Snak

Mere indhold efter annoncen
Med de argumenter, der er blevet fremført for at ligaen skulle være svag i år, så har alke FCK´s mesterskaber de sidste 12 år været billige til salg. De argumenter der er blevet fremført af enkelte FCK fans er komisk nok som at skyde sig selv i foden.

FCK´s mesterskabker har været billige fordi deres historisk største konkurrenter har været i krise i siden 2005, og siden da har der fleste hold lige blomstrer op i enkelte sæsoner, franarret FCK mesterskabet, solgt deres profiler, så mesterskabet igen kunne sælges billigt til FCK.

Ja, det lyder tåbeligt, men det fordi det er tåbeligt. Ligesom når man fremfører præcis samme argumenter for hvorfor. Nu følger jeg Premier Leauge tættere end superligaen, og der er bliver de samme argumenter fremført hver år Chelsea, City eller U istedet vinder af nogle af modstanderens fans. Mesterskabet er altid billigt til salg og det er aldrig rigtig i på erende, med mindre sødet er ens eget hold der vinder.

Hvad gjorde ligaen meget stærkere i sidste sæson? Eller sæsonen før? Eller sæsonen før? Både FCN, FCM og Brøndby er markant stærkere end i de sæsoner. Nogle hold sælger deres profiler, andre hold køber profiler og løfter niveauet. At samtlige hold i superligaen ikke peaker på samme tid, betyder selvfølgelig ikke ligaen. FCN havde efter grundspillet i sidste sæson 35 point og nu har de 46 med 3 runder tilbage. Det er godt nok åndssvagt at argumenterer for at de er blevet dårligere, uanset hvor mange profiler de har solgt.

FCK har i mange sæsoner kunne vinde mesterskaber med et lavere pointsnit end FCM og Brøndby præsterer i denne sæson, og i de fleste sæsoner ville et hold med BIF/FCM´s pointsnit have et solidt hul ned til nr. 2. Havde et hold haft den sæson som FCM/BIF har gang i år, ville FCK have haft en seriøs konkurrent til guldet. Ikke ligefrem en indikation på at mesterskabet er billigere til salg end andre sæsoner.
Den arrogante stupiditet du udviser er så veludført, at jeg faktisk ikke aner om du troller eller ej. Er du virkelig, oprigtig så blæst eller laver du bare sjov?

Hvorfor forstår du ikke mine tidligere begrundelser? Hvorfor mener du jeg troller? Hvis nogen kører i samme rille så er det umiddelbart dig. Du bliver ret hurtigt sur fordi du har en anden holdning, som du så ikke selv kan understørre. Det er lidt trist at du fortsætter faktisk.

Optræder ofte i samme tråde som BlødeBabser og Nicodemus. Kommunikerer også på samme måde. Nedladende, undvigende, et hav af superlativer (tror de) og så den typiske med at DU ikke læser og forstår blah, blah, blah.

Så det er mig der er nedladende? Altså fordi jeg har en mening, som jeg tidligere har begrundet, men som andre ikke forstår og derfor har brug for at hidse sig op? Ok, jeg er med tror jeg.

Bold.dk på trustpilot? Haha. Går du også med sølvpapirshat?
At samtlige hold i superligaen ikke peaker på samme tid, betyder selvfølgelig ikke ligaen. FCN havde efter grundspillet i sidste sæson 35 point og nu har de 46 med 3 runder tilbage

Det der er ligesom essensen af dit indlæg. Hvis du bedømmer godt spil og niveau på point, så forstår jeg at du ikke har set Superliga fodbold i denne sæson. Ser du en serie 4 kamp, så er der også ret tit en vinder, men det betyder jo ikke at det er højt niveau. Se nu lidt SL bold folkens!
K
Jeg ser rigeligt med superligabold. At et hold kan sælge spillere og alligevel hæve niveauet, er ikke ensbetydende med at samtlige superligahold er blevet dårligere hen over sommerferien. Det er mere et tegn på at FCN har en afsindigt dygtig træner, en god ungdomsafdeling og et velfungerende system, der ikke står og falder med den enkelte spiller. Bare fordi at FCK ikke kunne finde ud af det, behøver det ikke være umuligt.

