Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pikach
brødnby var bedere spillene sidste sæson end de er i år, sidste sæson stod fck bare i vejen, ellers have brøndby både taget mesterskabet og pokal turneringen.
Skrevet af MadsThomsen
Hvor er det en ærgerlig tendens at HVER GANG FCK ikke bliver mestre, så er ligaen historisk dårlig, og mesterskabet billigt til salg. Mesterskabet er vel netop billigt til salg for FCK alle de sæsoner deres hold er surverænt bedre end resten?
I år er mesterskabet jo modsat tidligere virkelig dyrt til salg vurderet på point. Midtjylland har 53 på nuværende tidspunkt og ligger altså nummer 2! Havde FCK i sidste sæson haft 53 point efter 23 spillerunder havde man ført med 7 point til nummer to og 17! til nummer 3. I år er de tal langt tættere. Der er råd til historisk få svipsere for guldkandidaterne, hvis man vil vinde i år, så er mesterskabet ikke ligefrem billigt til salg.

Og er ligaen blevet SÅ meget dårligere? På under et år? FCK´s niveau er naturligvis faldet - det hold fra sidste sæson var jo ikke på gennemsnitligt superliga (top)holds niveau. Viste man jo også i Europa. Men er resten af ligaen blevet dårligere? Brøndbys hold er nærmest uændret og de har vel, hvis noget, hævet niveauet. Det samme må siges om midtjylland der til trods for udsalg i vinters spiller væsentligt bedre end i sidste sæson. Nordsjælland var KLART bedre i efteråret end i sidste sæson. Spændende at se om det holder eller om det faldt drastisk med Marcondes. Et hold som Silkeborg vil jeg bestemt også vurdere spiller væsentlig bedre i år end sidste år, sammen med OB osv.

I år er en speciel sæson, dels fordi vejret i foråret indtil videre har været decideret håbløst til fodbold, og der umiddelbart er en del steder, at faciliteterne ikke har det niveau man kunne ønske af TOP fodboldklubber. Alt deette har jo tydeligt kunne ses i spillet. Derfor kan man jo ikke bare konkludere at det er niveauet der er faldet hos spillerne. Snarere forholdene der er blevet værre.

I år har vi dog tre hold, der umiddelbart viser sig SLET ikke at have niveauet. Den ene selvfølgelig primært grundet ting udenfor sporten, men skræmmende lavt niveau Lyngby, Randers og Helsingør viser. Resten af liga (udover FCK), har jeg meget svært ved at se hvordan man kan konkludere skulle være blevet væsentlig dårligere.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Kreo
Jeg syntes tværtimod at niveauet har været godt og stærkt i år. Hvilket også er bevist af hvor ringe FCK klarer sig, også selvom de har solgt profiler, så har de stadig købt ind for mere end flere af de andre hold er værd. Der er nok nogle fck´ere som syntes nivauet er ringe i år, fordi deres klub ligger i midten, men sådanne udtalelser kan der ikke være noget overraskende i.
Banned for at være imod saunaklubben
Skrevet af Alien in London
Egentlig burde vi slet ikke kommentere på den slags tåbelige kommentarer om en historisk svag liga. Ligaen er på ingen måder svagere end den har været i andre år. Tværtimod ser den stærkere ud med flere hold der spiller med om guldet. FC Midtjylland har vel aldrig haft en bedre trup, bortset fra det år de vandt mesterskabet, og FCN spiller også overraskende flot.

Det eneste der er dårligere er de to klare bundhold (selvom HB Køge etc. i tidligere år har været lige så ring) og naturligvis FCK som uden tvivl er ´historisk´ ringe i år. Og selv FCK med de seneste indkøb begynder at se bedre ud. En historisk ringe superliga er vel snarere 2015/16 for Sønderjyske vandt sølv - hvis vi virkelig skal tale om det.

Så det hele er noget sludder om ligaen i år.

Skrevet af Griffin
Jeg syntes tværtimod at niveauet har været godt og stærkt i år. Hvilket også er bevist af hvor ringe FCK klarer sig, også selvom de har solgt profiler, så har de stadig købt ind for mere end flere af de andre hold er værd.

Du er en af dem som synes at penge = kvalitet. Det giver ikke altid helt mening.
Hvis du kigger på tidligere sæsoner hvor FCK har deltager i Champions League, så ville du vide at de spiller dårligt sæsonen efter og dermed giver løbepas til de andre.

Egentlig burde vi slet ikke kommentere på den slags tåbelige kommentarer om en historisk svag liga. Ligaen er på ingen måder svagere end den har været i andre år. Tværtimod ser den stærkere ud med flere hold der spiller med om guldet.

