Snak

Mere indhold efter annoncen

Thorup: Brøndby er sjældent set stærkere

tor 1. mar 2018
FC Midtjylland-træner Jess Thorup roser Brøndby efter 1-0-nederlaget til de blågule. Brøndby-lejren er selv fåmælte omkring at snakke om mesterskabet.

Læs hele nyheden her
Selvfølgelig går BIF efter mesterskabet, det gør man da altid.
Men der er forskel på at gå efter det, og til at mene man er favorit.

Som BIF fan krydser jeg da fingre, tæer og alt muligt, for at mesterskabet ender hos os. Men mange års nedture har også lært mig at holde igen, og være yderst tilfreds med at vi ligger i toppen og spiller de sjove kampe.
Hvad skal der til, før at Brøndby bliver den umiddelbare favorit? Er med på, at favoritværdigheden kan skifte hurtigt. Inden FCM solgte Sørloth, Novak og Nissen, mente Nørgaard, at FCM var favoritter med flg. udtalelse:

"De har gjort klart, at de går efter mesterskabet, og de er også favoritter til at vinde det. Så på den måde synes jeg, at det er fint, at de har taget favoritværdigheden på deres skuldre. Og presset oveni."

Med ovenstående udtalelse sammenholdt med meldingen fra Mukthar, får Brøndby det næsten til at lyde som om, at så snart man italesætter, at man går målrettet efter mesterskabet, bliver man også automatisk sat i en kategori som såkaldt ´favorit´, hvilket skulle skabe et større pres. Det virker til, at Brøndby simpelthen ikke vil tage ordet guld i deres mund af frygt el. overtro for, at en eller anden slags karma måtte ramme dem. Alle ved jo (inkl. brøndby og deres egen selvforståelse), at de er mindst lige så store (hvis ikke større) favoritter til guldet som fcm.
Hatten af for at vise respekt for modstanderen, og tage nederlaget som en mand. En sjældent set gestus. Det’ sgu go’ stil, som ganske mange brugere i dette forum kunne lære af...
Keep attacking
Efter profilsalg på heden, mener jeg også Brøndby er favoritter. MEN, hvis man udråber sig selv til favoritter fordi man ligger nummer 1 á point med nummer 2, så får man hurtigt skudt i skoene at man er ikke skal tro man er noget.

Janteloven lever i bedste velgående. Selvfølgelig ved Brøndby at de eller FCM bliver mestre, men går de ud og siger at de er favoritter, og så taber til OB i weekenden, så bliver der jo ramaskrig i alle medier over, at Brøndby rent faktisk påtalte sig selv som favorit og så ikke kan levere lige efter.

Fornuftig taktik, der er masser af point endnu og FCM og Brøndby skal mødes to gange mere inden sæsonen er omme. Jeg tror helt bestemt på, at det her mesterskab kan lade sig gøre, men jeg tager det da på ingen måde for givet, da vi kan være nummer 2 inden ugen er omme.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Det er sådan lidt sjovt, at alle i Danmark, bortset fra Aarhus griner, når AGF proklamerer, at de vinder mesterskabet efter 3-4 sejre i træk, for derefter at tabe 5 i træk.
Og når Brøndby så, belært af erfaring, nægter at lege den leg efter en rigtigt god stime, bliver de skudt i skoene, at de er for defensive i deres udmeldinger.

Som jeg ser det, er det helt lige mellem FCM og Brøndby. BIF har nu ikke lidt nederlag i 19 i træk, og FCM havde inden i dag 16 kampe som ubesejrede og 8 sejre i træk.

Jeg vil sgu ikke kalde den endnu. Og jeg er fint tilfreds, at BIF, efter de mange magre år, ikke er mere offensive i udmeldingerne.
Havde det været i 2000, hvor man igennem 10 år kun havde sluttet 1´er eller 2´er, ville jeg have bifaldt den offensive udmelding.
Simpelthen så latterligt hvor travlt alle og enhver har med at Brøndby skal udpege sig selv som favoritter. Selvfølgelig går Brøndby efter mesterskabet og ser muligvis også sig selv som favoritter, men ingen grund til at indvige hele fodbold Danmark i det. Det er vel ens egen holdning hvem man ser som favorit? Nøj hvor er det trættende.
Personligt kan jeg også bedst lide den afventende stil som f.eks. AaB har stået for. Det gav dem trods alt fire mesterskaber. De interne målsætninger er ingen i tvivl om, men det er nu engang resultaterne på banen der afgør det, ikke offensive her-kommer-vi udmeldinger.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Så ser Brøndby da heller ikke stærkere ud.Det er de andre hold der er historisk dårlige i år.
Store dele af kampen var bare lange bolde frem og så vinde mange 2.bolde og presse FCM til farlige boldtab.

Men dejligt Brøndby er blevet svære at spille imod selv når spillet ikke flyder eller de ikke kan spille som de vil.
Men hvor mangler Brøndby dog en god venstre back.Der er 3 i klubben alle værdiløse..
Brøndby IF
Det er en historisk ringe Superliga i år og ja - det bliver derfor det billigste mesterskab nogensinde.
Duks: bare fordi fck er historisk ringe, betyder det ikke at ligaen er det..

Vi kan tale om, at de to nederste hold måske skal permanent tilbage til 1. div., men der er altså ret tæt i toppen hvor der længe var tre hold der spillede med - nu nok reelt kun to (selvom jeg dog havde forventet et større knæk fra fcn - imponerende af dem)
annonce