Snak

Mere indhold efter annoncen

Thorup: Brøndby er sjældent set stærkere

Skrevet af bold
tor 1. mar 2018
FC Midtjylland-træner Jess Thorup roser Brøndby efter 1-0-nederlaget til de blågule. Brøndby-lejren er selv fåmælte omkring at snakke om mesterskabet.

Læs hele nyheden her
Skrevet af froze
Selvfølgelig går BIF efter mesterskabet, det gør man da altid.
Men der er forskel på at gå efter det, og til at mene man er favorit.

Som BIF fan krydser jeg da fingre, tæer og alt muligt, for at mesterskabet ender hos os. Men mange års nedture har også lært mig at holde igen, og være yderst tilfreds med at vi ligger i toppen og spiller de sjove kampe.
Skrevet af Fodboldguruen
Hvad skal der til, før at Brøndby bliver den umiddelbare favorit? Er med på, at favoritværdigheden kan skifte hurtigt. Inden FCM solgte Sørloth, Novak og Nissen, mente Nørgaard, at FCM var favoritter med flg. udtalelse:

"De har gjort klart, at de går efter mesterskabet, og de er også favoritter til at vinde det. Så på den måde synes jeg, at det er fint, at de har taget favoritværdigheden på deres skuldre. Og presset oveni."

Med ovenstående udtalelse sammenholdt med meldingen fra Mukthar, får Brøndby det næsten til at lyde som om, at så snart man italesætter, at man går målrettet efter mesterskabet, bliver man også automatisk sat i en kategori som såkaldt ´favorit´, hvilket skulle skabe et større pres. Det virker til, at Brøndby simpelthen ikke vil tage ordet guld i deres mund af frygt el. overtro for, at en eller anden slags karma måtte ramme dem. Alle ved jo (inkl. brøndby og deres egen selvforståelse), at de er mindst lige så store (hvis ikke større) favoritter til guldet som fcm.
Skrevet af Big Bang
Hatten af for at vise respekt for modstanderen, og tage nederlaget som en mand. En sjældent set gestus. Det’ sgu go’ stil, som ganske mange brugere i dette forum kunne lære af...
Keep attacking
Skrevet af LFC4Life
Efter profilsalg på heden, mener jeg også Brøndby er favoritter. MEN, hvis man udråber sig selv til favoritter fordi man ligger nummer 1 á point med nummer 2, så får man hurtigt skudt i skoene at man er ikke skal tro man er noget.

Janteloven lever i bedste velgående. Selvfølgelig ved Brøndby at de eller FCM bliver mestre, men går de ud og siger at de er favoritter, og så taber til OB i weekenden, så bliver der jo ramaskrig i alle medier over, at Brøndby rent faktisk påtalte sig selv som favorit og så ikke kan levere lige efter.

Fornuftig taktik, der er masser af point endnu og FCM og Brøndby skal mødes to gange mere inden sæsonen er omme. Jeg tror helt bestemt på, at det her mesterskab kan lade sig gøre, men jeg tager det da på ingen måde for givet, da vi kan være nummer 2 inden ugen er omme.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er sådan lidt sjovt, at alle i Danmark, bortset fra Aarhus griner, når AGF proklamerer, at de vinder mesterskabet efter 3-4 sejre i træk, for derefter at tabe 5 i træk.
Og når Brøndby så, belært af erfaring, nægter at lege den leg efter en rigtigt god stime, bliver de skudt i skoene, at de er for defensive i deres udmeldinger.

Som jeg ser det, er det helt lige mellem FCM og Brøndby. BIF har nu ikke lidt nederlag i 19 i træk, og FCM havde inden i dag 16 kampe som ubesejrede og 8 sejre i træk.

