Snak

Mere indhold efter annoncen
brødnby var bedere spillene sidste sæson end de er i år, sidste sæson stod fck bare i vejen, ellers have brøndby både taget mesterskabet og pokal turneringen.
Hvor er det en ærgerlig tendens at HVER GANG FCK ikke bliver mestre, så er ligaen historisk dårlig, og mesterskabet billigt til salg. Mesterskabet er vel netop billigt til salg for FCK alle de sæsoner deres hold er surverænt bedre end resten?
I år er mesterskabet jo modsat tidligere virkelig dyrt til salg vurderet på point. Midtjylland har 53 på nuværende tidspunkt og ligger altså nummer 2! Havde FCK i sidste sæson haft 53 point efter 23 spillerunder havde man ført med 7 point til nummer to og 17! til nummer 3. I år er de tal langt tættere. Der er råd til historisk få svipsere for guldkandidaterne, hvis man vil vinde i år, så er mesterskabet ikke ligefrem billigt til salg.

Og er ligaen blevet SÅ meget dårligere? På under et år? FCK´s niveau er naturligvis faldet - det hold fra sidste sæson var jo ikke på gennemsnitligt superliga (top)holds niveau. Viste man jo også i Europa. Men er resten af ligaen blevet dårligere? Brøndbys hold er nærmest uændret og de har vel, hvis noget, hævet niveauet. Det samme må siges om midtjylland der til trods for udsalg i vinters spiller væsentligt bedre end i sidste sæson. Nordsjælland var KLART bedre i efteråret end i sidste sæson. Spændende at se om det holder eller om det faldt drastisk med Marcondes. Et hold som Silkeborg vil jeg bestemt også vurdere spiller væsentlig bedre i år end sidste år, sammen med OB osv.

I år er en speciel sæson, dels fordi vejret i foråret indtil videre har været decideret håbløst til fodbold, og der umiddelbart er en del steder, at faciliteterne ikke har det niveau man kunne ønske af TOP fodboldklubber. Alt deette har jo tydeligt kunne ses i spillet. Derfor kan man jo ikke bare konkludere at det er niveauet der er faldet hos spillerne. Snarere forholdene der er blevet værre.

I år har vi dog tre hold, der umiddelbart viser sig SLET ikke at have niveauet. Den ene selvfølgelig primært grundet ting udenfor sporten, men skræmmende lavt niveau Lyngby, Randers og Helsingør viser. Resten af liga (udover FCK), har jeg meget svært ved at se hvordan man kan konkludere skulle være blevet væsentlig dårligere.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Jeg syntes tværtimod at niveauet har været godt og stærkt i år. Hvilket også er bevist af hvor ringe FCK klarer sig, også selvom de har solgt profiler, så har de stadig købt ind for mere end flere af de andre hold er værd. Der er nok nogle fck´ere som syntes nivauet er ringe i år, fordi deres klub ligger i midten, men sådanne udtalelser kan der ikke være noget overraskende i.
Banned for at være imod saunaklubben
Egentlig burde vi slet ikke kommentere på den slags tåbelige kommentarer om en historisk svag liga. Ligaen er på ingen måder svagere end den har været i andre år. Tværtimod ser den stærkere ud med flere hold der spiller med om guldet. FC Midtjylland har vel aldrig haft en bedre trup, bortset fra det år de vandt mesterskabet, og FCN spiller også overraskende flot.

Det eneste der er dårligere er de to klare bundhold (selvom HB Køge etc. i tidligere år har været lige så ring) og naturligvis FCK som uden tvivl er ´historisk´ ringe i år. Og selv FCK med de seneste indkøb begynder at se bedre ud. En historisk ringe superliga er vel snarere 2015/16 for Sønderjyske vandt sølv - hvis vi virkelig skal tale om det.

Så det hele er noget sludder om ligaen i år.

Jeg syntes tværtimod at niveauet har været godt og stærkt i år. Hvilket også er bevist af hvor ringe FCK klarer sig, også selvom de har solgt profiler, så har de stadig købt ind for mere end flere af de andre hold er værd.

Du er en af dem som synes at penge = kvalitet. Det giver ikke altid helt mening.
Hvis du kigger på tidligere sæsoner hvor FCK har deltager i Champions League, så ville du vide at de spiller dårligt sæsonen efter og dermed giver løbepas til de andre.

Egentlig burde vi slet ikke kommentere på den slags tåbelige kommentarer om en historisk svag liga. Ligaen er på ingen måder svagere end den har været i andre år. Tværtimod ser den stærkere ud med flere hold der spiller med om guldet.

Det er synd at folk faktisk ikke ser Superliga og bare kommenterer på niveauet, fordi de er irriteret over at folk faktisk kan se det dårlige niveau. Alle hold spiller dårligt fodbold i denne sæson. At BIF vinder 1-0 på udebane over et andet kedeligt tophold eller at de vinder 6-1 over Helsingør ændrer ikke på dette. Selvom der bliver spillet dårlig fodbold bliver der jo ofte fundet en vinder at give 3 point til. Så at kigge på tabellen er én ting, en anden ting er selve spillet, og det er der mange der tilsyneladende ikke gør.
griffin FCK har spillet det væreste beton lorte bold de sidste 10 år uden over sidste år, hvad kalder du dem? brøndby er det eneste hold som løfter hele super ligaens niveau.
Griffin, Griffin, Griffin.....

Jeg ved at det er svært selv at se og måske endnu sværere at acceptere. Men ingen hold i år ligger på et niveau hvor man er imponeret. Jeg forstår BIF´ere er glade for fremgang i deres holds spil. Men flot er det ikke.

Er SL ikke præcis lige så god eller ringe som altid? At du sætter lighedstegn mellem en god SL-sæson og at fck bliver mestre, er jo kun din fejl.

Hvornår var ligaen exceptionelt bedre end den åbenbart er i år? (Og IKKE baseret på et enkelt holds præstationer).
Hvor er det en ærgerlig tendens at HVER GANG FCK ikke bliver mestre, så er ligaen historisk dårlig, og mesterskabet billigt til salg. Mesterskabet er vel netop billigt til salg for FCK alle de sæsoner deres hold er surverænt bedre end resten?
Du skal ikke tage dig af Griffen. Han er en supersinke og gennemsyret anti-Brøndby.

Han har tidligere, i flere omgange, lavet det tåbelige postulat, at ligaen skulle være historisk dårlig. Han er gentagne gange blevet sat til vægs af flere brugere. Han er blevet bedt om at dokumentere hans påstande eller bare komme med nogenlunde ikke-retarderede argumenter. Det kan han ikke.

Det han er kommet frem til, er at Griffen føler ligaen er historisk dårligt og det kan man ikke bruge til noget.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Er SL ikke præcis lige så god eller ringe som altid? At du sætter lighedstegn mellem en god SL-sæson og at fck bliver mestre, er jo kun din fejl.

Det gør jeg da bestemt heller ikke.
Tag nærmest hvilken som helst anden sæson. Holdene i denne sæson er bare elendige at se på.
pikach


FCK har spillet det væreste beton lorte bold de sidste 10 år uden over sidste år


de sidste 10 år ligefrem, har du været fuld så mange år siden du fejlvurdere FCK så groft??


BØF er det eneste hold som løfter hele super ligaens niveau.


Hahaha, rolig nu, bif løfter på ingen måde ligaens niveau, bif er et kedeligt spillende hold.
BayernM
annonce