Snak

Mere indhold efter annoncen

Thomas Frank ikke tilfreds med buh-råb af Eriksen

Skrevet af bold
søn 14. aug 10:25

Christian Eriksen var ikke en populær herre i sin retur til Brentford Community Stadium, da han blev buhet af fansene, og det var Thomas Frank ikke tilfreds med.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(021211222109)
Det også dårlig stil. Jeg er ikke af den holdning at Eriksen skylder Brentford noget. Begge parter fik endda noget ud af det halve år. Han er ikke skiftet til en direkte rival. Man burde kunne anerkende hans enorme betydning for sidste sæson. Det så ikke godt ud inden han kom til, hans impact betød meget for at de blev oppe relativt komfortabelt, det burde de anerkende
Skrevet af Mr.Slotved
Eriksen kom og rede brentford for nedrykning.

Så det er vel mere dem der skylder ham noget.
Skrevet af Sticky
Det var vel bare som forventet, det er sådan fodboldfans er.
Skrevet af Shamran
Havde altid indtryk af at Brentford og deres fans var hyggelige og synpatiske, men det forsvandt efter kampen igår for Erikssen reddede Brentford fra nedrykning og så er takken at hans buhes hele kampen igennem. Kan ikke forestille mig mere usympatisk fan reaktion som falder tilbage på Brentford som klub.
Skrevet af The Goat
Det Eriksen gav Brentford i foråret gør at de burde klappe ad ham. Alle syntes dengang at Brentford var for lille til Eriksen inden han skrev kontrakt med dem
Skrevet af TheSpursyWay
Ja, det er vel kun tabere, der gør den slags... Gud se i nåde til dem!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Mdog82
Sådan er engelsk fodbold bare, sympatisk eller ej. Det er ikke fin kultur og fans betaler en formue for at følge deres hold.
Skrevet af frederik.nielsen
Hvorfor..? - De har lov til at være skuffet. Det er sgu’ blevet for candyfloss sødt det hele efterhånden i dagens topfodbold. Savner tiden fra dengang Roy Keane & Vieira var i håndgemæng allerede i spillertunellen. Eller P. Schmeichel vs. Ian Wright etc.
Skrevet af grumblesnake
@Shamran

Hvorfor falder det tilbage på hele klubben hvad en lille gruppe fans gør?
Thomas Frank gjorde det meget klart før kampen hvilken reaktion han ønskede.
Forventer du at han skal tage en snak med samtlige fans op til kampen?
Skrevet af LOPPOL
Sticky

Det var vel bare som forventet, det er sådan fodboldfans er.


Det passer jo så bare overhovedet ikke. Jeg overværede engang en kamp mellem West Ham og Chelsea, og der fik Lampard og Joe Cole en forskellig modtagelse, hvilket skyldtes, at de havde forladt klubben på hver deres måde.

Så det er ikke bare sådan, som fodboldfans er.

Enig i øvrigt i, at der bør skelnes, og at det er et tegn på klasse at kunne klappe af en tidligere spiller.
Skrevet af Slettet(382112220209)
Sker alle lande--også hjemme i dk, at fans ytrer deres utilfredshed--fodbold er nu engang følelser og holdninger ni nuet under kampene.

gik han efter løn?---sandsyngligvis.
han blev hentet ind af-----dansker til klubben.
forlod 6 mdr. senere klubben--ingen skylder hinanden noget.

---lad nu være med, at danskere altid skal forsvare---danskere...kritiserer og angrib dem ...de er på et niveau, hvor man lever med det....
og nu er han jo ikke død----flere mdr. siden--kom nu videre hjemme i dk---jeg er absolut ikke tilhænger af ham---helt ok, at der buhes af ham---engelske fans er ikke værre end de værste danske fans---
Skrevet af pinkfloydhomer
Cmb: Lider du af malerhjerne?
Skrevet af Maximillian Syfax
Tror bare CMB har skrevet sit indlæg på en fax-maskine
Brigate Autonome Livornesi Forza Livorno
Skrevet af Slettet(382112220209)
Nogle knap så velfungerende og fornuftige mennesker her.......Hvis jeg siger Kamil mm----hvis det er grammatik i græder over----så fred med det.......helt grotesk, at skal læse om danskere, som beskytter jeres danske spiller.

