Snak

Mere indhold efter annoncen

TÆT PÅ: Jeg skal ikke forsvare Kina-skifte

Skrevet af bold
lør 28. maj 08:00

Eddi Gomes føler ikke, at han skal forsvare, hvorfor han valgte de kinesiske millioner i Henan Jianye efter blot 13 Superliga-kampe. At kunne give sin familie en stabil fremtid var det vigtigste for ham.Læs hele nyheden her
Skrevet af plutonium
KÆMPE respekt for ham.

Når fodbold ikke er en barnedrøm om at se hvor langt talentet kan bære, men et middel til at løfte sig selv og sin familie ud af trange kår, så er det SÅ fedt, at se det lykkes.

Den romantiske forestilling om spillere, der 100 % er i det for sporten og drømmen er uden tvivl inspirerende og fantastisk, men kan kun have respekt for folk, der er 100 % afklarede med sig selv.

Så kan vi fans sidde og ønske, at talentet havde bragt spillerne andre steder hen, men til syvende og sidst har Gomes ret - medaljer betaler ikke regninger.

Var det Festersen, der lige har lavet et interview, hvor han pointerede at hver fjerde eller femte Premier League-spiller bliver erklæret personlig konkurs indenfor 5 år af pensionen?
Skrevet af JacobVSO
Det er en god påmindelse om, at en masse af det, vi tager for givet, ikke gælder for andre.
Det er altid de andres fejl.
Skrevet af puting kuneho
Plutonium. Jeg er generelt enig med dig.

Dog i Gomes tilfælde, så handler det også om at slå til på rette tidspunkt.

Han har selv i tidligere artikler talt om at turen til HB Køge videre til Esbjerg og så Kina gik meget hurtigt..
Mener at kunne huske at han talte om at før hb Køge var han på kontanthjælp og havde ikke rigtig nogen fornemmelse af at karrieren skulle blive hvad den blev til. Men at den i HB Køge pludselig tog fart.

Så omend jeg er ligeså fodbold romantisk som dig. Så er det ikke fordi eddi Gomes har kæmpet nat og dag for at blive den bedste fodbold udgave af sig selv for at tjene en hulens masse penge til familien..

Men han blev god og gode præstationer fik ham til at kunne tjene en masse penge til ham og familien. Hvilket er dejligt selvfølgelig :)
Skrevet af Nymark86
Synes det er fedt en fodboldspiller siger tingene ligeud og ikke pakker det ind med alt muligt gylle!
Skrevet af plutonium
@puting

Så godt er jeg slet ikke inde i Eddi Gomes´ karriere eller liv udenfor banen, må jeg blankt erkende :P

Uanset hvad, så har jeg altid fundet den form for afklarethed, som han udviser, utrolig appellerende. Jeg kan ikke have andet end respekt for det.

Men det du skriver om, at han ikke har knoklet for at blive den bedste fodboldspiller han kunne, modsiger mig absolut ikke. Jeg siger netop, at han ikke virker til at være motiveret at vokse som spiller, men snarere har fundet ud af, at det er en måde at skaffe penge på, og dermed er et skifte til Kina jo 100 % forståeligt.
Skrevet af puting kuneho
Plutonium. Ja du har ret :)

Var også mere. F.eks en spiller som hulk. Der sagtens kunne spille i de store klubber i Europa. Valgte højere lønninger i Rusland og sidenhen Kina.

Hvor eddi Gomes peakede på det rigtige tidspunkt, for ham til at få er gyldent skifte til Kina i stand. Tror ikke han havde et alternativ i udlandet på samme niveau , hvilket hans lejeaftale på Island senere hen nok også vidner om. Men fedt for ham og familien uden tvivl.

Jeg er også enig med dig i at det er respekt at være så afklaret osv.

annonce
0