Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er skam enig i at Italien spillede godt og der var god defensiv fodbold. Jeg synes bare at defensiv fodbold er umådeligt kedeligt at se på, så håbede sgu på det ene mål da det åbner en kamp. 0-0 kampe som er så dybt taktiske er i mine øjne så røv kedelige og bliver meget hurtigt en lang-gaber :D Personligt vil jeg dog også hellere se Spanien - Brasilien da det kun kan blive en god kamp...
Vil langt fra kalde det defensivt. Italien pressede på igennem hele første halveg med offensiv fodbold. De spiller med 3 mands i bagkæden, og forsvarede egentlig kun resultatet da vi nåede ekstratid.

Men igen ser vi hvorfor at Italien er en af de helt store favoritter til det kommende VM, selvom mange ikke rigtig tør indrømme det.
De er bestemt omtrent lige så stærke som Spanierne. Og brasilien ser jeg ikke være i nærheden.

Og kom nu ikke med den der "brasilien slog italien" for Italien manglede 1/3 del af den normale startellever.
Er meget spændt på finalen, men Brasilien må klart have en fordel, de fik afgjort kampen i ordinær spilletid og de spillede en dag før. Til Spaniens fordel er, at de formentlig har en lidt bredere trup og kan sætte folk som Fabregas, Martinez og Villa på til Finalen...50/50 med en lille fordel til Brasilien pga. friskhed og hjemmebane.
Måske de 2 bedste målmænd i verden (Hvis man ser bort fra Cech), kan ikke redde et skud, ud af 13 forsøg.. GeGe
Hellere en kamp som i aften, end en gentagelse af EM-finalen, der var røvsyg fra start til slut. De der kampe hvor det ene hold kører det andet over, har jeg aldrig kunnet føle mig underholdt af, medmindre jeg holder med det hold der vinder stort.
Håber bookmakerne sætter Brasilien som favorit, men sker nok ikke :(
Iniesta og Navas var fandme hjernedøde i dag. Pique og Ramos spillede også godt. Jeg har en våd drøm om at se Ramos i Barca ved siden af Pique.

Alle straffespark på nær Bonucci selvfølgelig var virkelig overbevisende og sikkert, når man tænker på de står over for 2 af verdens bedste keepere. Lækkert for Casillas at han på 7 straffespark ikke engang rører bolden, men stadig går videre, haha.
FC Barcelona <3 Sympatiserer med Arsenal & BIF
Måske de 2 bedste målmænd i verden (Hvis man ser bort fra Cech), kan ikke redde et skud, ud af 13 forsøg..


På en god dag, vil jeg da personligt mene at Manuel Neuer er på niveau med Casillas og Buffon, og at både Buffon, Casillas og Neuer er et lille stykke over Cech!

Men sådan ser man jo så forskelligt på det! :)
[b]SønderjyskE Fodbold[/b]
Spanien er kongerne af straffesparkskonkurrencer, de har overtaget Tyskland´s rolle.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Hold op hvor var Spanien elendige. Det virkelig som at se Barcelona, når modstanderen står godt i defensiven. Der ingen plan B. Det er DERFOR jeg ALTID har sagt at Del Bosque er en elendig landstræner. Han red på Barcelonas succes igennem VM og EM og nu hvor alle kender til Spaniens/Barcelonas metoder, så ser man det igennem landsholdet.

Uden en plan B mod sådan en modstander er det sku svært...


29 betydende kampe i streg uden nederlag - men selvfølgelig har folk luret dem og selvfølgelig er Del Bosque en elendig træner. De udskiftninger, han foretog i dag, var præcis de udskiftninger, som Spanien havde brug for og kunne sagtens have ført til Spanien sejr i ekstratiden. Men Italien var klart bedst i ordinær tid - det skal de have.

Luksus, at det bliver Brasilien - Spanien i finalen. Tror, det bliver en kongekamp.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
annonce