Accepter mekanismer i fodbolden-jeg elsker de britiske fans, og trives fantastisk her...
Skrevet af fetaehhgodt
Syntes Thomas Frank siger alt der kan siges her. At det er forståeligt at nogle fans kan reagere sådan. Men det ikke viser klasse.

Vedrørende om engelske fans er værre eller bedre end andre, så altid et spørgsmål hvad man sammenligner med. Først og fremmest skelne med hvad der er af foldboldkultur og hvordan menneske som individer er.
Der nok erkende deres værste roligan har et dårligt ry rundt omkring i verden. Med god grund. Men de her tosser der alene tager ud for at komme op at slås mod modstander fans, de findes altså også blandt danske klubber, som feks Brøndby og FCK. Hvor der er en mindretal der har fået den her fodbold kultur. Der bor trods alt ti gange så mange i England, så at det er mere udbredt med den her form for roligans i England er naturligt.
Vi kan dog prise os lykkelig for den ikke er udbredt blandt vores landsholdsfans som den modsat er for det engelske landshold.
Men det nok mere tilfældigheder, og det er her jeg snakker om hvilken fodboldkultur der er. Ikke hvilke mennesker de er.

Vedrørende Brendford fans, der fik jeg et link herinde fra i en anden tråd til deres hjemmeside.

https://griffinpark.org/forums/threads/mathias-jensen.132201/page-95

Og må sige dybt overrasket over hvor sympatiske de er. Læs hvad de skriver om Damsgaard og generelt derinde.
Linket her er dog en af de mere lidt kritiske og nogle hævde usympatiske. Den går på modstanden mod Mathias Jensen og hans berettigelse på holdet. Går man nogle sider tilbage til feks foråret se der er flere kritiske indlæg om ham. Men også en forfærdeligt masse der forsvarer hans berettigelse på holdet. Selv de mest kritiske kommentarer starter typisk med at rose hans sukkerbolde og teknik. Men argumenter sagligt for at han aldrig tør lægge nogle målafgivende afleveringer. Men udelukkende spiller på det sikre så hans afleveringsprocent ligger flot højt. At han aldrig scorer og generelt slet ikke yder noget genpres.
Det er saglige argumenter efter min mening. Og ikke de her tilsvininger vi ofte ser i Danmark og også herinde på det her forum, hvor nogle helt usagligt sviner nogle spillere til.

Vedr. Mathias Jensen der også læse længere fremme i tråden at Thomas Frank har gjort Mathias opmærksom på at han nu må til at vise mere. Det ikke læst noget om i danske medier ?
Og længere hende i tråden læse hvordan tvivlerne vedr Mathias er store nok til at erkende efter sæsonstart i PL og specielt kampen igår, og indrømmer hvilken klassespiller han er når han yder det her som han specielt gjorde igår. Både med at lukke huller på midtbanen, genpresse og komme med farlige indlæg.

I øvrigt så skamroser de generelt Thomas Frank og Christian Nørgaard som de mener er en af de absolut bedste midtbanespillere i PL. Ligesom de har kæmpe respekt og forventninger til Damsgaaard.
Skrevet af Ajungsled
Slap nu af med jeres lange indlæg!!
Skrevet af fetaehhgodt
Ja.
Helst ikke mere end to tre ord, så du kan stave dig igennem.
Skrevet af TractorBoy88
Sårede følelser er en svær ting.

Det er lidt, som når folk bliver skilt. Så blokerer følelserne også for fornuften. Præcis det samme sker for mange fodboldfans.
annonce
0