Snak

Mere indhold efter annoncen

Thomasberg: Ikke herre over hvordan det ender

Skrevet af bold
fre 7. jan 2022

Der rygtes at være udsigt til rotation i træner-svingdøren i Superligaen. Randers FC's cheftræner, Thomas Thomasberg, spekuleres på vej til AaB, men hovedpersonen selv ved ikke, hvordan det ender.Læs hele nyheden her
Skrevet af Doc65
Flot.
Skrevet af Slettet(082044220607)
Han er da 100 % herre over det såfremt han vil blive i Randers. Det tyder da på at han selv vil væk, ellers kunne han da lukke den spekulation nu
Skrevet af Doc65
Not
Skrevet af NyKronjylland
Hvis klubbens betingelser kan mødes, kan TT vel stille nogle personlige betingelser som ikke mødes af AaB. Så er man vel også helt og aldeles herre over hvad der skal ske? Husk at der ikke er langt mellem succes og fiasko og at tavlen vil være vasket rent i AaB, der pt præsterer bedre end deres budget og spillermateriale berettiger til. Herfra kan det let gå ned af bakke. Og alt den snak om hvilke klubber der er størst er ikke kun en diskussion om situationen i dag, men også om det potentiale der eksisterer og om ledelse og bestyrelse kan forløse det. Se på Ikast (der blev til FCM) om Brøndby der var r.. og n…. og om B1903 og KB der blev FCK. Når RFC nu økonomisk står bedre end nogensinde, skal man ha ambitioner om sportsligt at tage det næste skridt. Hvis nogen er i tvivl er det det modsatte af at ligge sig fladt ned og tage bukserne af, hver gang der er en hjemlig klub eller ansat der har ønske om at tjene noget mere et andet sted.
Skrevet af Toon Toon!
"Jeg vil helst til AaB, men vi må se om klubberne kan nå til enighed".
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Busk79

Du kan sige; Næ..
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Skrevet af bruger 108488
Enig med Tom Tom. Artiklen siger, at Thomasberg så godt som allerede er ny træner i AaB.
Skrevet af Snigskytten
Selvfølgelig bestemmer du selv TT, hvis klubberne når til enighed. Slavehandel er trods alt ophævet i dk ;)
Moral er godt.....
Skrevet af svenneolotta
Hvad fanden snakker han om, han kan/bør/skal da sige nej !

Han er en kæmpe kegle hvis han gør det. Men det gør han vel hvis chancen kommer, ellers siger han vel ikke sådan.

Lige nu er han et varmt navn, også i udlandet. Så kan han da lige få smidt det væk.
Sælger gerne mesterskabet for at slippe af med Thorup den sinke !
Skrevet af cf srednar
Han skal videre, hvis det er hans ønske.
Men vi skal selvfølgelig have en kompensation for det.
Mon ikke de 3 parter bliver enige snart?
Vi skal bare holde på Bertelsen og give ham jobbet.
Har har taget over før og kan gøre det igen.
Hvis han også smutter, så gør det til gengæld nas.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Skrevet af bruger 147114
Han bliver. Et skifte til AaB er måske, rent historisk, et skridt op, men hvis han ønsker skridtet højere, så skal han blive
Skrevet af Derfor
Mange AAb fan gik da ikke stille med dørene for et års tid siden, da alle råbte tude prins efter Thomasberg og det gennem lang tid.... Er det allerede glemt ?? Vil man virkelig have en tudeprins som træner i Ålborg :-)
Skrevet af AaBager
Jeg vil ikke :-)
Skrevet af Balder24
er det virkelig et skridt op? det er nordpå ja, men?????
Skrevet af Dr Phil
Thomasberg er AaB´er. Jeg tror ikke at der, for ham, er mange jobs som er mere tiltrækkende end at komme hjem og træne AaB - han har iøvrigt også tidligere givet udtryk for i interviews at det er noget han har ambitioner om.

Så når han siger at han ikke er herre over hvordan det ender, mener han selvfølgelig at hvis AaB kommer til at mangle en træner, og klubberne bliver enige, er han klar til at skifte. Lige nu skal han selvfølgelig passe på med hvordan han udtaler sig, hvis det ikke bliver til noget.

Jeg er meget imponeret over hvad Thomasberg har gjort i Randers, som faktisk også er begyndt at spille rigtig flot fodbold, men jeg kan godt tvivle på om han er det rigtige valg for AaB. Der vil i hvert fald igen ske et ret stort skifte i spillestilen, og medfølgende udskiftning i spillertruppen. Og så kan jeg ikke helt forstå hvorfor man ikke gik efter Thomasberg da Cifuentes blev ansat, hvis man i dag synes han er den bedste mand til jobbet.

Vi må se hvad der sker. Går man efter en dansker, er han i hvert fald i min bog en af 3 relevante emner, sammen med Kent Nielsen og Jacob Friis.
.
Skrevet af b2boyz
Grotesk at stille spørgsmålstegn ved om AaB er et skridt op.
På samtlige parametre er AaB selvfølgelig en større klub.
Spillerbudget, omsætning, stadion, tilskuere, sponsorer, by og opland, interesse for klubben, historie osv. Det bør være indiskutabelt.
Er godt klar over at Randers har været i Europa i år men det er et øjebliksbillede. Som når sønderjyske vinder cuppen så er de jo ikke en større klub end agf.

Thomasberg kommer aldrig til fck eller fcm igen, så jobbet som cheftræner i AaB eller agf må være det største for ham i Danmark.
Never argue with stupid people. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Skrevet af horses in blue
Aab er en større klub, men jeg kan ikke se at det er et skridt op for TT lige nu.
Aab har haft mange forskellige trænere de seneste år og endnu en ny vil igen give dem et ujævn forløb, så hvis de ellers kan holde på den nuværende træner, vil det være optimalt for dem.
TT bliver ikke i RFC for evigt, men timingen pt. er ikke det bedste, med udsigt til den bedste sæson i klubbens historie.
annonce
0