Snak

Mere indhold efter annoncen
Dukse

Men det er da mere underholdende at se Bif spille end Staales konstante fremspil og indlæg til Cornelius/Ndoye....Dét var kedeligt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Duksedreng hvad nager dig? Hård nat? Du må gerne uddybe din grundløse holdning, men hvis det er fordi fck er langt væk i år, ja så har mesterskabet de seneste 10 år vel også været billigt til salg hvor Brøndby ikke var på toppen. Du kan godt selv høre den jammerlige retorik ikke?
Brøndby IF siden 1987 Liverpool FC siden 1996
Bangfire. At FCK er historisk ringe er ikke ens betydende med en historisk ringe liga. Men det er den dog. Fuck hvor er der meget elendig fodbold i denne sæson og det bidrager alle hold til.
Måske har BIF´ere svært ved at se det fordi holdets niveau er bedre end længe. Men der skulle heller ikke meget til.
Det er sådan lidt sjovt, at alle i Danmark, bortset fra Aarhus griner, når AGF proklamerer, at de vinder mesterskabet efter 3-4 sejre i træk, for derefter at tabe 5 i træk.
Og når Brøndby så, belært af erfaring, nægter at lege den leg efter en rigtigt god stime, bliver de skudt i skoene, at de er for defensive i deres udmeldinger.


Ahhh,den holder jo ikke den her.
AGF har aldrig proklameret at man vinder mesterskabet efter 3-4 sejre i træk,det er en skrøne der b.la opstod i 2009 sæsonen,hvor man snakkede om medaljer,da man efter 7 kampe lå nr 1 og efterfølgende røg ned.Det er b.la folk som dig der holder den ved lige.
Derudover er der en ironisk humor omkring CHL her i Århus,som også har bredt sig :-)

Der er stor forskel på den historie og så hvor Bif står lige nu.
Bif har vel et af de stærkeste hold i mange år,spiller godt og virker stabile i deres præstationer (pånær,når de møder AGF ;-)) de har slået Fcm 2 gange,samt fck.
Som Bif står lige nu kan jeg virkelig ikke se,hvordan man skulle brænde nallerne ved at melde ud,at man er favoritter, det står klart for enhver,at guldet havner enten hos Fcm eller Brøndby og efter en sejr over netop Fcm,så kunne man da godt forvente lidt balls fra Brøndby og melde direkte ud at man går efter guldet..
AGF Manchester United
Griffin

Fordi det var ren champagne bold fra alle holdende sidste år da fck blev mestre. Der var både fcm og Brøndby dårligere end de er i år. Så der var mesterskabet vel endnu billigere til salg.
Ved godt at i gerne vil tale ligaen ned fordi at fck ikke fører den i år. Men det var ikke mange flere point fck havde efter 23 kampe sidste sæson, der var forfølgender bare dårligere og ikke stabile nok til at få same mængde point.
@ Hvidovremichael
Synes nu Sven Crone (ikke naturlig VB) viste gode takter, indtil Jung, af en eller anden årsag, kom ind og overtog hans plads. Han har været svingende i sine indhop på det sidste, men det er også svært at holde formen oppe uden kontinuerlig spilletid.

Er langt større fan af ham på VB, end jeg er af lottokuponen Jung.

I forhold til suppens styrke i år.
Brøndby, FCN, Midtjylland er på et højere niveau ifht. sidste sæson. Så har vi et par bundhold, jammerlige Helsingør, konkurstruede Lyngby (først efter jul) og et Randers, der er ved at falde fra hinanden, men resten af den bløde mellemvare er da på omgangshøjde med 16/17 sæsonen!

FCK er selvfølgeligt almindeligvis med til at holde højt niveau, hvilket de jo ikke har formået denne sæson. Synes dog der er blevet gjort et par gode signings i Januar, med Skov og Fischer, der godt kunne rykke for dem.

Esbjerg og Viborg var da også forfærdeligt kørende i 16/17??

Lige pt. har vi ikke et vejr, der er skabt til champagnebold. Kvaliteten i disse kampe er selvsagt ikke prangende.
simonstof

Jeg ved at det er svært selv at se og måske endnu sværere at acceptere. Men ingen hold i år ligger på et niveau hvor man er imponeret. Jeg forstår BIF´ere er glade for fremgang i deres holds spil. Men flot er det ikke.
Det er en historisk ringe Superliga i år og ja - det bliver derfor det billigste mesterskab nogensinde.


Det er en historisk stærk superliga i år, tre hold har mere 2 point i snit per kamp..2 point per kamp er historisk set nok til at blive mester.


Jeg må skuffe dem der tror jeg er en forsmået FCK fan. Jeg har intet tilhørsforhold til FCK.

Min vurdering af en historisk ringe Superliga er baseret på kvaliteten, eller netop mangel på samme, i de fleste Superligaklubber og ikke mindst det spil vi ser i kampene!
Mange klubber har jo ikke en eneste profil og i hvert fald slet ikke nogen der er sammenlignelige med tidligere tiders.
FCN solgte nogle virkelig store profiler, alligevel er de en klar nummer 3. Det siger alt.
FCM har så også solgt deres bedste inden denne halvsæson startede.
FCK har tydeligvis ikke været i stand til at finde fuldgode erstatninger for de profiler de har skilt sig af med.

Der er jo ingen kvalitet i OB, Horsens, AaB, SønderjyskE, Silkeborg. Og klubberne derunder? Puha så bliver det rigtig skidt.

En gang løb der faktisk nogle udemærkede udlændinge og danske talenter rundt i de middelgode klubber, men de er jo pist væk!
"Det er en historisk ringe Superliga i år og ja - det bliver derfor det billigste mesterskab nogensinde."

Det er en historisk stærk superliga i år, tre hold har mere 2 point i snit per kamp..2 point per kamp er historisk set nok til at blive mester.

Summen af point der spilles om er vel den samme hver sæson?
Derfor holder dit argument naturligvis ikke.
annonce