Snak

Mere indhold efter annoncen

Tapia vil have Messi til at spille mindre

Skrevet af bold
tir 13. feb 2018
Præsident i det argentinske fodboldforbund, Claudio Tapia, håber, Lionel Messi får flere pauser frem mod VM.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Hoy10
Ja han må meget gerne hvile sig i de to kommende CHL kampe mod Chelsea tak
Skrevet af Alfonso
Forstår ikke, hvordan folk siger at Messi er verdens bedste? Ronaldo er klart bedere på flere parametre! Okay... ved måske godt at Ronaldo ikke har haft den bedste sæson. Men Messi har helt klart også ikke haft nogle gode sæsoner!!!!!
Skrevet af Tropico
Dagens troll. Ronaldo er vel kun bedre i hovedspillet. Hverken fart, fysik, boldspil, afslutninger, dødbolde, mentalitet mm. er han bedre. +100 afslutninger og kun fire mål. Det må sige meget om hans niveau. Mange, mange sæsoner siden han virkelig var på toppen over en hel sæson.

OT: Argentina bør i stedet fokusere på at få samlet et ordentligt landshold med en mentalitet, som berettiger kvaliteten i spillermaterialet. Kan ikke passe, at man med de verdensstjerner ligner et tegneseriehold uden Messi.
Skrevet af 2fast4u
Ha ha god humor Hoy10. Tror dog ikke dine bønner bliver hørt. Bliver fedt at se AC prøve kræfter med Messi
Skrevet af ¡Hala Madrid!
@Alfonso det er udelukkende pga. at folk har delte meninger. Også findes der bare nogle mennesker der synes at det, de selv mener, er mere rigtigt end hvad andre mener.. typisk Barca fans ;)
Efter min mening er Ronaldo den mest komplette fodboldspiller i historien. Og så snart folk læser det tager de det personligt etc. Messi er hjernedødt god, men ikke så komplet som han er i Fifa.. ;)
Skrevet af ¡Hala Madrid!
@Tropico mener du seriøst at Messi besidder en bedre fysik end Ronaldo? Har du drukket af natpotten?
Skrevet af Bergkamp4700
Jeg elsker folk der konstarere en troll for derefter rent faktisk at forholde sig til det komplet hjernedøde indhold.

Det morsomme her er at Tapia mener Messi skal spille mindre, for derefter at arrangere en komplet ligegyldig træningskamp mod Catalonien, se DET er morsomt. Selvfølgelig skal han ikke blande sig i hvad Barca gør frem mod VM. de skal koncentrere sig om at vinde så mange kampe som muligt, hvilket gøres med Messi på holdet. Han burde i stedet have fokus på at få landsholdet til at præstere bedre, når Messi ikke er med som talisman.

Gunners - Victoria Concordia Crescit
Skrevet af slimerlimer
@Alfonso Vel på samme måde som du kan synes Ronaldo er verdens bedste? ;) Det er jo en smagssag på højde med Coca Cola vs. Pepsi, PC vs Mac og hvorvidt koriander smager godt!

Jeg foretrækker personligt Messi af forskellige årsager, som attitude, persona, drible-egenskaber etc. I min bog er han også en mere komplet fodboldspiller end Ronaldo, da han dribler bedre, har højere fodboldintelligens, scorer lige så mange mål og sætter sine medspillere mere op. For mig er forskellen at Ronaldo er en fantastisk fodboldspiller, mens Messi vækker min kærlighed til spillet!

Men igen. En smagssag. Mon ikke det muligt for dig at nyde din Tuborg, mens jeg er ovenud tilfreds med min kolde Carlsberg?
Skrevet af MessIniestaXavi
niveauet på bold, minder meget om en børnehave. man kan ikke læse en tråd, uden at der skal snakkes ronaldo vs messi. tag jer dog sammen forhelvede
Barca Napoli AaB FCM
Skrevet af bruger
Hvorfor er det morsomt?
Selvfølgelig skal Argentina spille kampe frem mod VM. Og Catalonien er vel en udmærket modstander.
Alle landshold spiller testkampe frem mod VM.
Skrevet af Ini
Ha ha god humor Hoy10. Tror dog ikke dine bønner bliver hørt. Bliver fedt at se AC prøve kræfter med Messi


Enig! De har dog spillet overfor hinanden to gange tidligere, da Barca og GladBach mødtes i CL-puljen
5-0 29. november 2010, selv Jeffren scorede...
Skrevet af Mowgliii
Folk der mener ronaldo er mere komplet som FODBOLDSPILLER, skal bare lade være med st kommentere, hehe..

Han er en mere komplet angriber, det kan vi sagtens blive enige om. Deres afslutninger er vel tæt på at være på samme niveau, men hvor ronaldo dertil kommer med en del mere fysik..

