Snak

Mere indhold efter annoncen

Thiago skød Liverpool i top seks

lør 8. maj 2021

Thiago scorede sit første mål i Liverpool-trøjen, da de vandt med 2-0 over Southampton. Med de tre point gik Jürgen Kloops tropper ind i top seks.Læs hele nyheden her
Meget fortjent sejr. SH er utrolig uskarpe og fortjente ikke at få noget med hjem.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Super underholdende kamp af to shaky hold. Meget bedre underholdning end City mod Chelsea. Liverpool er virkelig uskarpe og nede bagi giver de gaver væk. De to midtstoppere løber de fleste fra, men Alisson er hurtig til at komme ud og gardere. Vestergaard er utrolig stærk i luften. Til gengæld blev han af og til sat på prøve af Jota, Mané og Salah. Bliver spændende med det danske forsvar til EM, især hvis AC er skadet og ikke kommer med. Hvem skal danne makkerskab med Kjær -Vestergaard eller Andersen eller en tredje?

Danny Ings havde nu nok i øvrigt prydet på Sottons hold. Men alt i alt en underholdende kamp af to angrebslystne mandskaber og Liverpool holder deres lille my af håb i live om at komme i top 4.
Liverpool er da også utroligt uskarpe...
YNWA
Er 5. pladsen ikke nok til CL kvalifikation i år?
Så er Europa League sikret :)
Kun top4 i CL.
Fortjent sejr, men hvor er L´pool dog uskarpe. Kunne sagtens have smidt point igen igen, havde det ikke været for Alisson.
Walk on
Det positive er Chelsea og Leicester skal mødes. Men som Liverpool spiller tænker jeg det ikke betyder noget. Liverpool er tvunget til at vinde de resterende kampe
Er 5. pladsen ikke nok til CL kvalifikation i år?


Nej. Kun vindere af EL/CL kan komme med uden at komme i top 4. Og det kan endda betyde at fjerdepladsen ikke giver CL. Det er så ikke aktuelt efter Arsenal røg ud af EL.
Cbr87, 5. pladsen kan aldrig give CHL-kvalifikation. Derimod kunne der have opstået et scenarie, hvor 4. pladsen ikke kunne have givet CHL, hvis Arsenal havde vundet EL.

Jeg synes faktisk chancen for top4 ser rimelig god ud for Liverpool pt. Kampen på Old Trafford bliver selvfølgelig den sværeste, men United har 2 kampe inden den, og kan simpelthen ikke være særlig friske. Leicester har et ekstremt svært slutprogram, så umiddelbart ligner West Ham den sværeste konkurrent, da de har meget tilforladeligt kampe tilbage. Deres kamp mod Everton i morgen er nok der det skal ske.
Alison MOTM, trods en mega-blunder.
Dejlig for Thiago endelig at score, men han laver stadig for mange dumme frispark.
Salah skuffende igen: for uskarp, for selvisk og for omstændelig.
Jota havde god energi, og skabte flere chancer ud af næsten ingenting.
annonce