Snak

Mere indhold efter annoncen

Tevez matchvinder i Juve-debut

lør 24. aug 2013
Carlos Tevez blev matchvinder i sin Serie A-debut, da Juventus indledte deres titelforsvar med en 1-0-sejr over Sampdoria ude.

Læs hele nyheden her
Lækker sejr på en svær udebane, og dejligt med Tevez som målscore!

Er Gabbiadini stadig lejet ud eller er han solgt til Sampdoria? For han fik da sat Chilleni på glat is og var klart den bedste fra Sampdoria i dag :)
Forza Bianconeri! Only one club, only one love La Vecchia Signora, to the day I die! http://www.youtube.com/watch?v=EQrQM_ZZAp8 LEGENDS!
Gabbiadini er delejet mellem Sampdoria og Juventus.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Fedt, at Tevez har scoret 2 mål i 2 kampe nu.. En god start for ham og rigtig godt med 3 points i første kamp.
Midtbanekometen spillede ét-to med Arturo Vidal og kom bag om forsvaret med et eksplosivt ryk, før han uselvisk spillede bolden på tværs til Carlos Tevez, der kronede sin debut ved at score på tomt mål efter kampens bedste angreb.

Midtbanekometen? Er det hans rigtige navn?
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Jeg tror altså nok Llorente skal blive en gevinst. Lidt ærgerligt tidspunkt at komme ind på som angriber. 3 min. igen og man trækker tiden. Men han ser fit ud!
Brøndby IF [b]Luis Figo[/b]
Lækkert med 3 point, frygtede det værste både før og under kampen. Lovende start af Tevez med 2 mål i 2 kampe, fortsæt endelig med det! Havde gerne set at il Re Leone var kommet ind lidt før. Han skal gerne spilles ind på holdet hurtigst muligt, så er jeg sikker på, at han nok skal blive en succes.
Solo Juventus
Kan sku godt forstå i er glade for de 3 point... Godt nok uinspirerende at se på Juve spille, var jo som om, specielt i 1 halveg, at de bare havde pakket sig og var indstillet på at spille på omstilling... Chellini hvirker noget over-the-hill imo... Hvordan slap han fra banen uden rødt..
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
Hej Dalle. Mener du ligesom Barcelona?
Dalle85 - Slap af det stinker langt væk af ondt i røven det der!
Juventus var da langt bedre end Doria, men det er bare en svær udebane og de kæmpede røven ud af bukserne de første 15 minutter efter det bød de sgu ikke ind med meget andet end et korrekt underkendt offside mål.

Hvor du finder et rødt kort til Chellini, det er mig et mysterium, jo vist han havde et par dueller med Gabbiadini men det var ikke noget voldsomt på nogen måde.

Der er sgu for meget sne i Napoli...
Forza Bianconeri! Only one club, only one love La Vecchia Signora, to the day I die! http://www.youtube.com/watch?v=EQrQM_ZZAp8 LEGENDS!
@Dalle85


Av av. Røvsmerten er stor hos den her!
annonce