Snak

Mere indhold efter annoncen
Neville, Carragher og Henry... en trio ud over det sædvanlige.
Manchester United fan siden 1996 \"2-0 er den farligste føring\" - sikke noget sludder, 1-0 er dobbelt så farlig
Shearer er i øvrigt stadigvæk med afstand den mest scorende spiller i PrL, med 260 mål - godt 80 mål ned til Andy Cole på andenpladsen (der dog snart bliver overhalet af Rooney). Henry har en fjerdeplads, som han deler med (og nok snart mister til) Frank Lampard.

Her skal det så også siges, at Thierry Henry blandt de fire du nævner, har scoret det højeste antal mål pr. minut spillet. Den eneste i PL´s historie der har scoret flere mål pr. minut (og samtidig spillet forholdsvis mange kampe) er Aguero.

Ikke alene var Henry en fantastisk målscorer, han havde også et fænomenalt blik for sine medspillere, hvilket hans rekord på 20 assists i 2002/2003, der stadig står i dag, er et bevis på.
Shearer er imo den eneste angriber der nærmer sig Henrys niveau, og dog mener jeg stadig at Henry var en mere komplet angriber (der også scorede flere mål pr. minut).

Men skal vi ikke bare blive enige om, at Henry er en fantastisk spiller, der har bragt masser af nydelse til fodboldentusiaster.
Neville, Carragher og Henry... en trio ud over det sædvanlige.


Folk der ser skysports hver weekend bliver forkælet!
The Gunners
Øv drømte ellers inat at Henry var på bænken med nr. 14 ;)
Hvad har Drogba med Thierry Henry at gøre?
Drogba har været en super dygtig angriber, men har han stoppet karrieren?
Thierry Henry vil altid være en legende, og en af mine all-time yndlingsspillere.

You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Henry havde ekstraordinære spillemæssige kvaliteter modsat Cole og Shearer. Rolig, hurtig og med et fantastisk flair. Han var en ægte fransk charmør, når han havde bolden for fødderne.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Legende som der er blevet sagt mange gange før mig.

Er glad for at have set sådan en spiller spille :)
Galatasaray SK
For mig den bedste spiller jeg har set spille. Ja bedre end Messi og Ronaldo.

Henry var genial til at afgøre tingene. Perfekt løb, perfekt tæmning, perfekt afslutning, mål. Uanset vinkel på mål! :-) Han fik det altid til at se så let ud. Fantastisk for Arsenal og fantastisk for Barca. Synd sidstnævnte ikke satte mere pris på ham. Har lige set alle hans mål igennem. Læg mærke til hvor ofte det var ham der scorede til 1-0 for Barca… Han var genial til at åbne kampene ved at placere sig rigtigt og så turde skyde udefra. Fantastisk spiller. Lige hvad Barca mangler idag. Og Arsenal for den sags skyld. Vild karriere han har haft med alt det han har vundet. Synd han ikke skiftede til Real da Barca begyndte at sætte ham på bænken. Der havde han helt sikkert shinet!
Legend. Vil helt klart blivet savnet !!
Tyrkiet: Galatasaray Danmark: Brøndby IF
Fandt aldrig ud af hvorfor, han forlod juve - hvad det var, der ikke gik... Men har begrædt det mange gange. Del Piero, Trezeguet og Henry - det havde været sublimt. :)
annonce