Snak

Mere indhold efter annoncen

Ten Hag bekræfter: Ronaldo nægtede at blive skiftet ind

Skrevet af bold
fre 21. okt 11:07

Cristiano Ronaldo nægtede at blive skiftet på banen i onsdagens kamp mod Tottenham, bekræfter Erik ten Hag nu. Læs hele nyheden her
Skrevet af Manchester United for life
Så MÅ han da være færdig i klubben. Han er ikke værdig…
Skrevet af KLB-ManU
I princippet kunne de vil løse ham fra hans kontrakt uden yderligere betaling?
Skrevet af Liverby
De kan kun løse ham fra kontakten hvis de betaler hele hans løn ud. Ellers er de tvunget til at forhandle med ham. Men hvorfor skulle han give afkald på nogen af de 20 mio han får om måneden
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af Ramstad
@liverby
Afhængigt af ordlyden i kontrakten kan misligholdelse fra Ronaldos side argumenteres - tror jeg er der der henvises til - og i så fald vil den kunne ophæves uden at betale ud eller forhandling og evt. med erstatningskrav mod Ronaldo, men afhænger selvfølgelig af kontraktens udformning, så det er rent gætværk.
Skrevet af KLB-ManU
Det må da kunne betragtes som en ulovlig arbejdsnedlæggelse, men man ønsker jo nok at vente til januar på mere fredelig vis.
Skrevet af Gshock
Så forsvandt den sidste sympati desværre for ham.
Ærgerligt at så stor spiller skal slutte på denne måde.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af SLarsen71
Utroligt uprofessionelt og uforståeligt af Ronaldo. Kan godt være han er utilfreds med tilværelsen i United, men at nægte at blive skiftet ind?

Den er udelukkende på hans egen regning, og at vælge at sætte sig selv helt udenfor op til VM er jo vanvittigt.

Men godt håndteret af Ten Haag. Ingen er over klubben.
Skrevet af MistGoose
En skam at han har et behov for at ødelægge hans eftermæle på den måde, bare fordi han ikke fik sin vilje - hvorfor mon CL klubberne ikke står i kø for at hente ham.Ronaldos VM plads er ikke i fare. Om noget minimere han risikoen for skader ved at nægte at spille.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af realmadrid94
Som Real fan gør det her ondt. Hvorfor gav man ikke slip på ham i sommers, da man allerede dengang vidste han slet ikke passede ind?
Men det er ris til Ronaldos egen røv. Han skulle have valgt City, som er en klub med styr på tingene. Der er United i en helt anden fase lige nu - og der går nok flere år før de er tilbage. Det vidste han godt - ligesom alle andre vidste det.
Håber han smutter til Lissabon og afslutter karrieren som lovet. :-)
Skrevet af deutsche
De sidste 15 år har han været primadonnaen over ALLE - Godt ledelsen i Bayern sagde NEJ TAK
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Skrevet af TheUnitedWay
real: Måske gjorde man ikke det fordi der er ikke var købere? Jeg kan huske at man ønskede at sende Ronaldo og en stor pose penge til Napoli imod at Osimhen kom den anden vej. Desværre for os blev den handel ikke til noget.

Så der er kun en som er skyld i det her rod, og det er Ronaldo selv. Ikke møde op til preaseason, og nægte at blive skiftet ind. Hvad fanden bilder han sig ind?! At du giver skylden til United fordi vi ikke har en pengetank som City siger alt om dig. I øvrigt var han jo endt i de samme problemer i City lige så snart de havde hentet Haaland...
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af mholmm
@realmadrid94

Selv som Liverpool fan, så kan jeg simpelthen ikke forstå hvordan du kan tage Ronaldos parti i denne situation.
Og den med City så tror jeg oprindelig aldrig at de reelt har været interesseret.

Som fan der ikke har den store begejstring for Manchester United, så kan jeg simpelthen ikke se hvad de skulle have gjort anderledes i denne situation. Det hele falder tilbage på Ronaldo som må stå til ansvar for hans handlinger.
Skrevet af AG
Jeg synes sgu også det er hårdt at blive ældre. Men jeg prøver at lade være med at opføre mig som en idiot af den grund.
Skrevet af Thommo
Mon ikke samtlige prof kontrakter kan rives i stykker, hvis spilleren ikke vil udføre sit arbejde, og mon ikke også spilleren så skal betale erstatning til given klub.
Skrevet af haraltidret
Cristiano Ronaldo bør blive idømt en månedsløn i bøde af klubben, der så passende kan donere pengene til godgørende formål. Og så må divaen være færdig i United senest til januar.
Skrevet af favi
Autisten Ten Hag er dit problem nu Ronaldo…
Det er en bevidst handling fra Ten Hags side for at provokere Ronaldo, så han forlader United til januar.
Han lavede samme trick i Ajax, hvor han ville skifte Amin Younes ind i 94. minut på trods af, at Ajax førte stort mod en bundprop… Younes nægtede at blive skiftet ind ligesom Ronaldo, og så blev Younes solgt til Napoli i januar…
AFC Ajax Amsterdam
Skrevet af This is Anfield
Der er ikke mange der lader tvivlen komme Cristiano til gode?

Ifølge Roy Keane valgte klubben at holde på ham i sommer - han havde eftersigende flere tilbud.

Hvis msn ikke havde tænkt sig at bruge ham, så burde man da have sendt ham videre hvis mulighederne var til det. ETH virker jo ikke til at ville bruge ham - hvilket er fair nok.

Men ja, han bør selvfølgelig ikke nægte at blive skiftet ind til sidst i kampe eller forlade banen før der fløjtes af.

Det er bare lige lovligt enøjet at lægge al skyld over på Cristiano her efter min mening.
Skrevet af Chelseaownlondon
"han skulle have valgt City"
Han elsker United, men han kom tilbage og troede han er noget.Siiger ikke han er en random spiller, som bare ankommer til klubben men håber i forstår mig. Har været Messi fan siden 2007, men at se Ronaldo græde som en lille baby, er sku for meget. Det er fint at han ville spille hver kamp osv.
Men han er nød til at se indad. Min egen vurdering er at han burde gå et skridt ned af, og være en rollemodel for de unge. Jeg er ikke Ronaldo hater, men han burde opfører sig mere moden og respektfuld overfor sine nuværende holdkammerater.
Fucking alle ser op til ham
annonce
0