelona, når modstanderen står godt i defensiven. Der ingen plan B. Det er DERFOR jeg ALTID har sagt at Del Bosque er en elendig landstræner. Han red på Barcelonas succes igennem VM og EM og nu hvor alle kender til Spaniens/Barcelonas metoder, så ser man det igennem landsholdet.

Uden en plan B mod sådan en modstander er det sku svært...


Synes også at det er trist at når midten er lukket godt ned er der ingen rigtig angreb fra Spaniens side af.
Liverpool FC & Trabzonspor!
Ubegavede folk? Synes du at det var en spændende kamp? Det meste af tiden gik på at spille den tilbage til målmændene og der var vel fire gode chancer igennem 90 min. Hvordan kan det nogensinde være interessant for den neutrale tilskuer? Jeg elsker at se hold som tør satse og det skete bare aldrig i den her kamp fordi, at der aldrig blev scoret.
Det er virkeligt dumt at sige, at Spanien er dårlige. Ja klart mere lige kamp end sidst og Italien gjorde det ganske pænt, især i 1. halvleg. Men hvis man ikke har tabt de sidste 29 kampe betydningsfulde kampe og har vundet de sidste 3 store mesterskaber, ja så er man ikke dårlig. At nogen synes det er kedeligt at se på, det må de så om. Men dårlige er Spanien absolut ikke.

Begge hold kunne potentielt have vundet i aften, men synes bestemt ikke det er ufortjent at sejren gik til Spanien. I den forlængede var Italien jo helt færdige, så de kunne være bedst tjente med straffespark. Som de så ikke kunne udnytte.
Av Bonucci, der skylder du vist. Fremragende af Italien, Candreva, Maggio og Giaccherini.
Jeg elsker at se god fodbold, og det så jeg fra det ene hold i 1. halvleg og de første 20 minutter i 2. halvleg. Varmen og trætheden fik dog overtaget. Italien burde selv have afgjort den i ordinær spilletid, men sådan kan det gå. Brasilien er heldige de har en dag ekstra og denne kamp blev så lang.
Set på kampen i ordinær tid, kunne jeg godt have undt Italien sejren. De gav alt de havde og kom frem til gode chancer, men Casillas stod en god kamp som altid.

Tror nok der er nogle spillere i hvide spillertrøjer der bare gerne vil glemme en kamp om 3-4. pladsen nu og hjem og have ferie, efter sådan en omgang som ikke gav noget positivt med sig.

Men tillykke til Spanien. I havde marginalerne med jer, som altid!
[b]SønderjyskE Fodbold[/b]
Og så var det Italiens kompakthed på midten, som gjorde det umuligt for Spanien, når de nu insisterer på, at spille på samme måde hele tiden.
Jeg hader Spanien og deres spillestil, det kan og vil jeg ikke lægge skjul på.

Men det må efterhånden stå klart for enhver, at det er tidernes (uden sammenligning) bedste landshold, der er i Spanien.
Det er fuldstændig vildt, hvor meget de har vundet, og det kan ikke være tilfældigt, at de igen og igen og igen formår at vinde de tætte kampe.

Jeg letter på hatten, og jeg beder så til, at lande som Tyskland, Italien og Argentina kan drille Spanien og Hollywood-stjernen, Neymar, når det går løs om et år ved VM.
annonce