Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blaugrana92
Jeg vil gerne tage skridtet og kalde ham for den bedste spiller i Premier Leagues historie. I hvert fald i den forstand, at det højeste niveau han ramte, er bedre end noget andet niveau en spiller i Premier Leagues historie har ramt, selvom spillere som Cristiano Ronaldo og Luis Suárez (i sidste sæson) ikke er forfærdeligt langt fra. Henry var bare mere end en målscorer. Som Geddar påpeger så mestrede han samtlige af spillets offensive facetter. En fornøjelse at vi nåede at se ham i Barcelona-trøjen, hvor han også spillede en rigtig vigtig rolle i Treble sæsonen i 08-09.
Something Something Danger Zone
Skrevet af Slettet(251725221703)
Flot at du fandt en enkelt liste hvor henry er placeret nummer 1. Der findes et hav af lister med subjektive meninger, og der er lige så mange der har shearer som nummer 1.
Shearer vandt PL med blackburn rovers uden nogen stjerner på holdet.
I mine øjne vil sådan en præstation altid veje mere end at spille på et stjernespækket hold.
De las glorias deportivas, que campeón por España --- Hala Madrid ---
Skrevet af Flying Dutchman
Det er jo lidt en håbløs diskussion, da Henry og eksempelvis Cole er/var vidt forskellige spiltyper. Henry selv mente i øvrigt, at Bergkamp var den bedste angriber i PrL, så der er vi lige så langt.

Vi kan vel alle sammen blive enige om, at Henry hører blandt de bedste i engelsk klubfodbolds historie og blandt de allerbedste i Premier League siden årtusindskiftet?

Personligt var jeg ret betaget af ham på banen. Utrolig elegant spiller, der havde en hel enestående evne til at finde de lille hul bag målmanden. Sympatisk fyr også, håndbold mod Irland nonwithstanding.

Shearer vandt PL med blackburn rovers uden nogen stjerner på holdet.

Hvad snakker du om? Tim Sherwood var da bedre end Zidane.
I mine øjne vil sådan en præstation altid veje mere end at spille på et stjernespækket hold.

Men at gå igennem et sæson uslået er altid imponerende, stjerner eller ej.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af UTG-1986
Klasse, klasse, klasse spiller. Legende, uden tvivl, og kan sagtens kandidere til største spiller gennem PL´s historie. Han er desuden en intelligent herre, så det bliver spændende at se ham som ekspert.

https://amp.twimg.com/v/…0e934a09c50

Ovenstående forklarer Henry til sky, hvorfor han vil være ekspert.
Politik ud af fodbold!
Skrevet af 1886DialSquare
@Benzema09

"Lad os sige at cole og henry er omtrent lige gode så. Men alle med lidt forstand på fodbold er helt enige om at allan shearer er den bedste angriber i PL historien. Det kan du umuligt være uenig i?"

Men det var jo ikke det du bad om - det skulle bare modbevises at en person med forstand på fodbold kunne have andre end Allan Shearer som bedste angriber

Og ja der er et utal af artikler derude der har Henry som den bedste og endda en del stykker der har ham som bedste spiller nogensinde i PRL...
Into forums have emerged trolls and other creatures that surely belong only in Norse mythology
Skrevet af MNH
Absolute legend!
BIF - Danske mestre 2021!
Skrevet af Geddar , moderator
Kom da gerne med en tilsvarende liste fra en solid kilde.

"Shearer vandt PL med blackburn rovers uden nogen stjerner på holdet."

Og det på et tidspunkt hvor PL bestemt ikke var stærk. De vandt et flot mesterskab, truppen taget i betragtning, men det skyldtes i lige så høj grad Dalglish ligesom Sutton absolut også skal have del af æren.

I den tid hvor Henry bombede var ligaen betydeligt stærkere. Og som sagt mestrede han flere af spillets facetter.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Blastino
Shearer I PrL - 14 sæsoner - 576 kampe - 336 mål
Henry i PrL - 8 sæsoner - 258 kampe - 175 mål

Muligt du mener, at Shearer er den bedste angriber i PrL historien, men mange fans og nogle eksperter mener, at Henry var den bedste spiller OVERHOVEDET. Henry var bedre end Shearer og Cole for den sags skyld.
The Gunners
Skrevet af CphGunners
Legende!
Han skal nok komme hjem som træner.
Ligesom Gilberto Silva er blevet tilbudt: http://www.101greatgoals…ires-globo/
FCK Arsenal
Skrevet af MA87
Stor personlighed for fodbolden generelt. Han er ikke en arrogant idiot som andre topangribere har været.
BIFOVERALT
Skrevet af ToonInStoke
Om Henry var bedre end Shearer er vel en smagssag. Arsenal fans vil hævde det og Newcastle fans vil hævde det modsatte.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af han_solo
Intet andet end respekt for Henry! Også selvom han til tider kunne give mig lange løg som United fan.
UTD
Skrevet af 1886DialSquare
The Guardian har en lille sjov afstemning, hvor de spørger alle deres læsere om Henry var den bedste angriber i PRL-regi.

http://www.theguardian.c…?CMP=twt_gu


Indtil videre mener over 70% at det er tilfældet. Ikke bare bedre end Shearer, men alle andre angribere der har været i PRL(siden 92-93) - imponerende.
Into forums have emerged trolls and other creatures that surely belong only in Norse mythology
Skrevet af Flying Dutchman
Tror nu nok de 70% skal tages med en gran salt, når nu afstemningen holdes på dagen hvor Henry stopper og følelserne og buzzen omkring ham er på sin højeste.