Det er synd at folk faktisk ikke ser Superliga og bare kommenterer på niveauet, fordi de er irriteret over at folk faktisk kan se det dårlige niveau. Alle hold spiller dårligt fodbold i denne sæson. At BIF vinder 1-0 på udebane over et andet kedeligt tophold eller at de vinder 6-1 over Helsingør ændrer ikke på dette. Selvom der bliver spillet dårlig fodbold bliver der jo ofte fundet en vinder at give 3 point til. Så at kigge på tabellen er én ting, en anden ting er selve spillet, og det er der mange der tilsyneladende ikke gør.
Skrevet af pikach
griffin FCK har spillet det væreste beton lorte bold de sidste 10 år uden over sidste år, hvad kalder du dem? brøndby er det eneste hold som løfter hele super ligaens niveau.
Skrevet af Slettet(232135222111)
Griffin, Griffin, Griffin.....

Jeg ved at det er svært selv at se og måske endnu sværere at acceptere. Men ingen hold i år ligger på et niveau hvor man er imponeret. Jeg forstår BIF´ere er glade for fremgang i deres holds spil. Men flot er det ikke.

Er SL ikke præcis lige så god eller ringe som altid? At du sætter lighedstegn mellem en god SL-sæson og at fck bliver mestre, er jo kun din fejl.

Hvornår var ligaen exceptionelt bedre end den åbenbart er i år? (Og IKKE baseret på et enkelt holds præstationer).
Skrevet af RobertTheRobber
Hvor er det en ærgerlig tendens at HVER GANG FCK ikke bliver mestre, så er ligaen historisk dårlig, og mesterskabet billigt til salg. Mesterskabet er vel netop billigt til salg for FCK alle de sæsoner deres hold er surverænt bedre end resten?
Du skal ikke tage dig af Griffen. Han er en supersinke og gennemsyret anti-Brøndby.

Han har tidligere, i flere omgange, lavet det tåbelige postulat, at ligaen skulle være historisk dårlig. Han er gentagne gange blevet sat til vægs af flere brugere. Han er blevet bedt om at dokumentere hans påstande eller bare komme med nogenlunde ikke-retarderede argumenter. Det kan han ikke.

Det han er kommet frem til, er at Griffen føler ligaen er historisk dårligt og det kan man ikke bruge til noget.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Griffin
Er SL ikke præcis lige så god eller ringe som altid? At du sætter lighedstegn mellem en god SL-sæson og at fck bliver mestre, er jo kun din fejl.

Det gør jeg da bestemt heller ikke.
Tag nærmest hvilken som helst anden sæson. Holdene i denne sæson er bare elendige at se på.
Skrevet af CodBeast
pikach


FCK har spillet det væreste beton lorte bold de sidste 10 år uden over sidste år


de sidste 10 år ligefrem, har du været fuld så mange år siden du fejlvurdere FCK så groft??


BØF er det eneste hold som løfter hele super ligaens niveau.


Hahaha, rolig nu, bif løfter på ingen måde ligaens niveau, bif er et kedeligt spillende hold.
BayernM
Skrevet af Griffin
Han har tidligere, i flere omgange, lavet det tåbelige postulat, at ligaen skulle være historisk dårlig

Tak fordi du husker det. Nu er der så andre som bakker mig op i mit postulat.

Han er gentagne gange blevet sat til vægs af flere brugere.

Ha ha. Det er vel som man ser det.

Han er blevet bedt om at dokumentere hans påstande eller bare komme med nogenlunde ikke-retarderede argumenter. Det kan han ikke.

Jeg antager at du mener mine påstande og ikke en andens påstade. Og jo jeg har skam dokumenteret, så man kan altså ikke bare lukke øjne og ører og lade som om der ikke bliver svaret. Det er en børnehaveting.
Skrevet af Slettet(442020220602)
Det er en historisk ringe Superliga i år og ja - det bliver derfor det billigste mesterskab nogensinde


Det var sidste sæson.
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af Slettet(091436221801)
Åh Gud. Jamen selvfølgelig er ligaen da historisk ringe, når nu det er Brøndby og ikke FCK der ligger i toppen.
Men hvad siger det så om FCK? Klubben sejler rundt, på trods af massive million indkøb. Spillere som Skov, Falk, Boilesen, Fischer, Ankersen mfl. Spillere med landsholdspotentiale. Alligevel magter man ikke en historisk ringe liga. Jøsses for et selvmål. Og hold ferie for en falliterklæring.
Skrevet af Crooks
Fedt, at se BIF i toppen af ligaen igen - hvor de hører til.
Fedt at FCM har en rigtig spændende trup (men en kegle som træner - den skulle lige ud mellem side-benene).

