Snak

Mere indhold efter annoncen

Thomas Rasmussen bliver kvindetræner

fre 5. jul 2013
Den tidligere landsholdsspiller Thomas Rasmussen fortsætter ikke sin aktive karriere. I stedet bliver han cheftræner for Taastrup FC’s bedste damer.

Læs hele nyheden her
Det gad jeg også godt at være.. Vi alle ved hvorfor..
Fiorentina FCK Holder af: Dortmund & Real Madrid //Allerede her ved man så den kommer til Cornelius.. Nå, det gjorde den så ikke\\\\\\\\\\\\\\\\
Nej ikke rigtig..
Men jeg gad godt været der, hvor man bare kan tage sin A-licens.. og ikke som os andre dødelige som skal igennem alle samtlige kurser..
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Hmm mon ikke snarere forklaringen på hans karrierestop skal ses i lyset af at der ikke er en eneste ordentlig divisionsklub i dk der vil røre ved en svindlertype som TR.... Så kan man jo udlede min Lyngbymening ud fra det...
Ligefrem et kvindehold. Det er noget af et karriereskift. Spændende hvad det tilfører når han kommenterer Bundesliga på Eurosport.
"Hmm mon ikke snarere forklaringen på hans karrierestop skal ses i lyset af at der ikke er en eneste ordentlig divisionsklub i dk der vil røre ved en svindlertype som TR.... Så kan man jo udlede min Lyngbymening ud fra det..."

Nej det bliver du nødt til at pensle ud. jeg forstår ikke, hvad du mener?
Nå så gik det projekt i stykker.
Der har vidst kun været en ansøger til det job.
annonce