Snak

Mere indhold efter annoncen
Presspillet er alt for svagt. Det skal sidde meget bedre.

Attituden og aggressiviteten er til grin.

Angrebet er ideforladt.

Jeg synes FCK’s arrogance bliver udstillet. Det er sgu da også et mærkeligt ord at bruge om sit hold (i vores sange om holdet). Lad os i stedet hylde dem for respekt og ydmyghed. For at gå til hver opgave med respekt for opgaven og for modstanderen. Hvis vi magter det, havde vi næppe tabt til Horsens, Randers, Viborg og Nordsjælland. 4 hold med et budget, der tilsammen er lavere end vores.

Klopp lærte sine spillere, at de først var værdige til at klappe klubbens logo, når de havde vundet respekten gennem resultater. Der handler ikke bare om at blive signet og lave 4-5 insta-opslag. Man skal gøre sig fortjent gennem tilbageløb, sure udekampe mod svære modstandere og hverdagen som sl-spiller. Kæmpe, vinde nærkampe, presse, løbe. Det savner jeg. Den respekt og ydmyghed overfor klubben og opgaven!
Måske skulle vi i virkeligheden bruge nogle af de 200 millioner på at få et seriøst talentakademi op at stå.
Med alle de penge der er hældt i holdet er det lidt søgt, at der ikke skulle være en leder på holdet. De løser vel opgaverne som du giver dem, Jess.
Enig JT. Men peger det ikke tilbage på træneren også at få etableret grundlag for lederskab på banen? Eller står og falder det hele med en 34 årlig spiller, der lige er kommet retur fra en skadespause.

Udefra er det også meget svært at se en retning fra bænken.
Og på bænken
Skal de 75 mio som er tilbage efter chl kvalen, bruges på at fyre jt og fonde en ny?

For der findes heller ikke en leder på sidelinjen
At Thorup siger, at det er et problem når Zeca ikke spiller, er sku søgt. Han har lige været ude i 9-10 måneder, så at du ikke har fået løst den udfordring er sku himmelråbende.
Pilen peger kun én vej!!!!
Det er en vild udtalelse fra JT: efter endnu en blamage i superligaen smider han sine spillere ind under bussen.
Zeca har været væk i snart et år, så der har været alle muligheder for at komme til den erkendelse, og handle på den. Det er dårligt trænerarbejde.
At man stiller op med stort set samme opstilling som i Tyrkiet peger så på et andet problem: JT får slet ikke udnyttet bredden i truppen.
Tror desværre kun der er et svar, og det er at finde en træner, der har erfaring med at føre et hold i to turneringer på samme tid. Denne træner er helt åbenlyst ikke JT
Kan vi ikke snart blive fri for al det der “´” i de forskellige indlæg. Virker på gammeldags mig dybt forstyrrende
Sammenlignet med sidste sæson, hvor FCK blev mestre, tabte de kun 4 gange fordelt over hele sæsonen.

Det er tankevækkende vi allerede nu kan konstatere, at FCK har tabt 4 ud af deres første 7 kampe.
Fan af god fodbold
annonce