Snak

Mere indhold efter annoncen

Ten Hag om angriber-Eriksen: Bedst på midtbanen

man 8. aug 11:30

Selvom Christian Eriksen startede på toppen for Manchester United mod Brighton, så ser Erik ten Hag det ikke som hans bedste rolle. Læs hele nyheden her
No shit Sherlock!
Havde det ikke givet helvedes meget mere mening, at spille Rashford som 9´er og så Eriksen ud på en venstre kant, hvor han også spillede en del hos Spurs? Det er trods alt en position han har spillet noget oftere, end den 9´er.
Rashford er mindst dårlig på kanten, men Garnacho som 9’er havde givet mere mening. Og så Eriksen længere ned. Fred på bænken.
Det er selvfølgelig altid nemt at være bagklog. Tror Ten Hag justere fremadrettet.
Dejligt med en indsigtsfuld træner...
Det er helt klart nemt at være bagklog, men når den ene spiller bogstaveligt talt har over 100 kampes erfaring på positionen som frontangriber, og trods alt har scoret et pænt antal mål fra pladsen, hvorimod den anden, I går, spillede pladsen for femte gang i karrieren, så er det ikke raketvidenskab at nå frem til, at det måske havde været mere naturligt for begge, hvis de havde byttet plads. Jeg undrede mig i hvert fald meget, over den disposition fra Ten Hag.
Jeg tror at Eriksen bliver en fiasko og ender på bænken inden sæsonen er slut. Han er ikke den type Man U mangler. Han skulle selvfølgelig være blevet i Brentford.
Han græder nok hele vejen ned til banken.
Eriksen kommer til at gøre det fint i United. Han spillede ikke dårligt i går.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
@org

Hahaha, nice one. Klart Uniteds bedste i går og tydeligvis det spillemæssige omdrejningspunkt i Ten Hags og medspillernes øjne. Uden ham havde de vel ikke haft en chance.

Spændende om ETH får udskiftet Mctominay og/eller Fred med f.eks. de Jong.
Jeg synes at Eriksen var en af Uniteds bedste i går og dette alene baseret på anden halvleg. Han var totalt fejlplaceret i første halvleg pga. Ten Hag.
Det var en underlig disposition at køre Eriksen frem. Jeg forstod slet ikke hvad træneren ville med det, kunne ikke forestille mig Eriksen i den rolle og det kan jeg stadig ikke efter at have set det. Eriksen er en kreativ type, som ser de frie rum før de andre og slår sukkerbolde frem, tager du det ud af hans spil, ved at ligge ham frem, er han ikke ekstraordinær.

United bør godt nok på angriber jagt omgående, hvis Eriksen er nummer 1-3 i angriber hierakiet, især Hvis Ronaldo er på vej ud.
annonce