Snak

Mere indhold efter annoncen

Thelander tager med hvis AaB rykker ned

Skrevet af bold
fre 18. nov 14:53

Rasmus Thelander fortæller til Nordjyske, at han ikke har nogen klausul, så han kan smutte i tilfælde af nedrykning. Han tror dog fuldt og fast på overlevelse.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lord Harrasmus
Kan simpelthen ikke se AaB rykke ned. Det vil være en endnu større katastrofe end de gange AGF rykkede ned.
Skrevet af BoroDane
Hvorfor? Har du set deres hold og setup?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af UMURUM
Jeg kan ikke se hvorfor det skulle være en værre katastrofe at Aab rykker ned end at AGF har gjort det et par gange. Størrelses mæssigt og historie mæssigt er det vel to klubber, der er nogenlunde på niveau. Det er lige ærgerligt med begge klubber i min optik. Begge hører selvfølgelig hjemme i Superligaen, men hvis man sportsligt ikke kan klare sig...så må man ud. Det har vi måtte sande op til flere gange i Lyngby.
Skrevet af AndersØJ
Pt er det svært at forestille sig, at AaB ikke rykker ned. De spiller ikke særligt godt og der skal virkelig ske mirakler i 9000, hvis det skal ende med superliga bold næste år.
Skrevet af Lord Harrasmus
AaB har bare altid været en bundsolid fodboldklub, med et stærkt fundament, sund økonomi og godt ungdomsarbejde.

Størrelse og styrke kan de minde om AGF ja, men AGF har været et Cirkus de sidste 20 år, selvom vi har det stor forbedring over de sidste 3 år.

Har kun fulgt Superligaen i 20 år, og på de 20 år har AaB trods alt vundet guld og leveret europæiske præstationer, hvor AGF "kun" har haft en bronzemedalje.
Skrevet af Southampton-AGF
Troede det handlede om AAB .
AGF siden 1980 Southampton siden 1980
Skrevet af DameNdoye2.0
Efter kampen hvor Grabara blev skadet mod AaB I starten af sæsonen, håbede jeg på at AaB ville rykke ned, mest pga. deres fans opførsel mod Grabara mens han lå med alvorlige hovedskader. Er dog alligevel lidt overrasket over at det nu er en reel mulighed men de bør stadig kunne nå at redde det og det ville da helt sikkert også være sjovere hvis de kunne overhale BIF, men tror nærmere det er Horsens, de satser på at hente.
Skrevet af Dr Phil
Er dog alligevel lidt overrasket over at det nu er en reel mulighed men de bør stadig kunne nå at redde det og det ville da helt sikkert også være sjovere hvis de kunne overhale BIF, men tror nærmere det er Horsens, de satser på at hente.


Jeg tror helt ærlig vi er ret ligeglade med hvem vi indhenter ;)

Vi sluttede røvelendigt af, og det gavner jo bestemt ikke optimismen blandt vi AaB fans, men ser man på formbarometret, er vi faktisk ikke alene om at være skidt kørende - på trods af vores 4 nederlag i træk til sidst, har vi hentet lige så mange (få) point i de seneste 10 kampe som AGF og Randers, mens Horsens og Silkeborg har hentet 2 mere. Billedet er lidt det samme i de seneste 5 kampe, hvor Randers eksempelvis kun har hentet 2 mens vi har hentet 3 og Silkeborg 4.

Så der er bestemt muligheder, hvis vi kan sætte en pointstime sammen - det fandens er bare at der er ret langt op til de nævnte hold. Men som jeg ser det, er det vel især Horsens, som vi kan hænge vores hat på, mens også AGF, Randers og OB er hold som jeg godt kan se få en stime uden ret mange point på kontoen.

Men først og fremmest handler det om at vores eget niveau skal hæves. Betragteligt!
.
Skrevet af Pep Guardiola
Jeg kan ikke se hvorfor det skulle være en værre katastrofe at Aab rykker ned end at AGF har gjort det et par gange. Størrelses mæssigt og historie mæssigt er det vel to klubber, der er nogenlunde på niveau.


Mon ikke det primært er chokeffekten. Som du siger har vi set det ske i AGF et par gange mens jeg ikke kan huske at have set det med AaB.
Skrevet af bruger 149773
Det ville være helt vildt, hvis Aab rykker ud. Aab er sammen med brønd og fck, de eneste der ikke har prøvet og rykke ned fra superligaen.
Skrevet af Balder24
Alle klubber til og med Silkeborg er vel at betragte om potentielle nedrykkere.

Hullet er allerede nu på 7 point og en væsentligt dårligere målscore. Aab skal håbe på der er et hold der ikke kommer i gang efter vinterpausen, og man skal nok i hvert fald selv vinde 6-7 kampe mere af de resterende 15 kampe.

Det ser meget svært ud, men det er kun 2-3 sejre i træk så er troen tilbage.
Skrevet af HelleDusseDa
Vi kommer til at spille nedrykningsspil så meget er sikkert...Men er ikke skræmt fra vid og sans over vores modstandere så tror stadigvæk på at vi klarer den, men kan godt blive tæt selvom vi spiller for spiller er betydeligt bedre besat end så mange andre...Vi må se hvordan holdende kommer ud fra vinterpausen 3 måneders arbejde med en trup er lang tid, så at Hamren skulle kunne vende det her rundt er bestemt ikke urealistisk.
Skrevet af Født i Aalborg
Selvfølgelig kan AaB rykke ned (ser desværre sådan ud), men de kan også sagtens overleve. Der kommer to kampe mod Horsens i nedrykningsspillet, de skal give 6 point, så er huller vel lukket…
Skrevet af law
Det bliver tæt med den nedrykning i år.. dømmer dog langt fra Aab ude... de har jo chancen med 2 kampe mod de andre konkurrenter i nedrykningsspillet.. så alt kan stadig ske..ville være ærgeligt med en SL uden Aab, selvom jeg ikke holder med dem...
Skrevet af Lord Harrasmus
Det var dog en arrogant holdning til Horsens.

Det er altså ikke Mølby der træner dem længere.
Skrevet af Tore Ellen Hanhøj
Så fedt Thelander er tilbage! Vigtigt! Garant for intensitet i træning og kamp.

Eneste bekymring er den 3 1/2 årige kontrakt. Han har jo lidt en skadeshistorik…

Men håber det holder hele vejen - i første omgang til overlevelse!
annonce
0