Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af guldtilOB
Aab nu ligner Odense de første 5 runder. Slå nu koldt vand i blodet. Ligaen er sindssyg tæt og om 3 runder kan alt se anderledes ud. Aab kan sagtens nå top 6 endnu.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af Gomez1896
Solid indsats af VFF, men også på en billig baggrund. Har aldrig set så tand- og planløst spillende AaB hold. Uha, det kan godt blive en hård kamp for overlevelse - og løsningen er formentlig stabilitet fremfor at hente 3-5 nye spillere til januar.

VFF kværner videre i deres fasttømrede koncept - i dag med solidt forsvar, stabil midtbane og gode kanter. Zamburek banker mere og mere på som fast starter. Grot får scoret igen, men kan sagtens blive endnu skarpere i afslutningerne...
Skrevet af AndresIniesta
Lars Kramer og Bakiz ærger sig nok en smule… Lyngby rykker stensikkert ned. Den sidste plads mener jeg skal findes mellem Aab og Horsens.
"There was no time to think, I just hit it.”
Skrevet af Cosmo79Kramer
Der er ingen vindere på holdet i AaB. Kun tabere.

Sjældent set større forskel op til de næste hold, ja selv Lyngby havde fortjent mere ud af deres kamp mod AaB.

I de næste tre kampe inden pausen står den på tæsk af Brøndby, Silkeborg og Nordsjælland.

Derefter overvintrer AaB 6-7 point efter nærmeste hold, og det henter den her trup ikke.
Skrevet af McCalliog
Som en engelsk manager engang sagde: ´It´s a funny old game, football!´ Aab har gennem årene drænet VFF for spillere (og delvist den anden vej), og i år er det blevet til træner Lars Friis, og spillerne Lars Kramer og Younes Bakiz, som alle gjorde det godt i VFF. Hvorfor har det så ikke fungeret i det nordjyske? Fordi: Man kan ikke bare tage gode folk fra den ene klub til den anden og tro, at magien følger med! I Aab tror man tilsyneladende, at napper man modstandernes bedste, bliver man selv de bedste, Sådan fungerer det bare ikke, idet en klubs DNA er så meget mere end enkelte træneres og spilleres værd. Måske napper Anderlecht nu Fredberg - og så må vi jo se, om klubben også er gearet til et så voldsomt indhug i klubbens præstationsmæssige kapital. Af og til er det lidt svært at være fan af en ´fødeklub´ - men man kan s´gu også blive en snas stolt!
Skrevet af Perh61
Respekt Viborg FF.
Hvilket resultat. Viborg overrasker igen og igen, og nu er de på andenpladsen i landets bedste række. Hvem havde troet det før sæsonen. Viborg har distanceret sig fra store hold som FCK, FCM og Brøndby. Hvor er det stærkt.
Skrevet af Phd0121
Aalborg skal bare vinde bundkampen i næste uge med 1-0 så er de over stregen
Skrevet af Mitch Connor
Vi er kandidater til nedrykning, og det hjælper ikke, at vi har en flok primadonna-playmakere, som ingenting bidrager med. Viborg havde fuld kontrol, og vi var aldrig nogensinde en trussel over midten. Der var ikke ét etableret angreb fra egen banehalvdel.

Theo kunne have lavet 0 drops eller 5. Det havde ikke ændret udfaldet af kampen. Viborg var større, stærkere og hurtigere i alt, de foretag, og det var skræmmende, hvor stor niveauforskel der var.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af Grønoghvid 1*8*9*6
Jeg håber ikke Aab rykker ned. 3 sikre point
Skrevet af AaBager
Jeg tar gerne imod hån fra Viborg fans. Ville ikke kunne være i mig selv for skadefryd, hvis det var os der havde spillet kong grøntsag og lokket en træner og et par spillere til, for så at blive ydmyget 3-4 gange i træk.
Skrevet af 1896
Viborg overrasker igen og igen, og nu er de på andenpladsen i landets bedste række.


Det er helt sindssygt, at vi ligger på andenpladsen så langt inde i sæsonen. Det er dog et ubestrideligt faktum, som ikke bare kan forklares med, at ligaen er helt crazy i år. Et eller andet må vi gøre rigtigt, når vi sådan kan blive ved med at hente point. Nu også 3 point i samme kamp, hvilket var tiltrængt.

Men det kan selvfølgelig også hurtigt gå den forkerte vej, så ikke mindst derfor var det vigtigt at få skabt en masse luft til nedrykningsstregen.
Skrevet af bruger 120866
Kæmpe respekt til Viborg. Sikke en sæson I har gang i.
JeanLeVan
Skrevet af 1896
Jeg tar gerne imod hån fra Viborg fans. Ville ikke kunne være i mig selv for skadefryd, hvis det var os der havde spillet kong grøntsag og lokket en træner og et par spillere til, for så at blive ydmyget 3-4 gange i træk.


