Snak

Mere indhold efter annoncen
Sagen er den at Arsenal har anket i forhold til begge spillere, for Gibbs på baggrund af forvekslingen og for Ox, selve situationen, at det ikke var en oplagt målchance. FA har givet medhold i begge og så er der ikke så helvedes meget at rafle om.

Uanset har dommer og linjedommer jo set situationen, uagtet at den ene eller begge nok skal til øjenlæge. Når det er tilfældet står dommen normalt. Man begynder således ikke at flytte om på karentæner.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Jeg er ikke enig i denne beslutning.

Fint Gibbs slipper.

Ox skal da have karantæne for netop at bevidst prøve at stoppe bolden med hånden. Om bolden var røget ind eller ej, er i min bog ligegyldig. Det er selve intention om at redde et mål for holdet jeg mener bør give rødt.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Havde en spiller lavet noget så sindssygt vildt som dommeren her, havde han fået 10 dages karantæne.

Dommeren forsøger jo højst sandsynligt blot at passe sit arbejde bedst muligt, og laver uheldigvis en fejl. Det kan ske for alle, eftersom det er menneskeligt at fejle.
Det svarer til at give en spiller 10 dages karantæne, fordi han laver en kæmpe stor afbrænder!

Vil mene at det er ret fair, at begge spillere slipper uden karantæne. Det var ikke en oplagt scoringsmulighed, og det må være formildende for Arsenal, at der blev begået en så stor fejl af dommeren i forbindelse med udvisningen.
Præcis, FA har jo helt ret i, at der ikke skal være karantæne, idet der ikke er tale om rødt kort. Hånd på bolden giver gult kort! Havde han frataget en målhance - ja rød fint, men det gør han jo ikke. Den er på vej udovr baglinjen, og der fortsætter den ud.
"Det svarer til at give en spiller 10 dages karantæne, fordi han laver en kæmpe stor afbrænder"

Du mener simpelthen at denne fejl svarer til en afbrænder fra en spiller?

Der er jo nødt til at sige, at sådan må det ikke være. Der må vi forvente et højere niveau af dommer end spiller. Tænk hvis dommeren måtte lave så store og mange fejl i løbet af en kamp, som der var afbrændere?

Ej kom ind i kampen.
"Ox skal da have karantæne for netop at bevist prøve at stoppe bolden med hånden"

Går ud fra du mener bevidst. Det er næppe bevidst når en fodboldspiller gør sådan, snarere en ubevidst handling.
Nu har vi både haft FA´s dommerpanel, uvildige dommere og dommereksperter her på bold.dk til at sige at der ikke skulle gives rødt kort, så er egentlig ret ligegyldigt hvad du mener om den sag. Reglerne er som reglerne er.

For at paste fra den originale artikel fra BBC:
"The sport´s rules, drawn up by world governing body Fifa, state that while a player should be booked for deliberately handling the ball, a red card should only be shown for "the unacceptable and unfair intervention that prevented a goal being scored".

They make no mention of a player´s intent when handling the ball. "

Bemærk især sidste linie.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Om bolden var røget ind eller ej, er i min bog ligegyldig. Det er selve intention om at redde et mål for holdet jeg mener bør give rødt.

Og når det i din bog var ligegyldigt, så er småting som fx reglerne naturligvis underordnet, ikke sandt?
Topscoreren:

Har svært ved og finde din logik.

Bolden var på vej forbi mål. Ja det er rigtigt. Men det vidste Ox tydeligvis ikke, siden han smed sig efter bolden, som en målmand.

GIBS ryger ud, men Gibs kan erstattes, hvem skulle erstatte ox? I beholder en af jeres bedste spillerer på banen og undgår helt en karantæne. To kæmpe fordele er gået Arsenals vej.

Arsenal er bagud 3-0 efter 17 minutter, selvom kortet var blevet gult eller rødt. Arsenal mødte slet ikke op. Det samme skete mod Liverpool, blot 4-0 efter 20 minutter. Forskellen kan måske ses på tavlen, men det korekte røde kort ændre ikke på jeres tamme fodbold. Derfor synes jeg din påstand er lidt underlig, da jeres periode med 11 mand, resulterede i en indkassering af 3 mål på blot 17 minutter. hul i hovedet. I tabte fordi i var det dårligste hold.
Det var den rigtigt beslutning at lade begge slippe for straf.

Ingen scoringschance blev forhindret, og intention blev pillet ud af reglerne i 1995, så dommerne ikke skulle læse tanker.

Anden PL-hjemmekamp i træk Chelsea´s modstander får ophævet et rødt kort.
\"Skrtel stempler jo heller ikke ved siden af bolden.. Carzorla hamre hans ben ind i Skrtels knopper\" http://www.youtube.com/watch?v=CXjmV8h9c_0
Siden du nu er skide tosset over at jeres bedste mand slipper for straf og ham der fik rødt også slipper, hvad foreslår du så Topscoren?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
annonce