Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg var mest af alt overrasket over at alle 22 mand kom fra banen uden at have druknet. Sikke et regnvejr - som tydeligvis også gjorde det ekstra svært at spille god fodbold, for begge hold.
Juventus
tevez bliver topscore i serie A med den form han har. et kæmpe køb af juventus, og dejligt at se dem tilbage på tronen:)
Det frispark Chel laver på kanten af feltet = gult, awwt han så 5-10 min senere vælger at prøve at bytte trøje med gabbiadini 70 min inden slutfløjt = endnu et gult...

Dommerne tør sku ikke stå ved tingene længere...

Det sjoveste var jo da 5´e dommeren valgte at se bort fra det frispark på kanten af feltet hvor Chellini åbenlyst prøver at kravle over Gabbiadini, og man faktisk i slow kan se dommeren stå og afvise at der skulle være et frispark, en skændsel...

Men nej nej Castellini skulle da have rødt... Bevares det var en grim tackling.. men at fratage chance i feltet gult/rødt... at hive trøjen af modstanderen = gult... Slip nu de farvede briller..
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
Der var masser af situationer i kampen, der kunne have givet et gult kort til både Juve- og Sampdoriaspillere, men synes nu, at det var tydeligt, at dommeren valgte at tillade en del. Han kunne også have givet Sampdoriaspillerne et gult kort hver gang de tog eller sparkede bolden væk ved frispark, men gjorde det jo ikke.

Solo Juventus
Jeg elsker analyser, hvor man argumenterer for, at en spiller skulle have haft rødt, fordi han laver 2 frispark til gult uden at få en advarsel for nogen af dem.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Chiellini lavede kun et frispark i går, som var til gult. Men også en gåde han slap for den advarsel.
Mojn do!
7-9-13 er han ganske god til den disciplin.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
annonce