Snak

Mere indhold efter annoncen
FCM havde spil og chancer til 7-8 mål. Gigovic og Heiselberg skylder en 3-4 stykker til sammen. Vildt så stor en forandring det var. Mindede meget om det gode gamle FCM.
Flot af TT, når man tænker på det begrænsede materiale der var til rådighed.

Brumado, Sisto, Sviatchenko, Paulinho, Joel Andersson og Selmani var ikke til rådighed. Læg dertil at Dreyer, Kaba og Evander er solgt/udlejet, så var dagens materiale virkelig tyndt og ordinært, med få undtagelser (Martinez, Olsson og Isaksen er unægteligt på et meget højt niveau).
FCM siden 2002.
Fortjent sejr - men kønt var det ikke fra nogen af holdene - og enig med Møghunden. Påtaler gang på gang til FCM - selv Dalsgaard må sparke den ad h.. til - uden påtale, mens kortene sad lidt løsere til OB - så kender vi Kehlet igen. Det er dog ingen undskyldning for at OB var helt væk de første 25 min - men kom da lidt bedre med
Teshin tror du Sviat bliver klar til næste kamp? 🙃🤪
Må indrømme at jeg trækker lidt på smilebåndet over al den jubel....

Det er som om at man har glemt at det er nedrykningspillet man er i, og derfor mere eller mindre er favoritter mod samtlige hold, hvorfor sejre også er langt mere krævet /forventet, end mod top 6 (måske med Silkeborg som eneste undtagelse?).

Man bliver ikke bedre af at spille mod et dårligere hold. Det er derimod der, styrkeforskellen skal vise sig. Det skete i aften, og tillykke med det.
Forudsigelig kommentar...

Tror de fleste er klar over hvor vi ligger. Fejrer vi det som om vi har vundet en pokal, eller er vi bare glade for, at det så bedre ud end det har gjort i lang tid?

Det er altid glædeligt, når man føler ens hold er på vej tilbage på sporet.
Et lige så forudsigeligt svar....

Naturligvis ser det bedre ud, når modstanderen med al respekt for OB, er af en ringere beskaffenhed.
Det SKAL det jo gøre, når FCM som nævnt bør regnes for favoritter i langt hovedparten af de kommende kampe.
Gab...

Hvis du får noget ud af det her, så fred være med det...

Jeg fortsætter med at glæde mig over et bedre udtryk, og håber det er en opadgående kurve.

Så kan du fortsætte med at smile og more dig over vores reaktioner. Har aldrig forstået folk som dig, der ikke har bedre at give sig til end at gå ind og kloge den i en tråd, du ikke er investeret i. Men kan se at du jævnligt finder vej til FCM trådene. Det svarer lidt til bare at gå ind i et rum og råbe et eller andet, men fair nok. Vi er allesammen forskellige.

OB var virkelig ringe i 1 halvleg, og det burde et velspillende FCM have udnyttet til mere end en 2-1 føring. Anden halvleg var mere lige, men FCM vandt fuldt fortjent. Alligevel er jeg ikke imponeret over FCM. Udover Isaksen er der langt mellem snapsene i FCM´s nuværende spillertrup.

Andreas Alm har rigtigt meget udestående arbejde der skal gøres med det nuværende OB hold. Reelt burde OB have været hældt af brætte efter 25 min, hvor de nærmest mirakuløst kun var bagud 0-2. Der er tydelige mangler i alle tre kæder, og OB holdet synes at være helt blanke på defensive dødbolde. OB skal være glade for at Lyngby og Aab har været så ringe i denne sæson, for ellers kunne jeg sagtens have forestillet mig, at dette OB hold kunne blive en del af nedrykningskampen.
Xsdu.
Mærkelig kommentar når man vitterligt lige har tabt til Lyngby og blev spillet ud af det måske ringeste hold i superligaen, aab. Derudover spillede man også 3-3 tidligere mod Horsens. Så der er da rigeligt af ringe modstandere hvor man ikke kunne gøre noget som helst. Faktisk hsr fcm fået klart flere point mod top 6 holdene end bund 6.
annonce