Snak

Mere indhold efter annoncen

TÆT PÅ: Stadsgaard følte sig frosset ude i FCK

ons 22. mar 07:26

Kris Stadsgaard følte sig frosset ud af FC København i sin sidste tid i klubben, hvor han var sat til at træne med U19-holdet. Det fortæller han i TÆT PÅ.Læs hele nyheden her
Ligesom Bjelland endte han jo også som en løntung skraldepose, der ikke kunne bruges på banen. Ståle ramte dog i det mindste rigtig på 1/3 transfers mens PC´s statistik vist mere hedder 1/9. Ellers var Stadsgaard vel en af CV´s missere fra den tid. Så gerne man fik ordentligt setup hvor handlen af spillere kunne matche akademiets udvikling tilnærmelsesvis. Ny sportdirektør og gerne investeringer til et bedre setup til scouting.
Egentlig lidt komisk læsning.
Hver gang en fckere udtaler sig kritisk eller mindre kritisk om klubben, er der aaaaltid et forsvar af klubben som er helt hen i vejret, i stedet for man måske prøvede at kigge indad..
Selvfølgelig er det da ikke okay at sætte manden på u-19 blot for at tvinge ham ud, medmindre han har gjort noget forkert som har overskredet klubbens regelsæt/værdier.
Ligeså komisk læsning at du, som givetvis intet husker eller véd om KS’s tid i klubben har brug for at kommentere på det?
Men sådan er det jo når man bærer sin klub i hjertet. Du har det måske ikke på samme måde, og det er også fint nok. Men så er det også klart du ikke forstår når fans kommer deres klub til “undsætning” nærmest uanset grund.
Stadsgaard var på ingen måde en dårlig signing generelt, men stødte ind i nogle uheldige skader. Der var uenighed om hvorledes det skulle tackles og på det tidspunkt var Ståle måske nok en hmm.. mindre god leder end senere i karrieren. En degradering er altid voldsom, mm spilleren er helt gakkelak som man har set med feks Naingolan. Det var KS ikke, og det virkede heller ikke dengang til at være det rigtige valg at smide ham på U19.
annonce