Men overblik, driblinger, boldkontrol, korte/lange pasninger, intelligens på banen osv osv osv, er også en del af det at være fodboldspiller, og på samtlige punkter er messi jo langt bedre.

Kan ikke være så svært at se..
Skrevet af Marmeladen
Messi bliver allerede sparet i pokalkampe mod mindre modstandere, og får sommetider kun en enkelt halvleg. Han er selv god til at spare på kræfterne i kampene, og passer generelt godt på sig selv
Skrevet af Comitel
#Mowgliii

Det kunne ikke siges mere enkelt og klart. Folk sammenligner kun Ronaldo og Messi på antal mål og assist (hvor de mere eller mindre er på lige fod), men glemmer helt at tage højde for de andre facetter af spillet hvor Messi er ham overlegen i alt. Skræmmende at visse individer ikke kan se det.
Skrevet af Sykosæk
Er ikke plastikfan af hverken det ene eller andet spanske hold. Synes dog diskutionen er fuldkommen grotesk - Messi er og har altid været mindst en klasse over Ronaldo - ligesom Ramos er 1-2 klasser over Pique! Vi er mange der aldrig kommer til at opleve en ny Messi - en ny Ronaldo (et fysisk pragteksemplar) er en metervare og en type vi vil se 100 af før der igen kommer en på Messis niveau.
Skrevet af InMSNwetrust
Jeg har diskuteret det med SÅ mange Madrid tilhængere efterhånden og langt største delen er ikke bleg for, at indrømme at Messi er en bedre fodboldspiller end Ronaldo, selvom sidst nævnte også virkelig er blandt toppen! Især hans tid i United, hvor han bare gjorde som det passede ham- var fryd at se på.

Havde Messi spillet i Madrid havde jeg stadig sagt, at han var den bedste, selvom jeg er med Barca. Dog er der nogle tåber herinde, som åbenbart ikke har forstand på fodbold.
Skrevet af ¡Hala Madrid!
Men det er trods alt, jeres fælles mening, ligesom at i fælles holder med barca. :)
Skrevet af bruger
Nu er jeg hverken fan af Barca eller Real, men jeg kan sagtens grine af den "diskussion" der er mellem Messi og Ronaldo haters/lovers. (Jeg antager, grundet argumenterne, at de fleste stadig går i folkeskolen)

Statements som: "Jeg fatter ikke folk ikke kan se at han er bedre" og "folk der er af en anden mening end mig har ikke forstand på fodbold" osv osv. Flyver rundt i næsten alle tråde der omhandler en af de to klubber. (Diskussionen på EB`s Nationen er dog klasser bedre, målt på latterskalaen).
Jeg forstår det simpelthen ikke.

Skulle jeg vælge én af de to spillere som bedst, ville jeg vælge Ronaldo (Målt på hele karrieren, ikke denne sæson), men derfor kan jeg da sagtens forstå at mange andre ser Messi som bedre. Begge to er, i min optik, gudsbenådede fodboldspillere, og det er en fornøjelse at se dem folde sig ud på en fodboldbane. Men hvem der er bedst er jo subjektivt og kommer an på hvilke parametre man måler.
Messi er bedre til nogle ting og Ronaldo er bedre til nogle andre - hvad man ser som bedst i den samlede pakke er jo forskelligt. Men fælles for dem begge er, at de har været de klareste stjerner på deres hold og har været medvirkende (hvis ikke årsagen) til, at Real og Barca har været så dominerende i LL og CL.
De skiftes jo til at vinde Ballonen hvert år, og det viser jo meget godt at de to spillere er verdens bedste.

Filmen knækker fuldstændig for mig når nogle ligefrem sviner den ene af spillerne til, for at få deres yndling til at fremstå bedre i deres "argumentation" - Hvis man ikke kan se at de begge to er one-in-a-billion, SÅ har man ikke forstand på fodbold!
Skrevet af Mowgliii
Hala madrid@

Ok, så det er din mening at ronaldo har bedre boldkontrol, dribler bedre, slår bedre afleveringer, ser sine medspillere bedre via bedre overblik osv., end messi ?

Eller hvordan skal det forstås?
Skrevet af Beck
FIFA synes Ronaldo er den bedste
UEFA synes Ronaldo er den bedste
Anførerne synes Ronaldo er den bedste
Trænerne synes Ronaldo er den bedste

Barcelona fans synes Messi er den bedste, Og andre ikke har forstand på fodbold. (man er nærmest idiot, hvis man ikke har Messi som 1er.)
Siger det ikke en del om visse Barcelona / Messi fans
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
annonce
0