Jeg har fundet nogle andre afstemninger og der ligger Henry på en væsentlig lavere procent, på trods af han stadigvæk figurerer i top tre i de fleste af disse.

EDIT: I øvrigt, da Premier League fejrede sig selv i 2012, kårede de Ryan Giggs som den bedste spiller i ligaens 20-årige historie. Henry kom dog på best-eleven - med Shearer som angrebspartner.

EDIT EDIT: Shearer er i øvrigt stadigvæk med afstand den mest scorende spiller i PrL, med 260 mål - godt 80 mål ned til Andy Cole på andenpladsen (der dog snart bliver overhalet af Rooney). Henry har en fjerdeplads, som han deler med (og nok snart mister til) Frank Lampard.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af a-mg
Det er helt i orden at kalde Henry den bedste angriber i PL´s historie. Han var en fantastisk spiller. Når snakken falder på bedste spillere i en liga, er det selvfølgelig en vægtning af hvor god spilleren var i sine bedste år og hvor lang tid spilleren har haft en fremtrædende rolle på sit hold. Jeg mener ikke at Henry havde en bedre sæson end den Suarez præsterede sidste år, men han spillede til gengæld på et næsten lige så højt niveau i mange sæsoner.
Skrevet af 1886DialSquare
@Flying Dutchman

"Jeg har fundet nogle andre afstemninger og der ligger Henry på en væsentlig lavere procent, på trods af han stadigvæk figurerer i top tre i de fleste af disse"

Selvfølgelig er der en Buzz nu og jeg har heller ikke ledt efter afstemninger på nettet, men bare stødt på denne. Men derfor synes jeg nu stadig, at det er imponerende, at ikke flere har en subjektiv mening til at en anden spiller er eller var en bedre angriber
Into forums have emerged trolls and other creatures that surely belong only in Norse mythology
Skrevet af Cookie Dude
1886DialSquare

Sådan en afstemning kan man vel ret beset ikke bruge til noget som helst pga. 3 ting.

For det første, så kommer den på selve dagen, Henry annoncerer sit stop. Der er det ikke overraskende, at folk vil sige "farvel" og hædre en så stor spiller og ikon, som Henry har været og stadig er. Det svarer til, at man i kunstens verden, aldrig må købe noget fra en kunstner den dag han dør, da priserne på hans værker bliver skruet voldsomt i vejret på selve dagen og dagene efter, for derfor at falde ned på et normalt niveau igen.

For det andet, så handler nyheden om Henry, derfor er det vel ganske naturligt for læseren at antage, at det netop ér Henry, der er den bedste angriber i PL´s historie, nu hvor artiklen altså handler om ham og der bliver spurgt ind til, om han er den bedste angriber nogensinde. Havde artiklen handlet om eskempelvis Shearer, tror jeg personligt, at han havde fået et lignende antal stemmer.

Og for det tredje, så får man jo ikke muligheden for at stemme på de forskellige angribere igennem PL´s historie. Man kan kun stemmer "ja" eller "nej" til om hvorvidt Henry er den bedste angriber eller ej.

Havde afstemningen fundet sted i en neutral artikel om hvem PL´s bedste angriber var igennem tiden, ikke kort tid efter at et af de største PL koryfæer havde stoppet sin karriere, er jeg sikker på, at Henry ikke havde fået 70% af stemmerne.

Ps. Jeg er desuden med på, at du selv kalder afstemningen "lille" og "sjov" og dermed næppe selv synes, at den er 100% brugbar i forehold til at finde ud af hvem den bedste angriber i PL´s historie var og for at gøre det endnu værre, synes jeg faktisk selv, at Henry ER den bedste angriber i PL´s historie, så jeg er ikke selv sikker på, hvorfor jeg er kommet med den svada om, hvorfor afstemningen ikke kan bruges til en pind. Det må være ren kedsomhed på arbejdet, så bare ignorer mit sure opstød.

PPs. Eller bare hvad Flying Dutchman siger
Y.N.W.A.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror, vi på baggrund af diverse afstemninger rundt omkring roligt kan konstatere, at Henry anses til at være i top fem over bedste spillere i Premier League´s historie - og sammen med Shearer den bedste angriber. Det er dog selvfølgelig med det forbehold, at disse afstemninger er dybt subjektive.

Men derfor synes jeg nu stadig, at det er imponerende, at ikke flere har en subjektiv mening til at en anden spiller er eller var en bedre angriber

Åh jo jo - men når det kommer til denne slags timede afstemninger, henviser jeg gerne til Toni Schumacher, der efter hans famøse tackling på Batiston i 1982, blev kåret til franskmændenes mindst populære menneske - foran Hitler på andenpladsen.

Med andre ord skal man ikke lige tage netop afstemningen, du linker til alt for seriøst - især da der findes et hav af tilsvarende afstemninger derude, der viser et lidt mere nuanceret billede.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af NielsPT
Fodbold har aldrig været mere seværdigt, som da han kom til Arsenal.

Han havde hele pakken, og han leverede den.

https://www.youtube.com/…tGzI38BF-FI

https://www.youtube.com/…QiXMsrJkKCM
agent primetime
Skrevet af Byens Hold
Fantastisk menneske, fodboldspiller og rollemodel. Håber han bliver ambassadør eller for en vigtigere rolle i Arsenal. Legende, i ordets bredeste betydning!
Det smukkeste stadion i Danmark ligger i København! Pirlo, Buffon, Grønkjær, Lars Jacobsen og Zuma <3
annonce
0