Snak

Mere indhold efter annoncen
Juve var endnu mere dominerende den gang, hvor Serie A overall var en bedre liga. Moggi behøvede ikke at bestikke dommerne, da Juve alligevel vandt kampene med power og dominerende spil. Glem ikke at dem der gav Juve dommen, på uacceptabelt kort tid, også var gamle Interistas. Der var så mange andre hold der også skulle have rykket ned i Serie B.
Tavecchio er en interista-klovn. Hvad der ikke fremgår af artiklen her er, at han tilsyneladende pønser på at kræve erstatning af Juventus for Calciopoli.

I det hele taget er forholdet mellem ham og Juventus-lejren iskoldt, og det ændrer benævnte interview næppe på. Han gentager da også sin klare modstand mod, at Italien-England skal spilles på Juventus Stadium. Den eneste grund til, at den bliver spillet dér, er, at Torino er europæisk sportshovedstad i år, og FIGC derfor er blevet tvunget til at afholde landskampen i byen, hvor borgmesteren så har udpeget netop det stadion.

Hans modtagelse vil da også blive alt andet en hjertelig. Hvis han da overhovedet dukker op..
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Sjovt nok skal sagen faktisk genoptages i Italien.
NUR DER HSV
@ Nunni-Juve

http://www.telegraph.co.…candal.html

Sjovt man kan få 5 års fængsel for ikke gøre noget? At han så i 2013 slipper med 2 år og 4 måneder, fordi det med dommerne bortfalder pga. af forældelsesfrist, er jo bare typisk Italien! Han bliver dømt for det og så appellere han og slipper pga. af forældelsesfristen er jo bare til grin, han er jo dømt.
Jeg ved godt han er blevet dømt, men vil stadig bare gerne se noget konkret bevis på han har bestukket dommerne. Kan stadig ikke finde dem. Som jeg har læst mig frem til, er han udelukket blevet dømt på "teorier" såsom med de schweiziske simkort, som han angiveligt skulle have brugt til at bestikke igennem med, men der er stadig ikke nogle klare samtaler som skulle bevise dette, men hvis der er en person der kan sende link eller lignende, læser jeg det glædeligt.

Og nu hvor du snakker om forældelsesfristen, er det da Inter, der skal være mest glade for den regl, ellers var de også blevet tvangsnedrykket.
Nutid, Datid, Juve for altid!
Ja Inter slap alt for billigt, det vil jeg gerne give dig ret i.
Juventus er dømt skyldige. Færdig arbejde.

Han siger jo også, at HOLDET har vundet mesterskaberne PÅ BANEN. At de har tabt det udenfor banen ændrer ikke på, at Juve var klart det bedste hold.

De har officielt vundet 30 mesterskaber, men 32 på banen. Det kan jeg nu også godt leve med som Juve-fan. Jeg har ikke brug for at få kredit for de sidste mesterskaber, for at få "renset luften". Juve bliver alligevel aldrig fri for mistanke, så det må vi bare leve med.
Det er jo så sjovt, at finde fejl ved andre og det er en del af rivaliseringen og konkurrencen :)
@TR1986
Fordi andre gør noget forkert, så gør det ikke Armstrongs doping rigtigt.

Nej, men det gør til gengæld, at manden vandt af den simple grund, at han var den bedste.
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Ja fordi han snød
Forza Napoli Sempre!
Uanset hvad har Juventus "kun" vundet 30 mesterskaber, det er en gang for alle slået fast og alle diskussioner og skænderier ændrer ikke ved det faktum.
annonce