Jeg tror egentlig hånen og skadefryden retter sig mere mod Lars Friis end mod AaB. Det er vist ikke for meget at sige, at hans snigeren og helt igennem grådige måde at løbe af stablen på efter evindelige prædikener og føren sig frem affødte ´en vis vrede´ højt som lavt i klubben.

Nu er han ude af vagten hos både os og jer, og når man nu ved, hvad der siden skete, er det helt indlysende, at tabet slet ikke var så stort, som vi dengang frygtede. Jeg vil faktisk vove den påstand, at vi står et meget bedre sted nu med Jacob Friis. Lars Friis står i hvert fald mere og mere tilbage som den der "kom så for helvede, gutter"-one trick-trænertype, der kommer helt til kort, efterhånden som kampene bliver flere (tænk Jonas Dal og Bo Henriksen eksempelvis...)
Skrevet af Yetti
Tiltrængt at få 3 point ud af en kamp!

Men med 8 kampe tilbage i grundspillet er der 8 point mellem nr 2 og 10!
Der er absolut ingen hold der er sikrer at spille top 6 endnu. Især med tanke på at klubber som FCK og Brøndby fortsat er udenfor top 6 og FCM kun lige er med…
Skrevet af LigeTilAnledningen
Sejr! Grot igen igen og to mål fra midtbanen, nej hvor er det smukt!
Føler med Aab fansene, et stort barn på den vigtigste plads og Pallesen som skal agere playmaker i disse press-spils-tider. Det er ren smerte.

Skrevet af AaBager
1896 - jeg plejer ikke at være for fin til at ønske andre klubber alt dårligt, men selv om I har pulet os voldsomt der sidste års tid, har jeg svært ved ikke at være lidt lun på jer. Firkløveren blomstrer i år.
Skrevet af McCalliog
@Aabager:
Fedt indlæg. Ingen smålig snerren, ingen hån, ingen bortforklaringer... kun en éntydig accept af de to holds styrkeforhold pt. - respekt til bageren!
Skrevet af AGF-siden-1991
Spørgsmålet er om Theo er så stort et talent, som han er udråbt til? Fysisk og evnemæssigt, måske! Psykisk, hmm...jeg er med på han kun er 17, men det er godt nok en bjørnetjeneste, AaB gør ham lige nu, for 2 ud af 3 mål skulle aldrig været gået ind igår, og med hans drop i sin debut, mener jeg debuten er en postgang for tidligt, eller 2.
AGF - Spurs - BvB - Barcelona - Bordeaux - Inter
Skrevet af skkh
Respekt @AaBager for din tilgang her.

Jeg vil gerne supplere 1896: Vreden var aldrig rettet mod AaB som klub, men mod Lars Friis, som 1896 siger, og så for mit vedkommende IAO, som opførte sig helt udueligt og amatøragtigt - selvfølgelig subjektivt set og ud fra det, offentligheden fik indblik i. Nu er begge parter væk, og ligeledes er vreden/irritationen.

Personligt har jeg intet imod Lars Kramer og Younes Bakiz. Jeg synes egentlig, de begge forlod klubben med respekt, selvom timingen måske (i bagklogskabens lys?) virkede lidt besynderlig. De stod hvert fald begge til pladser i startopstillingen. Held og lykke til dem og jer fremover. Jeg håber, AaB klarer sig, og det tror jeg også, de gør. Den eneste ´upside´ ved en AaB-nedrykning er, at det er vand på min mølle: Lad os nu få udvidet Superligaen til 14 eller 16 hold. Der er for mange gode hold til at nøjes med 12 hold, og det kommer til at bide de store klubber i røven på skift, hvis der ikke ændres på det.
Skrevet af engelsborg1896
Jeg vil gerne supplere 1896: Vreden var aldrig rettet mod AaB som klub, men mod Lars Friis, som 1896 siger, og så for mit vedkommende IAO, som opførte sig helt udueligt og amatøragtigt - selvfølgelig subjektivt set og ud fra det, offentligheden fik indblik i. Nu er begge parter væk, og ligeledes er vreden/irritationen.


og så lige et fåtal af aab fans her på siden som var totalt kæphøje over lars friss - samtidig med at de gav udtryk for de slet ikke kunne bruge ham og mente de 2 vikarer var meget bedre. Faktisk skulle Viborg være beæret over storebror overtog friss og viborg skulle kende deres plads
annonce
0