Snak

Mere indhold efter annoncen

Thisted henter tidligere Viborg-keeper

ons 27. maj 2015
Thisted FC har sikret sig forstærkning i form af den tidligere Viborg-keeper Kevin Ray Mondoza.

Læs hele nyheden her
Pudsigt det bliver offentliggjort dagen efter en artikel, med en anden spiller der er smuttet fra Ringkøbing til Thisted.

Det er egentlig tankevækkende, at en Thisted spiller udtaler at Thisted er en større klub end Ringkøbing, når Ringkøbing har besejret Thisted i begge indbyrdes opgør i denne sæson, fuldt fortjent i øvrigt, og at Thisted tydeligvis er begyndt at gå på rov i det vestjyske, endda midt i sæsonen - dårlig stil overfor Ringkøbing.
#Fino Alla Fine Forza Juventus
Gør det lidt ondt bagi, jepved?

Og "gået på rov"? - Ville Ringkøbing overhovedet beholde ham?
.
Hvad tjener de bedste spillere i den klub?
@Smash

Nej overhovedet ikke, men det må Thisted da have, da deres målsætning om oprykning, tilsyneladende glipper år efter år. De træder jo bare vande.
Ringkøbing derimod er gået fra serie 1 til 2. Division på 6 år, og forbedrer sig hvert år, så fortsætter den udvikling, kan de inden for et år eller to se Thisted i bakspejlet.
#Fino Alla Fine Forza Juventus
Det virker dog en anelse underligt at offentliggøre det når sæsonen går ind i sin afsluttende fase, og Ringkøbing stadig ikke har sikret sig 100% overlevelse.

Dårlig timing og lidt dårlig stil af Thisted.
Gang Green
(Fjernet, jeg har læst forkert).
Swarley, det er en Viborg-spiller der skifter til Thisted. Det har ikke noget med Ringkøbing at gøre.

Du ved godt, at Kevin Mendoza står på mål for Ringkøbing lige nu ikke? Det er en god idé at læse artiklen engang imellem.
Gang Green
Du ved godt, at Kevin Mendoza står på mål for Ringkøbing lige nu ikke?


Jo, det gik op for mig efter jeg havde trykket send. At en anden tidligere Ringkøbing spiller blev rodet ind i diskussionen, skabte lidt forvirring.
Jo, det gik op for mig efter jeg havde trykket send. At en anden tidligere Ringkøbing spiller blev rodet ind i diskussionen, skabte lidt forvirring.

Fair nok :)
Gang Green
annonce