Snak

Mere indhold efter annoncen

Tata trods nederlag: Så et godt Barca-hold

man 2. dec 2013
Barcelona-træner Tata Martino ærgrer sig over nederlaget i Bilbao, men mener ikke, der er spillemæssige problemer på holdet.

Læs hele nyheden her
Sådan som Barca spiller uden Messi giver det mere og mere mening at det er Messi der skal have Balon D´Or, da han åbenbart ér holdet og de ikke kan uden ham.

Real kan idetmindste vinde uden Ronaldo
Det er ikke ubetinget en fordel, at have en så målfarlig spiller som Messi, for når han så ikke er med, så står erstatningerne ikke i kø målmæssigt. Barcelona har en masse dygtige spillere, men mål laver de ikke mange af.

Sidste sæson lavede Messi 60 mål, mens nr. 2 og 3 på listen var Villa med 16 og Fabregas med 14. Messi scorede altså over fire gange så mange mål, som hans mest målfarlige holdkammerat i den nuværrende trup. Det er ikke helt holdbart.
R.I.P. engelsk fodbold
Real kan idetmindste vinde uden Ronaldo


Fordi det har Barcelona aldrig gjort, jamen okay.
Barcelona - 2005 Juventus - 2005 Sympatiserer med: Tottenham Hotspur, Sporting Lissabon
Den tankegang giver absolut ingen mening i forhold til hvorfor man skal vinde Ballon D´or.
Op på hesten, spændende forår i vente.
Visca Barca!
Lad nu være med at hænge det spillemæssige problem udelukkende op på Messi´s fravær. Det er hele holdet der ikke fungerer på banen, og ja så ville det da være dejligt at Messi var der til at afdrible 4-5 mand og afgøre det selv, men det både kan og bør man ikke bygge sin success på. Det er klart han er meget savnet lige nu, men der er altså andre og større problemer at forholde sig til, som omhandler hele holdets engagement.
F.C. Barcelona - siden Ronaldinho: https://www.youtube.com/watch?v=z9TpAIe31pg AGF - siden Lars Winfeld: http://www.youtube.com/watch?v=axRiN47_0IU
Real kan idetmindste vinde uden Ronaldo

Ja Real har vundet en hel kamp uden Ronaldo. Og det var imod et så godt hold som ligger nummer 18 i La Liga.

Det er det samme problem for Barcelona. Skaber mål chancerne, men er alt for ueffektive. Ville faktisk være en god ide at hente en angriber som scorer på de mindste chancer han får - Falcao??? han er nok for gammel og ikke noget med en fremtid i, men han er forbXXXXX effektiv foran målet. I barcelona skal han næsten bare stå omkring modstanderens straffesparkplet. Det er der omkring Barcelona spiller det meste af tiden.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Er helt enig i at Barcelona skulle have købt Falcao. Forstod på ingen måder de ikke gjorde det, men han var formentlig for dyr, i forhold til hvad man ville betale. Mener dog der findes andre spillere med lignende kvaliteter. Barcelona kunne godt bruge en rigtig afslutter. Zlatan var deres sidste, men inden da havde de Eto.
Jeg siger jo bare min mening
Så skulle Bale havde vundet den sidste år? Han var vel indbegrebet af Spurs.
CFC <3 CPFC <3
Undskyld, men valgte du at censurere ordet "forbandet"? Og hvis ja, hvorfor?
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
annonce