Snak

Mere indhold efter annoncen

Thomasberg vil tale med Carlgren om 'blinke-trick'

man 22. aug 2022

Thomas Thomasberg bryder sig ikke om Patrik Carlgrens blinke-trick, hvor han angiveligt faker en skade. Randers-træneren vil tale med målmanden om det.Læs hele nyheden her
Bare han bliver ved med at stå sådan der, så man han sgu blinke til hvem som helst, også min kæreste for den sags skyld.
🐎💙🐎 I know what you did last decade against Hobro
God stil Thomasberg. Unødvendigt og dumt af sådan en dygtig målmand at ødelægge sit omdømme med dens slags unoder. Også en virkelig mærkelig hændelse hvor forsvaren går i gulvet med hovedskade efter at bolden bliver headet på ham. Men det er jo ikke kun spillerens men også dommerens fejl. Men den slags tricks kan hurtigt brede sig hvis ikke det bliver italesat.
Det skal Thomasberg jo sige. Det er sikkert ham som bad ham om at gøre det. Især suspekt at man ikke har en reservemålmand som varmer op.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
God stil?? Thomasberg siger jo netop at det bare er en del af gamet…
Det er sgu for svagt. Vind nu kampen på banen i stedet for at trække tiden. Frygtelig tendens i moderne fodbold.
Det er desværre mere og mere noget vi ser, det der med fake skader. Rinne fra Aab gjorde eksempelvis nøjagtig det samme fuldstændig åbenlyst mod OB sidste sæson.

Der er virkelig også mange spillere, der ligger sig ned når de skal skiftes ud.

Det er en trist udvikling, men ud over at dommerne begynder at lægge endnu mere tid til, så har jeg svært ved at se, hvordan det skal stoppes. Og det ændrer jo ikke ved at trænerne reelt får en timeout under spillet ved det her. Når det er målmanden har dommeren ingen mulighed for at sende dem ud på sidelinjen mens det står på.
Det skal Thomasberg jo sige. Det er sikkert ham som bad ham om at gøre det. Især suspekt at man ikke har en reservemålmand som varmer op.

Helt enig, TheUnitedWay. Reservemålmanden iler da typisk op og tager et par ture op og ned ad sidelinjen, mens målmanden, der har lagt sig med en skade, tilses, men i dette tilfælde vidste både trænerteam, fysioterapeut og reservemålmanden godt, at der ikke var grund til at få pulsen det mindste op. Så latterligt.

Det tager selvfølgelig ikke noget fra Carlgrens fodboldmæssige kvaliteter.

Andersson skal da også skamme sig en smule over at falde teatralsk efter at have fået bolden headet ind på kinden. Det er dog mest dommeren, der er et skvat, når han fløjter spilstop for det. Det er selvfølgelig noget andet, når Radosevic med strakt vrist tyrer bolden i fjæset på en anden, misforstå mig ikke.
Tænker han ikke gør det de næste 2 kampe, så er det glemt igen..
Nu var han ikke den eneste der lagde sig ned i løbet af kampen, flere Randersspillere lå mere ned end de spillede fodbold, tilfældigvis i perioderne hvor de var under mest pres..
Nogle vil mene det er en del af gamet, og andre vil mene det er klamt.. Jeg synes det er klamt og de er dårlige forbilleder for ungdommen..

Hvis Thomasberg, virkelig mener at det ikke er i orden, ja så på bænken med ham.. For det er jo ikke første gang... Men det kommer nok ikke til at ske.. ;)

Det var jo åbenlyst en del af taktikken.
Der var en kamp sidste år i tv mellem SIF og OB..
OB var spillet helt bagud og ud af ingenting satte målmanden sig ned..
Og så var der lagt 5 min, som måske var noget i overkanten, og OB udlignede i det 5 min..
Så man kan kalde det en belønning..

Budskabet at selvom dommeren ligger tiden til
Så er det godt for målmanden at få spillet stoppet og brudt momentum- måske der skulle et større fokus på fra dommer og VAR..
Og det blink i går med øjet og et lumsk smil er jo en aldeles dumhed.
Det sker jo hver eneste weekend, blot uden blink! Ikke anderledes end når en angriber filmer
Hatten af for Discovery sport+ - Tænk sig at de knækkede Randers FC´s hemmelige ´blinke-koder´. Det er et meget meget vigtigt stykke sports journalistik vi er vidne til her. De må have 100´vis af enigmamaskiner ude i teknikrummet, for at knække de hemmelige koder Randers FC har kørt med i årevis. Hatten af for både kommentatorer og eksperter at turde stå frem på den måde. Mikkel Bischoff, sikke et mod, at stå frem med så tydelig forargelse, at selv Poulsen må gå med og støtte denne vigtige sag. Stående bifald herfra. Hvad der for andre mennesker kunne se ud til at være en mand der ømmer sig og kniber øjnene lidt sammen, kan de knivskarpe journalister på Discovery lynhurtigt afkode. Det er så åbenbart et åre langt komplot. Jeg ser det nu. Før dette var jeg overbevist om at Carlgren ikke havde trukket tiden, et sekund, mere end alle andre målmænd i Superligaen, men med det raseri der bliver lagt for dagen, må det jo være rigtigt. Jeg tror han trækker tiden hele tiden nu, måske i dette sekund. Hans kone må være dødtræt af ham. Han står måske timevis i badet og undskylder sin blinken med sæbe i øjet. Jävla förbannade skit Carlgreen! siger jeg bare! Jeg mener at Søren Pedersen skal se sig om efter en målmand uden øjenlåg og det kan kun gå for langsomt og det siger jeg uden at blinke.😉
Pokalmeister 2021
annonce