Snak

Mere indhold efter annoncen

Thorup: Daramy er ikke den bedste lige nu

ons 7. sep 06:00

Jess Thorup sætter ord på Mohamed Daramys form og erkender, at han ikke er Superligaens bedste som for et år siden.Læs hele nyheden her
Han virker ude af form og umotiveret.
Frustrerende situation med en lejespiller der kun er her et år,

En skam vi gav Bøving væk.
Ja det kunne ingen jo havde forudset med den mangel på kampform.

Det er da godt vi kan hente gamle spillere hjem når de er lidt kede af det i udlandet.

Vi er jo her for at være en ammestue.


Jeg skrev allerede da han kom at han ville være en lottokupon, og folk herinde havde meget travlt med at svine mig til for det, og desværre fik jeg ret.

Håber sgu han finder sit gamle niveau og at thorup får en taktisk opblomstring så han fatter at vi må spille på en anden måde for at tilgodese en spiller som Corner.
Glad nu?
Så undres man over han starter inden i en meget svær udekamp? Han ramte ikke en medspiller og kom ikke med tilbage for og forsvare. Så en kæmpe fejl igen Thorup, spændende hvor længe han kan blive ved med og lave fejl. Jeg havde fyret ham efter guldet i sidste sæson!
Hans selvtillid har lidt et stort knæk, krydret med at han formentligt er på en god kontrakt i Ajax - måske sulten er røget en smule
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Da han modtog et indkast på to meters afstand og ikke kunne ramme kasteren med en simpel inderside og bolden røg ud over linjen - well, så var klokken slået.

Bøving, hvor er du? Pep Biel, hvor er du? Cornelius, hvor var du?

Falk er dygtig i Superligaen men kan ikke håndtere pres på det her niveau. Det samme kan siges om stort set alle FCK´ere, egentlig undtaget Victor Kristiansen - han bliver god.

Tidligere har man set et dansk hold spille sig op i løbet af gruppespillet efterhånden som de bliver vant til modstand på internationalt topniveau - håber det også sker denne gang.
Simpelthen ufatteligt med den nye generation af såkaldte fodboldfans. Og så undrer vi os over hvordan tendensen med at fyre managers/trænere kommer fra? Det er nærmest en joke at se på kommentarerne omkring Thorup og har været det fra begyndelsen. Det var det samme med Bo Henriksen, der var bare en ledelse der lyttede til det, modsat FCKs ledelse hvor man kan håbe på der råder mere fornuft og fodbold know-how. I min tid vidste vi at det tager minimum tre sæsoner at sætte sit præg - både taktisk og personligt på et fodboldhold. Så ro på Manne. Giv plads til koen - den går to skridt frem og et tilbage.
Stop nu med ham Bøving, han har fået uttalige chancer og han er bund elendig, langsom, kan ikke sætte en mand - helt fint han er væk.

Dog synes jeg Mukairu skal have chancen fra start frem for Daramy.
Fc København Tottenham Hotspurs
Bøving er en Carlo Holse light
Måske han skulle prøve at komme ind fra bænken når de andre er kørt trætte , det ser jeg gerne i mod OB .
F.C.København
Ud med dig Thorup! Og tag gerne PC med dig
Cyka Blyat Idi Nahui
annonce