Jeg vil sgu ikke kalde den endnu. Og jeg er fint tilfreds, at BIF, efter de mange magre år, ikke er mere offensive i udmeldingerne.
Havde det været i 2000, hvor man igennem 10 år kun havde sluttet 1´er eller 2´er, ville jeg have bifaldt den offensive udmelding.
Skrevet af Patrick J
Simpelthen så latterligt hvor travlt alle og enhver har med at Brøndby skal udpege sig selv som favoritter. Selvfølgelig går Brøndby efter mesterskabet og ser muligvis også sig selv som favoritter, men ingen grund til at indvige hele fodbold Danmark i det. Det er vel ens egen holdning hvem man ser som favorit? Nøj hvor er det trættende.
Skrevet af Acheron 3
Personligt kan jeg også bedst lide den afventende stil som f.eks. AaB har stået for. Det gav dem trods alt fire mesterskaber. De interne målsætninger er ingen i tvivl om, men det er nu engang resultaterne på banen der afgør det, ikke offensive her-kommer-vi udmeldinger.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af hvidovremichael
Så ser Brøndby da heller ikke stærkere ud.Det er de andre hold der er historisk dårlige i år.
Store dele af kampen var bare lange bolde frem og så vinde mange 2.bolde og presse FCM til farlige boldtab.

Men dejligt Brøndby er blevet svære at spille imod selv når spillet ikke flyder eller de ikke kan spille som de vil.
Men hvor mangler Brøndby dog en god venstre back.Der er 3 i klubben alle værdiløse..
Brøndby IF
Skrevet af DukseDrengen
Det er en historisk ringe Superliga i år og ja - det bliver derfor det billigste mesterskab nogensinde.
Skrevet af Slettet(232135222111)
Duks: bare fordi fck er historisk ringe, betyder det ikke at ligaen er det..

Vi kan tale om, at de to nederste hold måske skal permanent tilbage til 1. div., men der er altså ret tæt i toppen hvor der længe var tre hold der spillede med - nu nok reelt kun to (selvom jeg dog havde forventet et større knæk fra fcn - imponerende af dem)
Skrevet af Toon Toon!
Dukse

Men det er da mere underholdende at se Bif spille end Staales konstante fremspil og indlæg til Cornelius/Ndoye....Dét var kedeligt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Tingbørge
Duksedreng hvad nager dig? Hård nat? Du må gerne uddybe din grundløse holdning, men hvis det er fordi fck er langt væk i år, ja så har mesterskabet de seneste 10 år vel også været billigt til salg hvor Brøndby ikke var på toppen. Du kan godt selv høre den jammerlige retorik ikke?
Brøndby IF siden 1987 Liverpool FC siden 1996
Skrevet af Griffin
Bangfire. At FCK er historisk ringe er ikke ens betydende med en historisk ringe liga. Men det er den dog. Fuck hvor er der meget elendig fodbold i denne sæson og det bidrager alle hold til.
Måske har BIF´ere svært ved at se det fordi holdets niveau er bedre end længe. Men der skulle heller ikke meget til.
Skrevet af Slettet(220030191409)
Det er sådan lidt sjovt, at alle i Danmark, bortset fra Aarhus griner, når AGF proklamerer, at de vinder mesterskabet efter 3-4 sejre i træk, for derefter at tabe 5 i træk.
Og når Brøndby så, belært af erfaring, nægter at lege den leg efter en rigtigt god stime, bliver de skudt i skoene, at de er for defensive i deres udmeldinger.


Ahhh,den holder jo ikke den her.
AGF har aldrig proklameret at man vinder mesterskabet efter 3-4 sejre i træk,det er en skrøne der b.la opstod i 2009 sæsonen,hvor man snakkede om medaljer,da man efter 7 kampe lå nr 1 og efterfølgende røg ned.Det er b.la folk som dig der holder den ved lige.
Derudover er der en ironisk humor omkring CHL her i Århus,som også har bredt sig :-)

Der er stor forskel på den historie og så hvor Bif står lige nu.
Bif har vel et af de stærkeste hold i mange år,spiller godt og virker stabile i deres præstationer (pånær,når de møder AGF ;-)) de har slået Fcm 2 gange,samt fck.
Som Bif står lige nu kan jeg virkelig ikke se,hvordan man skulle brænde nallerne ved at melde ud,at man er favoritter, det står klart for enhver,at guldet havner enten hos Fcm eller Brøndby og efter en sejr over netop Fcm,så kunne man da godt forvente lidt balls fra Brøndby og melde direkte ud at man går efter guldet..
AGF Manchester United
Skrevet af simonstof
Griffin