Men, hold da kæft, hvor er det trist, at tendensen er, at sidste års suveræne mestre stinker i år - og derfor kan andre være med.
Og nøj, hvor havde det været fedt, hvis FCK stadig havde niveau, som sidste år (og ikke så pinlige som de faktisk er), og de andre hold bare havde hævet niveauet betragtelig, så de faktisk kunne true FCK.

Jeg håber jeg tager fejl, og vi får to (åbenbart) fantastisk stærke danske hold i europæisk gruppespil næste sæson, men jeg tvivler.

Og lad os så alle lige huske, hvad som gælder, når vi lytter på Thorup - Lyset er tændt, men der er ingen hjemme.
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF
Skrevet af RobertTheRobber
Tak fordi du husker det. Nu er der så andre som bakker mig op i mit postulat.
Haha, bare fordi I er flere tumper, gør det det jo ikke rigtigt! Det er satme sjovt skrevet. Der er også flere idioter der tror, at 9/11 var et inside job, men det gør det det jo heller ikke korrekt. Eller flat-earthers.
Jeg antager at du mener mine påstande og ikke en andens påstade. Og jo jeg har skam dokumenteret, så man kan altså ikke bare lukke øjne og ører og lade som om der ikke bliver svaret. Det er en børnehaveting.
Du har jo ikke dokumenteret en fløjtende fis. Du skriver blandt andet, at holdene "spiller dårligere", men det stupide arguments baseres jo kun på dine egne følelser. Igen, ingen fakta og ingen substans. Kom nu med noget empiri der ikke tager udgangspunkt i dine skrøbelige følelser. Hvad du mener og føler, er vanvittigt ligegyldigt, så fat det dog.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Griffin
Haha, bare fordi I er flere tumper, gør det det jo ikke rigtigt! Det er satme sjovt skrevet. Der er også flere idioter der tror, at 9/11 var et inside job, men det gør det det jo heller ikke korrekt. Eller flat-earthers.

Så du har brug for at kalde folk tumper, når du er uenig og dermed mene at man så bliver sat på plads. Det er ikke skolegården det her. Din retorik og opfattelse af hvordan man debaterer er ikke helt voksen, desværre.

Du har jo ikke dokumenteret en fløjtende fis. Du skriver blandt andet, at holdene "spiller dårligere", men det stupide arguments baseres jo kun på dine egne følelser. Igen, ingen fakta og ingen substans

Igen er vi tilbage til den med at du bare læser (og forstår) hvad du nu vil læse (og forstå). Hvis du kan huske at jeg tidligere har kommenteret på ligaens niveau, så bør du også have læst mine grunde til at jeg mener det. Dem forstår du så tilsyneladende ikke og mener derfor at jeg ikke har begrundet mit postulat. Det er lidt sødt og lidt tilbage til folkeren agtigt. Held og lykke i den virkelige verden.
Skrevet af RobertTheRobber
Den arrogante stupiditet du udviser er så veludført, at jeg faktisk ikke aner om du troller eller ej. Er du virkelig, oprigtig så blæst eller laver du bare sjov?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Finbalamus
Min vurdering af en historisk ringe Superliga er baseret på kvaliteten, eller netop mangel på samme, i de fleste Superligaklubber og ikke mindst det spil vi ser i kampene!
Mange klubber har jo ikke en eneste profil og i hvert fald slet ikke nogen der er sammenlignelige med tidligere tiders.
FCN solgte nogle virkelig store profiler, alligevel er de en klar nummer 3. Det siger alt.
FCM har så også solgt deres bedste inden denne halvsæson startede.
FCK har tydeligvis ikke været i stand til at finde fuldgode erstatninger for de profiler de har skilt sig af med.

Der er jo ingen kvalitet i OB, Horsens, AaB, SønderjyskE, Silkeborg. Og klubberne derunder? Puha så bliver det rigtig skidt.

En gang løb der faktisk nogle udmærkede udlændinge og danske talenter rundt i de middelgode klubber, men de er jo pist væk!


Sludder fra ende til anden..Skrevet af Finbalamus
Summen af point der spilles om er vel den samme hver sæson?
Derfor holder dit argument naturligvis ikke.


Mener du det du siger, eller vil lige have en chancen for at tænke dig om en ekstra gang?
Skrevet af Dilpomatitisten
Sjældent Set Stærkere.

Gem PepTalken Til de sidst Kampe I slutspillet..

Som tilskuere er jeg skuffet.. Her har vi to hold der til sammen har scoret mere end 100 Mål..

3 Point er 3 Point..

Håber på mere I løbet af Weekenden

annonce
0