Men selvfølgelig var superligaen meget stærkere for 12 og 18 måneder siden. Det er vanvittigt så meget bedre OB, AGF, AaB, Brøndby, FCM og Horsens var dengang. Det var helt andre kræfter FCK var oppe imod. Kan du fortælle hvad, hvem eller hvilke hold, der gjorde ligaen bedre i andre år, altså udover at FCK har en sløj sæson? Er det kun følelser og bitterhed over FCK´s sæson eller har du noget som helst andet end hvad du personligt synes når du ser holdende på tv, at bygge din påstand på? Hvordan adskiller denne sæson sig fra andre sæsoner, bortset fra FCK´s dårlige sæson. Har superligaklubberne ikke solgt profiler i de foregående år, eller er det unikt for denne sæson?Helsingør er nok den dårligste oprykker i mands minde og FCK har en skidt sæson. Det er vel der forskellen fra andre år ligger, og den er ikke ligefrem stor. Jeg mangler stadig svar på, hvorfor mesterskabet var dyrere til salg de sidste to år? Ud over hvad du mener at kunne se i fjernsynet (selvfølgelig helt uden at være farvet), hvad er så argumenterne for at FCK spillede i en meget sværere liga for hele 1 og 2 år siden? Hvordan er ligaen svagere end år, hvor nyoprykkede Lyngby kunne blive nr. 3 med kun 4 point op til nr. 2 eller hvor tonserholdet(med al respekt) og den evige nedrykningskandidat, Sønderjyske, kunne blive nr. 2, når de året før reddede livet i superligaen på et hængende hår? Var superligaen spækket med profiler i de sæsoner? Hvilke profiler havde OB, AAB, Horsens, AGF, FCM i de foregående sæsoner, som gjorde dem bedre end de er nu. Mener du det er noget nyt, at der kun er 3-4 hold i superligaen der har reelle profiler, for det mener jeg bestemt ikke. I år har FCM, FCN, FCK og BIF vil en række spillere, man kan betragte som superligaprofiler. Det er nok også de 4 bedste hold lige nu. Jeg synes det er yderst sjældent at de 8-10 dårligste hold har en række store profiler, så jeg kan ikke se hvor forskellen ligger ift. andre sæsoner. I andre sæsoner har det været 3-4 andre hold der har haft nogle profiler. Da FCK vandt mesterskabet i 16 havde FCM jo også solgt en række profiler. Det er ikke noget nyt at et superligaahold har en stærk, og herefter mister nogle af deres spillere.

Med din retorik er alle mesterskaber FCK har vundet været billige til salg. Konkurrenterne har løbende solgt deres profiler til udlandet eller FCK, Brøndby har sejlet siden 05 år, FCM, AaB og OB har ikke vist stabilitet over en årerække, men har haft en god sæson hist og her, og har herefter mistet deres profiler (i flere tilfælde til FCK). Der findes altså ingen imponerende mesterskaber. Du mangler stadig et reelt argument for, hvorfor FCK har spillet i en langt stærkere liga i andre år, end Brøndby og FCM gør i år, udover at du med dine super objektive briller, synes holdende er dårligere end de plejer at være når du tænder for dit fjernsyn.
Summen af point der spilles om er vel den samme hver sæson?
Derfor holder dit argument naturligvis ikke.

Mener du det du siger, eller vil lige have en chancen for at tænke dig om en ekstra gang?

Jeg mener det jeg skriver herinde, så kom frisk med dine betragtninger.
Det kan du i øvrigt roligt gøre i fremtiden i første ombæring.
Ang. Superligaens niveau, er det jo meget svært at vurdere om det samlede ´kvalitetsgennemsnit´ (en meget subjektiv størrelse!) er højere eller lavere laver end året før. Eller året før det.

Vil mene at niveauet i 2016-17 var noget lavere end i denne sæson, hvis man ser bort fra FCK, der var stærke sidste år. Både FCM, FCN og Brøndby er markant stærkere i denne sæson, og er det stadig efter salg af nøglespillere. Havde FCK leveret på vanligt niveau vil jeg vove at påstå, at top fire i Superligaen aldrig havde haft så højt et niveau som nu.
annonce