Fordi det var ren champagne bold fra alle holdende sidste år da fck blev mestre. Der var både fcm og Brøndby dårligere end de er i år. Så der var mesterskabet vel endnu billigere til salg.
Ved godt at i gerne vil tale ligaen ned fordi at fck ikke fører den i år. Men det var ikke mange flere point fck havde efter 23 kampe sidste sæson, der var forfølgender bare dårligere og ikke stabile nok til at få same mængde point.
Skrevet af morfarsfarfar
@ Hvidovremichael
Synes nu Sven Crone (ikke naturlig VB) viste gode takter, indtil Jung, af en eller anden årsag, kom ind og overtog hans plads. Han har været svingende i sine indhop på det sidste, men det er også svært at holde formen oppe uden kontinuerlig spilletid.

Er langt større fan af ham på VB, end jeg er af lottokuponen Jung.

I forhold til suppens styrke i år.
Brøndby, FCN, Midtjylland er på et højere niveau ifht. sidste sæson. Så har vi et par bundhold, jammerlige Helsingør, konkurstruede Lyngby (først efter jul) og et Randers, der er ved at falde fra hinanden, men resten af den bløde mellemvare er da på omgangshøjde med 16/17 sæsonen!

FCK er selvfølgeligt almindeligvis med til at holde højt niveau, hvilket de jo ikke har formået denne sæson. Synes dog der er blevet gjort et par gode signings i Januar, med Skov og Fischer, der godt kunne rykke for dem.

Esbjerg og Viborg var da også forfærdeligt kørende i 16/17??

Lige pt. har vi ikke et vejr, der er skabt til champagnebold. Kvaliteten i disse kampe er selvsagt ikke prangende.
Skrevet af Griffin
simonstof

Jeg ved at det er svært selv at se og måske endnu sværere at acceptere. Men ingen hold i år ligger på et niveau hvor man er imponeret. Jeg forstår BIF´ere er glade for fremgang i deres holds spil. Men flot er det ikke.
Skrevet af Finbalamus
Det er en historisk ringe Superliga i år og ja - det bliver derfor det billigste mesterskab nogensinde.


Det er en historisk stærk superliga i år, tre hold har mere 2 point i snit per kamp..2 point per kamp er historisk set nok til at blive mester.


Skrevet af DukseDrengen
Jeg må skuffe dem der tror jeg er en forsmået FCK fan. Jeg har intet tilhørsforhold til FCK.

Min vurdering af en historisk ringe Superliga er baseret på kvaliteten, eller netop mangel på samme, i de fleste Superligaklubber og ikke mindst det spil vi ser i kampene!
Mange klubber har jo ikke en eneste profil og i hvert fald slet ikke nogen der er sammenlignelige med tidligere tiders.
FCN solgte nogle virkelig store profiler, alligevel er de en klar nummer 3. Det siger alt.
FCM har så også solgt deres bedste inden denne halvsæson startede.
FCK har tydeligvis ikke været i stand til at finde fuldgode erstatninger for de profiler de har skilt sig af med.

Der er jo ingen kvalitet i OB, Horsens, AaB, SønderjyskE, Silkeborg. Og klubberne derunder? Puha så bliver det rigtig skidt.

En gang løb der faktisk nogle udemærkede udlændinge og danske talenter rundt i de middelgode klubber, men de er jo pist væk!
Skrevet af DukseDrengen
"Det er en historisk ringe Superliga i år og ja - det bliver derfor det billigste mesterskab nogensinde."

Det er en historisk stærk superliga i år, tre hold har mere 2 point i snit per kamp..2 point per kamp er historisk set nok til at blive mester.

Summen af point der spilles om er vel den samme hver sæson?
Derfor holder dit argument naturligvis ikke.
annonce
0